• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Role oběti už mě pekelně sere. Nejen u mě, ale i u ostatních.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Asi zkusím na vibe codit aplikaci, která bude spojovat lidí co zhubli s lidma co pribrali, aby si mohli vyměnit hadry 🤣
    LOGO
    LOGO --- ---
    LISKAAUDREY: ale tak jsem někde tady viděl, že cvičíš, a máš pěknou, svalnatou postavu. Tzn nejseš tlustá, ale celkem vysportovaná a tedy jsi nabrala na svalech.
    Tzn to je snad v poho, ne? Kdybys jen ztloustla, tak by mohl být brek na místě. Ale to není tvůj případ.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Ptát se "Kde je zakopán pes"... jako v čem spočívá podstata, mi přijde dost morbidní.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    ANTICLOVEK: přesně, nepřijímám konvenční styl oblékání!
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Já jsem teď ztloustla a poprvé v životě mi je většina oblečení těsná přes prsa. Blbý je, že vůbec nevím proč, tak trochu doufám, že to je ještě dojezd kortizolové párty z loňského roku a ne začátek peri/menopauzy 😀
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Se teda přiznám, že kromě těhotenství jsem asi pořád stejná. Mam v šatníku několik kousků oblečení, co jsem nosila, když mi bylo 16 a stále je nosím.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Kdykoliv vidim někoho hodit hořícího vajgla do kanálu, snim o tom, jak tam bouchne uniklej plyn nakumulovanej z prasklejch plynovodních trubek a vynese víko kanálu vysoko do nebe... nereálný, ale zábavná fantazie.
    HODNA_HOLKA
    HODNA_HOLKA --- ---
    MLIKARNA: Jo, chápu, já teď se slzou v oku vytřídila 25 šatů, protože mi jsou velký přes hrudník. Zhubnout je fajn, ale přijít o prsa na mojí bingo kartičce nebylo.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MLIKARNA: mam uplne stejnej “problem” a taky mi je lito vyhazovat satnik.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Každej má ty trable jiný, já sem zhubnul 20 kilo a všechny hadry sou mi velký, zoufale se mi ale nechce je vyhodit a kupovat novej šatník. Takže chodím v oversized, naštěstí je to teď prej in.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LISKAAUDREY: to mam za sebou asi 15 let zpet. Od te doby vitam porad nova pismenka.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    LISKAAUDREY: to znám. Moc dobře. Je to totalní mindfuck.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Rozbrečela jsem se, protože je mi Sko sukně malá. Asi o 20 čísel.
    Brečela jsem asi půl hodiny, protože jsem dřív nosila XS.
    A teď se mi chce brečet zas, protože to jsem já kdo furt hlásí body positivity a jsem totální pokrytec.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SALAMAN: těch algoritmů je několik pro různý stav kostky a ty můžeš výběrem konkrétní metody zrychlit celou stavbu - ale mám nejradší intuitivní metody, kdy chápu co ten algoritmus dělá a jsem schopný ho pak podle konkrétního stavu upravit...je to docela zábava, ale zatím se dostávám cca k minutě...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jedeš suše podle algoritmu a ona se nakonec složí sama.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SSTTAANNAA: zbyla mi jedna kosticka na kazde strane. Pro rejpalky :)
    Proste jsem se nikdy neucila ty tahy. Mamka to umela a "nikdy nemela cas mi to ukazat". Dneska uz na to asi jebu, mam jine umy.... i umami.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    MICHELLEDANIELS: u rubikovy kostky neexistuje možnost, že je špatně jen jedna kostička, pokud není nějak blbě poskládaná potom co se rozpadne...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nildy jsem se nenaucila skladat rubikovu kostku. Vzdy kdyz jsem to zkousela, zbyla mi jedna kosticka... to jen tak ktomu, kdyz sleduji chlapce, ktery žongluje se tremi a u toho je sklada :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam