• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    MICHELLEDANIELS: wystrč cozy?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Teprve vcera jsem se pozastavila nad zkratkou WC a zjistila si, co to znamena.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ERRTU: To je jak ze Stopařova průvodce.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HRAFNAIN: koho by napadlo ze protistojny palec bude takovy hit, ze?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    LUSINDA: a co ti brání? I'm in
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Má oblíbená FB stránka je Everyday Patriarchy Bullshit....... škoda, že na nyxu není podobné auditko.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ach, primáti
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Někdy se cejtim jako člověk...
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Někdy se cejtim jako zvíře.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dneska mě strašně rozesmutnilo, že umřela Bonnie Tyler.
    Protože jsem ji měla moc ráda.
    A protože byla stejně stará jako moje máma.
    A proto, že je klidně možný, že jsem ze smrti Bonnie Tyler smutnější, než budu, až umře moje máma.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: knihobot to už vrátil do oběhu a dokonce to zlevnil na 49,- ... Objednala jsem znovu, takže druhá šance, držte palce :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ERRTU: tohle je moje nová oblíbená konspirační teorie!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: Vklidu. Errtu je takovej nas nyxi Macinka. Jen chudsi. Ignore, neresit a nekrmit :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ERRTU: jetli mas takove uvahy, tak to je celkem smutne priznaní
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jsme si uplne jisti ze MICHELLEDANIELS neni KOUDYho alterego?
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NEI: Mám to stejně. Když přijdu někam jako nová, tak už to radši dopředu hlásím při představování. Všichni z toho mají obvykle velkou legraci a hned hlásí, že budou klidně zdravit první.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Strasne bych chtela prekonat strach z vysek, ktery jsem si vybudovala (rekla bych, ze ze snů). Protoze jako dite jsem lezla na nesmyly a nikdy jsem se nebala. Tak ted obcas sleduji Stolína a lidi, kteri skacou bunjee. Jenze se mi kolikrat zamota hlava i z toho, kdyz vidim v telefonu, jak ty lidi padaji :)) Ale verim, ze i v tomhle sama sebe prekonam.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Priznam se, ze 20 let stastneho manzelstvi v okamziku, kdy v moji rodine rozvody pravidelne zahrnuji i policejni zasahy (a obcas trestni soudy), povazuju za jeden ze svych nejvetsich zivotnich uspechu.
    Vono ty dlouholety spokojeny vztahy (pokud jsou oba v situaci, kdy odejit JE moznost) vetsinou nejsou nahoda, ale spousta prace, ze.
    NEI
    NEI --- ---
    LUCYA: Já na ulici nepoznám ani lidi, se kterýma se vídám třeba 15 let, dokud za mnou nepřijdou a nezačnou mi mávat před obličejem jakože ahoj.

Tímto se všem známým a přátelům omlouvám!
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MORTTUUS: vsak to staci :) Sam si ses vedom nejakych svych kvalit a verim, ze tve blizke okolo by jich taky dost naslo. Jen sam cenis jine flexy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam