• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vecer si vetsinou davam medunkovy caj #zivotpoctyricitce
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Ne. Většinou tak tři až čtyři panáky za večer. Obsah baru byl pestrý abych si mohl vybrat na co jsem měl zrovna chuť.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NELLAS: a k tomu další dvě lahve skotský !
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Tři lahve rumu za večer? :-O
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jen k tomu dodám že jsem byl docela chlastač, 5 piv a 4 panáky býval slušný základ pro večer. Doma věčně k večernímu popíjení min tři lahve nějakého kvalitního rumu a min dvě kouřový skotský.

Ze začátku ta chuť po večerech byla, ale už je to v pohodě a vůbec mi to popíjení nechybí.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jako zase musím říct, že sice na jednu stranu si domu radši kupuju Birell, na druhou stranu už ale už beru zavděk i slivovicí, kterou sem od Velké Slivovicové Nehody roku 1998 nemoh ani cejtit.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Já měl včera pár piv a dneska jdu na pivo s kamarádem, kterého jsem neviděl asi 8 let, takže si jich určitě taky pár dám
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Už třičtvrtě roku jsem neměl ani kapku alkoholu, jediný pivo co jsem párkrát měl bylo nealkoholický pomelo grep a bylo docela dobrý.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že jsem alkoholický pivo měla naposled loni v srpnu. Aktuálně jsem na tom tak, že piju jen "nealko" s 0,5% a chutná mi už úplně stejně jako dřív klasický pivo. Zato alko pivu jsem už úplně odvykla a stačí mi si k němu čuchnout a navaluje se mi. Aktuálně to mám tak s veškerým alkoholem, takovej bonus delší abstinence...
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    _ANT_: nejlepší běžně dostupné nealko je bakalář

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    _ANT_: ve věku, kdy všichni kolem mě začínali s pivem, jsem já brala léky na poúrazovou epilepsii a alkohol byl absolutní no-go. Takže jsem si na tu hořkou chuť nikdy nezvykla a na milost jsem vzala až o moc let pozdějc ty míchaný, nejdřív alko a hlavně pak nealko :-)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    SALVATOR: Tak IPA Birrel jsem jeste nemela, musim vyzkouset.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    _ANT_: Mě z nealko piv asi právě nejvíc. Polotmavej a IPA.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    SALVATOR: kterej je nejlepsi? Primo Birrel s velkym B mi moc nejede.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    _ANT_: No vlastně skoro jo. Poslední dobou dávám přednost Birellu ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    SALVATOR: jakoze ti opravdicky pivo nechutna a bavi te jen nahrazky?
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    někdy si přeju bejt vyšší.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já s pivem.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    _ANT_: Tohle mam s tresnema.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    LUSINDA: Z toho likeru jsem myslim mela nedavno drink a byl skvelej. Na stranky Lushe nepolezu, je to past!
    Sampon I’m in love: https://www.bezvavlasy.cz/ga0056-garnier-fructis-hair-food-banana-nourishing-shampoo-350-ml
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam