• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Objednala jsem si v knihobotu ze zvědavosti knihu Konec prokrastinace, protože byla jen za 70,-..
    ale tak jsem prokrastinovala, až vypršel termín vyzvednutí a dneska mi to už stornovali 🤷tak nic no....
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Soundtracky me rozbreci.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    ... dnes jsem volal s investorem. Zavrhl můj nápad na konzolové programovací prostředí a řekl mi, že umělá inteligence je budoucnost.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ADELHAIDA: Není :) mne je špatne i u mora.
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    ACIDQA: Dokud nezamnuli konťáky tady u nás, tak furt byli plný. Od jogurtů, másel, nanuků, zmrzlin , čokolád po všechno možný ovoce a zeleniny. Masakr.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MART1NKA: Vono u moře je to jiný... vánek, vlhkost, slanej vzduch... Přiznávám, že jsem letos k moři nechtěla, ale tak ho chci vidět, že něco seženu:-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NELLAS: Coca Cola Black, jak nepiju kafe, tak jsem ji miloval. Hlavně když v Hradci v Tescu ve Futuru měli blbě nastavenou cenu a ta 250 ml lahev nestála 30 kč ale 10. Kupoval jsem ji tam takhle půl roku, a pak ji stáhli z trhu :(
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    MART1NKA: to je treba moje matka. Ktera se mnou v mych 15 letech odfrcela na mou první dovolenou so Chorvatska a tyden se smazila na pláži. Nekoupila slunecnik, a tak jsem se první den spalila doruda. Ji nikdy nic neni, ja se mazu spf 50 a chodim s kloboukem na šišce.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Zvladla som dovcu na slnku bez upalu, ale stalo ma to dost namahy, natierania a zakryvania. Som si uvedomila, ze moc nechodim na slnko, ze ked som bola mladsia, tak mi takto spatne nebyvalo. Nechapem ludi, co sa kazdy rok placnu v 30+ na lehatko k moru. By ma po dvoch dnoch odviezla sanitka. Zlatych -20 v horach.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vzdycky kdyz se blizim v aute k semaforu, kde furt sviti zelena a stihnu ho projet, tak mu podekuju (pokud jsem v aute sam..jinak ne samozrejme..je to weird)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Mam takovy hobby, ze pokazdy kdyz nekde vidim nejakou nadhernou holku, v takovym tom veku mezi osmnacti az dvacetipeti, tak si predstavuju jak bude vypadat az ji bude o dvacet let vic. To ma realny pozadi, kdysi davno jsem tyhle mladata fotil a protoze jich spoustu z nich i nadale vidam treba na facebooku, je extremne zajimavy videt jak vypadaj dnes. Jsou v tom veliky rozdily, nektery si uchovaj v nejaky forme ten puvodni puvab, spousta se jaksi transformuje, jak uz to halt tak byva.

A naprostej jackpot je potkat treba pri nakupovani v supermarketu nejakou takovou slecnu kvuli ktery bych driv okamzite startoval v doprovodu maminky, to se musim fakt ovladat abych nepokryte neziral.
    FAT
    FAT --- ---
    RAGNAROK: To už je příliš sofistikované...
    😉
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    FAT:
    a kdyz tonic nalejes do jedne sklenice a kafe do druhe, tak muzes pit kazdou zvlast az do konce nebo pit nastridacku a mixovat v puse.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Velmi mne vsechno nebavi
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    TANKIE_: Už jsem to psal. Ale co kávy lze pro kávový šumivý vitamínový nápoj vhodit šumivou tabletu vitamínů...
    SITH
    SITH --- ---
    TANKIE_: :D chybama se člověk učí
    FAT
    FAT --- ---
    NEI: U nás tomu říkáme Pressotonic. A chutnat to bude určitě stejně. Nejvíc mě na tom baví to, že když ten tonic necháš pořádně vychladí, než kávovar udělá presso úplně stačí, a potom tam kafe naleješ, tak máš dvě vrstvy a ze začátku můžeš pít každou vrstvu zvlášť.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SITH: musi tam byt nejdriv cola a v ni plno ledu a lejt kavu pres ten led 8)
    SITH
    SITH --- ---
    TANKIE_: to jsem nyní zkusil a je to super. Jen pls dávejte bacha na pěnu která z toho vystřelí tak z 100% objemu tekutin :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam