• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    SKID: Kolikrát si pak vyčítám, ze jsem neodešel, když jsem chtěl poprvé. Je mi blbě z chlastu nebo začnu usínat nebo se už nic neděje nebo všechno dohromady. Jak se říká, v nejlepším se má přestat.
    SKID
    SKID --- ---
    OKENA: taky to občas dělám a je mi pak zvláštně dobře i smutno zároveň. Jak kdy.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    OKENA: Viděla jsem na IG takový funny video, že odcházením z party bez rozloučení člověk ušetří asi dva dny za rok. Dost se tím řídím a ušetřím si takový to ,,nechooooooooď!"
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ADELHAIDA: mam kamarada, co ho nosi
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ELIZABETPACKARD: kde se na chlapa v sukni kouka jako na uchyla? Pokud ta sukne nema krajky, tak si myslim, ze je to spolecenosti prijate uz dlouho.
    OKENA
    OKENA --- ---
    Ráda chodím na párty, ale nejradši mám, když se vypařim a jako introvert se pak po anglicku vypařim. Ale porád z toho mám výčitky, že jsem málo společenská.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA: za WW1 se Skotům v kiltech říkalo "ladies from hell", protože když se ozvaly v no-man's land dudy a vynořily se postavy v sukni, skopčáci věděli, že je čeká peklo :-)

'Ladies from Hell': Bagpipers Led the Charge During WWI
    https://historynet.com/ladies-from-hell-bagpipers-led-the-charge-during-wwi/
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Chlapi v kiltech se mi fakt líbí.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    V tomhle pocasi chodim jedine na ostro a vazne premyslim o zakoupeni skotske sukne(kilt).
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NEI: tam by ghostovani dostalo uplne jiny rozměr.
    NEI
    NEI --- ---
    MLIKARNA: To mám od dětství.
    Máma mě hodně mlátila.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    NEI: líbí se mi jak ses praštěná 😁
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: Otázka je, jestli nabídka práce márnic dokáže saturovat poptávku různě parafilicky postižených jedinců.
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Ty už makaj v márnicích, ne? :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: Eště bych do mixu přihodil kanibaly a nekrofily.
    NEI
    NEI --- ---
    MLIKARNA: Já jsem jednou měla nápad na seznamovací aplikaci pro sebevrahy a vrahy.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Asi zkusím na vibe codit aplikaci, která bude spojovat lidí co zhubli s lidma co pribrali, aby si mohli vyměnit hadry 🤣
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam