• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MORTTUUS: na to staci i mensi vzorek lidi. Treba sedet u stolu v hospode. At vytahnes jakekoli tema, vzdy se najde nekdo, kdo je nebo ma kamarada, co je v tom lepsi. Obcas se smeju, ze i kdybys rekl, ze mas vaznou nemoc, tak se ozve nekdo, kdo ti rekne, at "drzis hubu", protoze on ji ma horsi.
    MORTTUUS
    MORTTUUS --- ---
    Já jsem po přečtení odpovědí na aktuální otázku nabyl dojmu, že ať už se mi v životě povedlo cokoli, vždycky se najde minimálně jeden uživatel NYXu, který je v tom lepší než já.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    I kdyz, neco me napadlo. Umim vyhazovat do kose bonbony, cokoladu i zmrzlinu. Nemusim je sezrat za kazdou cenu. Vlastne je ani nekupuju.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja umim kdyztak nakreslit domecek jednim tahem.
    Jazykem.

Nikoho nehledam. Jen se chlubim.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Ja jakozto ukazkovej multipotencial nemam cim flexit. Sice od vseho, lec jenom trochu.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    mne ta tema v sedm pride skvela, pozitivni, clovek tam moze napisat, z coho ma radost. po nejakych depresivnych, co prebehli v minulosti.
    vobec to nevidim ako vytahovanie. plus sa nieco o ludoch dozvie.
    dakujem tym co zaflexili :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    TANKIE_: jo no:) tak to by bez našeho morálního majáku přece nešlo, že jo, všechny shodit :)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    NICOLLETTE: já se nerozčiluju, co všichni máte 8). Jsem chtěla napsat, jak mi přijde ujetý se pozastavovat nad tim, co ostatní vnímají ve svym životě jako flex, páč je to velmi subjektivní. A taky nad tim, co flex vůbec je, páč to evidentně nikdo neví a tak jsou všichni jen debilové co se naparujou. A ještě neadekvátně, hanebnost 8).
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: ano, děkuji, to rozhodně jsem
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    TANKIE_: bacha! It's a trap!

Že se vůbec rozčiluješ nad tímhle generátorem náhodných slov :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    TANKIE_: no a co, že to vnímáim jinak? proto jsem nadutá aha... sama seš děsná kráva
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TANKIE_: ne, tvuj projev je projev nadutosti proti tomu, co jsi proste nepochopila. Kdybych byla v opozici, asi Karkulce jeste ironicky neprilejvam svym "flexem". Ale delej si co chces, kdyz te to dela stastnou. Jen z toho vynech me.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Já tady tyhle flexy chápu jako vytahování a když se někdo vytahovat chce, tak ať se vytahuje, třeba tím že má dlouhodobý vztah, nebo tím že má tunu těch přechodných a užije si víc než ten s tím dlouhým vztahem, vytahovat se může kdekdo s čímkoliv, kolik si toho koupil, vyrobil, přečetl, naučil, vychoval dětí a pod. Já vytahování nemám rád a tak tam nic psát nebudu a i kdybych chtěl tak co tam psát... co je to vlastně ten flex, když vynechám vytahovaní se? A mám se s čím vytahovat? Tím co vlastním? Americký auto má dneska skoro každej, vlastní bydlení, taky. Co umím? Je tu hromada chytřejších a šikovnějších lidí. Takže jediný za zbývá je že jsem v životě šťastnej, i když mě občas hodně věcí sere, jsem šťastnej a mám život rád, nemáme tu válku, bídu, chudobu, hlad, nemoce, hromady jedovatejch živočichů, vlastně se máme jako prasata v žitě, to považuju za velký flex nás všech. Je to na sedm málo? asi jo, můžu přidat ještě t Narexku a aku Parkside... stále to není sedm, ale pro mě je to fakt hodně, můžu se vytahovat tím že jsem v životě šťastnej! Jak to máte vy? A co na to Jan Tleskač?
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MICHELLEDANIELS: jak myslíš. Napsala jsem, že jsi nadutá a v opozici. To jsi. Lež nevidim. Muj projev je mixem pohrdání a ironie, různě se míchají poměry, dnes bez příměsí navíc. A rozhodně mne nepodporuj, fuj.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TANKIE_: napsalas sracku, protoze jsi to nepochopila a tvuj projev evidentne moc vyrovnany neni, takze ses prisla jen OT hadat a v tom te podporovat nebudu.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MICHELLEDANIELS: wtf, co to meleš 8)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TANKIE_: tak aspon nelzi.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MICHELLEDANIELS: neventiluju si žádný problémy, ty myslitelko obecná
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TANKIE_: neventiluj si sve problemy na me laskave. Nic takoveho jsem ani nezminila. Jen to, ze kazdy si pod slovem "flexit" evidentne predstavuje sve.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Umíte všichni hovno a ještě jste trapní, že se nad tim naparujete!!!
    Tyvole, tak tohle byl zas po dlouhý době opravdu hodnotný nyxí sranec. Mišel a Karkulka zas nadutý a v opozici za každou cenu. Se přiznam, že je mi trapně z nich a ne z těch flexů v klubu Sedm.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam