• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ACKO
    ACKO --- ---
    OVERWATCH: Až tak daleko zdejší přestřelky mohou dojít? Přijde mi neuvěřitelné, že to můžete brát tak vážně a nechat si to zasahovat do reálného života. Já když vás tu vypnu, tak jste mi všichni úplně fuk :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ze na mageu ocividne nebyly minusky..:))
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Byl jsem zavisly na internetu a neustale jsem sedel na diskuzaku Mageo.cz. Je teda fakt, ze jsem tam potkal i spoustu zajimavych lidi, ale... dostal jsem se tam do sporu s HOWKINGem a on proti mne vedl krizove vypravy a hony na cerodejnice. Doslo to tak daleko, ze nekdo napsal anonym do meho tehdejsiho zamestnani a ja podal na nej trestni oznameni... Tolik asi k tomu, proc me HOWKING dodnes nenavidi.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: Normalne check list, memory items. Kriticka dovednost, ktera zachrani spoustu prusvihu. A presne proto se to dela, abys nevypla soustredeni.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Děkuji vám :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KUBIIK: Jako nechtěla jsem to říkat, ano, to dělám...
    V Japonsku jsem to viděla ve vlaku a mají to dotažený k dokonalosti.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: pche, když je to dost dobrý pro piloty dopravních letadel, proč by to nemělo být dost dobrý pro tebe? :-)
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    MAR_TINA: Ještě práce rukou a bude to celý :)
    Pointing and calling - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Pointing_and_calling
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MAR_TINA: Třeba je idiotská akorát ta práce.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    V nemocnici a pak doma na nemocenský se mi podařilo se celkem odizolovat od takovýho toho všedního stresu. Dopředu jsem si to naplánoval, ať mě nikdo a nic nesere, jak dovka... Ten návrat zpátky mě sere, ta tíha těch všedních starostí, lítosti nad věcima, co se nedařej dobře, nebo jsou prostě v prdeli... Jak já bych rád zase zdrhnul, ale to moc nemá cenu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Při práce stále častěji nahlas říkám, co dělám, abych se na to soustředila.
    Jako tohle, odešlu, zavřu, smažu... Maily si při psaní říkám nahlas.
    Začínám si připadat jako idiot.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PALEONTOLOG: původně jsem se chtěla pozastavit nad tím, že se veřejně přiznáváš ke kanibalismu, ale tak jsou i jiné způsoby, jak mít v sobě kousek burana :-)
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    PALEONTOLOG: to je hodně upřímný přiznání. Smekám.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já se přiznám, že mám takovej pocit, že jediná hlubší emoce, který sem schopnej, je asi nasrání. Všechno ostatní tak nějak klouže po povrchu. Neznám exaltovanou radost, štěstí, hlubokej smutek, lítost, strach, už nevím, co mě kdy naposledy znechutilo, nebo překvapilo. Většinou je to dobrý, člověk k situacím díky tomu často přistupuje s chladnou hlavou a logicky a řada věcí je jednodušší, ale někdy si říkám, o co asi tak přicházím a chápat někdy motivaci činů lidí je dost komplikovaný.
    Sem v tom trochu kriplík. Snad to vlkodláče moc nepoznamená.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALVATOR: tak každej má v sobě kousek burana, někdo i dva
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Možná proto jí nikdo nikdy nenabídne úplně obyčejnou hořčici :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MADIETTA: Ale nevypadáš!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Když mi někdo nabídne třeba na grilovačce nějakou fancy hořčici, tak si ji zdvořile dám, ale mnohem víc bych ocenila úplně tu nejvobyčejnější plnotučnou. Nemůžu si pomoct, prostě mi chutná nejvíc. Jsem založením plebs.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NEI: Každej občas jsme, podstatná je schopnost si to umět třeba zpětně uvědomit...
    NEI
    NEI --- ---
    Nesnáším pokrytce a sama občas jeden jsem.

Myslím že pokřivenou výchovou, odnaučuju se to, složitě a dlouze, ale někdy to neuhlídám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam