• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    TANKIE_: jo no:) tak to by bez našeho morálního majáku přece nešlo, že jo, všechny shodit :)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    NICOLLETTE: já se nerozčiluju, co všichni máte 8). Jsem chtěla napsat, jak mi přijde ujetý se pozastavovat nad tim, co ostatní vnímají ve svym životě jako flex, páč je to velmi subjektivní. A taky nad tim, co flex vůbec je, páč to evidentně nikdo neví a tak jsou všichni jen debilové co se naparujou. A ještě neadekvátně, hanebnost 8).
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: ano, děkuji, to rozhodně jsem
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    TANKIE_: bacha! It's a trap!

Že se vůbec rozčiluješ nad tímhle generátorem náhodných slov :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    TANKIE_: no a co, že to vnímáim jinak? proto jsem nadutá aha... sama seš děsná kráva
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TANKIE_: ne, tvuj projev je projev nadutosti proti tomu, co jsi proste nepochopila. Kdybych byla v opozici, asi Karkulce jeste ironicky neprilejvam svym "flexem". Ale delej si co chces, kdyz te to dela stastnou. Jen z toho vynech me.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Já tady tyhle flexy chápu jako vytahování a když se někdo vytahovat chce, tak ať se vytahuje, třeba tím že má dlouhodobý vztah, nebo tím že má tunu těch přechodných a užije si víc než ten s tím dlouhým vztahem, vytahovat se může kdekdo s čímkoliv, kolik si toho koupil, vyrobil, přečetl, naučil, vychoval dětí a pod. Já vytahování nemám rád a tak tam nic psát nebudu a i kdybych chtěl tak co tam psát... co je to vlastně ten flex, když vynechám vytahovaní se? A mám se s čím vytahovat? Tím co vlastním? Americký auto má dneska skoro každej, vlastní bydlení, taky. Co umím? Je tu hromada chytřejších a šikovnějších lidí. Takže jediný za zbývá je že jsem v životě šťastnej, i když mě občas hodně věcí sere, jsem šťastnej a mám život rád, nemáme tu válku, bídu, chudobu, hlad, nemoce, hromady jedovatejch živočichů, vlastně se máme jako prasata v žitě, to považuju za velký flex nás všech. Je to na sedm málo? asi jo, můžu přidat ještě t Narexku a aku Parkside... stále to není sedm, ale pro mě je to fakt hodně, můžu se vytahovat tím že jsem v životě šťastnej! Jak to máte vy? A co na to Jan Tleskač?
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MICHELLEDANIELS: jak myslíš. Napsala jsem, že jsi nadutá a v opozici. To jsi. Lež nevidim. Muj projev je mixem pohrdání a ironie, různě se míchají poměry, dnes bez příměsí navíc. A rozhodně mne nepodporuj, fuj.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TANKIE_: napsalas sracku, protoze jsi to nepochopila a tvuj projev evidentne moc vyrovnany neni, takze ses prisla jen OT hadat a v tom te podporovat nebudu.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MICHELLEDANIELS: wtf, co to meleš 8)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TANKIE_: tak aspon nelzi.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MICHELLEDANIELS: neventiluju si žádný problémy, ty myslitelko obecná
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TANKIE_: neventiluj si sve problemy na me laskave. Nic takoveho jsem ani nezminila. Jen to, ze kazdy si pod slovem "flexit" evidentne predstavuje sve.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Umíte všichni hovno a ještě jste trapní, že se nad tim naparujete!!!
    Tyvole, tak tohle byl zas po dlouhý době opravdu hodnotný nyxí sranec. Mišel a Karkulka zas nadutý a v opozici za každou cenu. Se přiznam, že je mi trapně z nich a ne z těch flexů v klubu Sedm.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Z_RYBY_KOST: já jim nezávidím, protože je jasné, že jsou jiní než já a některé věci jsou nepřenositelne, já jsem v pokročilém věku pochopila, že nejsem uzpůsobena pro to žít ve vztahu, to, že jsem to přijala a nejsem z toho v křeči považuju za jeden ze svých největších životních úspěchů
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    HELLENKA: tam ale přeci vůbec nejde o to, že by se někdo chlubil tim, že má vztah, kterej funguje, jako spíš hodnotou / schopnostma svýho partnera. To je přesně ten statusovej přístup alá "moje partnerka je krásná a pracuje jako jaderná fyzička" = asi musím být sám hodně kvalitní, když si mě někdo tak nadupanej vybral za partnera.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    RAGNAROK: Tak jako na běžnou konverzaci rodin s dětma asi beztak moc nikdo realtime překlad používat nebude.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Z_RYBY_KOST: ja si taky myslim, ze flexit partnerem lze, kdyz si ho vazis a nejak k nemu vzhlizis. To, ze to nekdo nechape asi taky hovori za sve.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    HELLENKA: já teda lidem, kteří jsou oboustranně spokojení v dlouholetém vztahu, upřímně závidím.

(Mávám svejm toxickejm vztahům)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: pochopila, jen prilila
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MICHELLEDANIELS: pochopilas to jinak než jsem to myslela, ale to je jedno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam