• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    RAGNAROK: Tak jako na běžnou konverzaci rodin s dětma asi beztak moc nikdo realtime překlad používat nebude.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Z_RYBY_KOST: ja si taky myslim, ze flexit partnerem lze, kdyz si ho vazis a nejak k nemu vzhlizis. To, ze to nekdo nechape asi taky hovori za sve.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    HELLENKA: já teda lidem, kteří jsou oboustranně spokojení v dlouholetém vztahu, upřímně závidím.

(Mávám svejm toxickejm vztahům)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: pochopila, jen prilila
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MICHELLEDANIELS: pochopilas to jinak než jsem to myslela, ale to je jedno
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: ja taky precetla jen par radku a radeji to zavrela. Ale obe nohy za hlavu si dam taky -
    Minimalne jeden flex, dle nyxu mam :))
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MICHELLEDANIELS: já jsem se šla podívat, co je to ten flex, chvíli jsem četla, ale intenzivní pocit trapnosti z toho hromadného nadouvání mě donutil to zase zavřít :)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    ELIZHANNAH:
    no ted s tim realtime prekladem se ta vyhoda tak nejak ztraci.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    QUANTI: jo, to už jsem si říkala taky kolikrát :) že zatímco našinec si na dovolené většinou může úplně veřejně povídat a leccos pořádně probrat, anglicky mluvící takovou možnost nemají :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nedalo mi to a sla jsem se podivat do sedm. Vetsina z toho neni zadnej flex a predevsim prispevky s nejvice lajky. Takze boomerskej nyx by se nemel poustet do temat, kterym nerozumi :)
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    VERSONNENHEIT: Chápu to tak, že pro někoho, kdo měl třeba delší dobu problém najít si vhodného partnera, to může být opravdu velký úspěch vytvořit vztah s někým, s kým to funguje :) Za mě tohle (zvlášť v dnešní době) opravdu není samozřejmost...

A zadání byly přece „věci, kterými se chcete pochlubit“ – a tak přirozeně každej má hodnoty a priority trochu jinde... Mně se líbí, jak jsou ty odpovědi rozmanitý – od zdánlivě banálních věcí až po skutečně hodnotný a celospolečensky přínosný záležitosti.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VERSONNENHEIT: mně tam "úspěšnost" některých příspěvků uniká...ale to tak celkově poslední dobou na nyxu.
    MORGYSZ: jsem taky moc to zadání nepochopila, ty příspěvky mi taky nedávají smysl...je nás víc XD holt ty věci vidím jinak. A některé z toho mi připadají, že ani k chlubení nejsou tvl nebo mi propadají zase celkem obyčejné, že mne ani nenapadlo to zmiňovat nebo tím"flexit" :D asi už jsem hodně někde jinde no.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    NEI: Jaké má Id?
    NEI
    NEI --- ---
    DUCATIMONSTER: Domluv se spíš asi s tím uklízečem, to budete mít lepší na ukojení vzájemných potřeb.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    NEI: Chtěl bych Ti oblečený udělat v bytě bordel!
    NEI
    NEI --- ---
    Psal mi nedávno do pošty týpek, že mi chce nahej uklidit byt.
    No a já mám skoro uklízeno, ale nechce se mi vytírat a tak teď vážně uvažuju, že mu odepíšu! :-D
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: To zní skoro jako bys mi něco podsouvala na základě vlastních domněnek. ;-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: To skoro zní jako bys žárlila :)
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: Bod nebo půlbod?
    Protože skvělý člověk jinak je! :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Přiznám se, že když potkám anglicky mluvící rodinu s malýma dětma, tak je mi jich úplně iracionálně jakoby líto, že nemají žádnej svůj "tajnej" jazyk, kterýmu kromě krajanů nikdo nerozumí 😅
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam