• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: ja taky precetla jen par radku a radeji to zavrela. Ale obe nohy za hlavu si dam taky -
    Minimalne jeden flex, dle nyxu mam :))
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MICHELLEDANIELS: já jsem se šla podívat, co je to ten flex, chvíli jsem četla, ale intenzivní pocit trapnosti z toho hromadného nadouvání mě donutil to zase zavřít :)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    ELIZHANNAH:
    no ted s tim realtime prekladem se ta vyhoda tak nejak ztraci.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    QUANTI: jo, to už jsem si říkala taky kolikrát :) že zatímco našinec si na dovolené většinou může úplně veřejně povídat a leccos pořádně probrat, anglicky mluvící takovou možnost nemají :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nedalo mi to a sla jsem se podivat do sedm. Vetsina z toho neni zadnej flex a predevsim prispevky s nejvice lajky. Takze boomerskej nyx by se nemel poustet do temat, kterym nerozumi :)
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    VERSONNENHEIT: Chápu to tak, že pro někoho, kdo měl třeba delší dobu problém najít si vhodného partnera, to může být opravdu velký úspěch vytvořit vztah s někým, s kým to funguje :) Za mě tohle (zvlášť v dnešní době) opravdu není samozřejmost...

A zadání byly přece „věci, kterými se chcete pochlubit“ – a tak přirozeně každej má hodnoty a priority trochu jinde... Mně se líbí, jak jsou ty odpovědi rozmanitý – od zdánlivě banálních věcí až po skutečně hodnotný a celospolečensky přínosný záležitosti.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VERSONNENHEIT: mně tam "úspěšnost" některých příspěvků uniká...ale to tak celkově poslední dobou na nyxu.
    MORGYSZ: jsem taky moc to zadání nepochopila, ty příspěvky mi taky nedávají smysl...je nás víc XD holt ty věci vidím jinak. A některé z toho mi připadají, že ani k chlubení nejsou tvl nebo mi propadají zase celkem obyčejné, že mne ani nenapadlo to zmiňovat nebo tím"flexit" :D asi už jsem hodně někde jinde no.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    NEI: Jaké má Id?
    NEI
    NEI --- ---
    DUCATIMONSTER: Domluv se spíš asi s tím uklízečem, to budete mít lepší na ukojení vzájemných potřeb.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    NEI: Chtěl bych Ti oblečený udělat v bytě bordel!
    NEI
    NEI --- ---
    Psal mi nedávno do pošty týpek, že mi chce nahej uklidit byt.
    No a já mám skoro uklízeno, ale nechce se mi vytírat a tak teď vážně uvažuju, že mu odepíšu! :-D
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: To zní skoro jako bys mi něco podsouvala na základě vlastních domněnek. ;-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: To skoro zní jako bys žárlila :)
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: Bod nebo půlbod?
    Protože skvělý člověk jinak je! :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Přiznám se, že když potkám anglicky mluvící rodinu s malýma dětma, tak je mi jich úplně iracionálně jakoby líto, že nemají žádnej svůj "tajnej" jazyk, kterýmu kromě krajanů nikdo nerozumí 😅
    SITH
    SITH --- ---
    "volání po externí validaci" je skvělý popis :-)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Mam averzi na legendarni kapely a poradatele, kteri si mysli, ze kdyz napisou do PR, ze je kapela legendarni, tak ze na ni prijdou lidi.. ;o)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Tamten bod jsem zrovna pochopila jako vtípek, ale kdo ví, třeba to myslela vážně...
    NEI
    NEI --- ---
    VERSONNENHEIT: V souvislosti s partnery se přímo chlubit tím, že má daný partner velký penis ...
    "Chlubit se cizím peřím" dostává nový rozměr.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Já se přiznávám, že mi stejně tak přijde bizarní chlubit se partnerem nebo partnerkou :)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    V tomto kontextu přiznávám, ze me někteří jedinci naštvali. Považovat za svůj flex (ať už je to cokoli) výkon někoho jiného, u kterého jsem jen pracovně asistoval mi přijde úplně wtf, ale bylo toho vic co jsem si rikala, zda se nejedná spis o volání po externí validaci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam