• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    wow
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ERRTU: tyvole, tuhle větu jen čtu a navaluje se mi (už 13 let abstinuju).
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: Jo, tak tam sem se taky párkrát vylil. Ale pro změnu až na vejšce :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: u holanu :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: No schválně, která to byla, jestli sem tam coby základkové robě lemtal pivo taky :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    btw teda, prvni setkani s chlastem probehlo ve trinacti na letnim tabore po prudkem a zurivem stretu s krabicovym vinem.
    nikdo nikdy neprisel na to kdo tenkrat nablil pod taborovy totem, mel jsem snahu dobehnout do lesa, ovsem do cesty se mi postavil kamen, kdyz jsem se zoufale sbiral ze zeme, tak jsem vyhodnotil ze nema cenu nic odkladat...

druhe probehlo po vysvedceni v devate tride. hospoda za rohem na vinohradech, ctyrka bez obsluhy a system "polozim sem deset piv a otocim se a budu hlasite pocitat do deseti. az se otocim zpatky, tak tam kde lezela piva, budou lezet penize, rozumime si?".
    dostali jsme se se spoluzakem do stavu ze nebyl sto trefit domu (asi pet bloku od hospody) tak jsem ho dovedl domu... tam jsem ztratil orientaci ja, takze od sebe dovedl domu on me (dva bloky) a to uz zpakty trefil.

melo to zabavnou dohru: mama mela pritele a ten mel syna o ctyri roky starsiho, tj. ten si vyzvedaval maturitni vysvedceni. byla naplanovana slavnosti rodina vecere v noblesni restauraci. mama prisla domu, spatrila muj stav a malem sebou sekla.
    dve hodiny jsem stravil pod studenou sprchou srkajic cerne kafe. nejak jsem se dal dohromady ze jsem byl schopny chodit.
    byl jsem odveden do restaurace. mama se celou dobu tvarila rozpacite az trapne...
    prijdeme do restarace, tam sedi pritel s uplne stejnym vyrazem... a na zidly vedle nej vlaje jako ten nefukovaci panak u benzinek muj temer nevlastni bratr ktery ma v zile minimalne o jedno vic nez ja :D

jako jo, ted je to zabavna historka ale kdyz si tak vzpomenu na svoje mladi v devadesatkach, ze nebylo vyjimkou kdyz se slo v pate tride po skole na krabicak, kdyz i nas pedagogicky sbor byl uz nejpozdeji o velke prestavce nalitej jak puma, tak se priznavam ze jsem vesrkze rad ze tu ta chlastaci kultura pomalu uvada...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: zvladam bez problemu popijet slivovici po douskach jako whisky. vetsina meho okoli je schopna to do sebe jen svihnout jako panaka, rychle polknout, uz at je to pryc :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: taky jsem mel vé es en!:))
    a doloval jsem to z mezer mezi palubkama patra, na kterym jsem spal, asi 3 hodiny v kocovine, nez prijde matka, stihnul jsem to jen tak tak a az potom si dal cinskou polevku ulevy.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Poprvy jsem se opila v 11. Rodina na vychodnim Slovensku, mno. Ted je mi 34 a uz temer nepiju.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOPRETKA: Když mi bylo 16, nebyla tu ještě tequila, takže tu v pohodě můžu :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOPRETKA: Mě bylo 14, no.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ...

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SALVATOR: ja taky od 16, kdy jsem udělala kámošce omylem moncla, táhli mne domů 3 kluci, neměla jsem klíče a když se konečně v šest ráno dobouchali a máma otevřela, tak zároveň s čau mami, jsem ji solidně poblila.. samo jsem si druhý den odpoledne nic nepamatovala... Od té doby slyším tequila a zvedá se mi kufr..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LORD_DE_SEIS: Tam sem sice strávil mládí, ale začali sme tam chodit až pozdějc, když sem byl na střední. Tohle bylo na horním Žižkově, hospoda Na Třemošné. Už nevim přesně, kde byla, mám tušení, že na rohu Přemyslovský a Baarovy.

Na základce sme vlastně chodili i na Vinohrady, nalejvali nám i u Bohouše a Na Schůdku u Riegráku.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SALVATOR: tipul bych "Nad Viktorkou" :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAR_TINA: Ale tak jako nic extra zajímavýho. Eště na základce sme slavili kamarádovi narozky a to v hospodě, kde nám nalili, protože devadesátky a protože Žižkov. No, po příchodu domu už v lehce podroušeným stavu mě nenapadlo nic lepšího, než přiživit to slivovicí, co sme měli doma. Zřídil sem se jak carskej důstojník a blil jak Alík. A to i do přímotopu, kterej sme měli na záchodě, protože tam byla v zimě kosa. Dolovat to z krycí mřížky, když navíc člověk vidí čtvermo, nebyla zábava. Takže sem pak nějakejch 28 let nemoh slivovici ani vidět. Vlastně jakoukoliv ovocnou pálenku.
    CATT
    CATT --- ---
    Mám alergii na pivo, nesjpíš na český chmel a alkohol to zhoršuje. Posledně jsem měl dva dny šílenou reakci po vepřové na pivě, kde tím pivem asi nešetřili a celé to mělo hořkou chuť.
    jo a tím jsem prakticky přestal pít alkohol :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    já se přiznám, že mě napadá, že bych občas mohla trochu pít a víc se uvolnit :)
    Navíc ten absolutní nezvyk pak působí nehody, když člověk někde přijme skleničku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SALVATOR: Velká Slivovicová Nehoda?

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Do sekce "nikoho to nezajímá" bych rád přispěl informací, že jsem nepil rok a půl. Teď si v těch velkejch vedrech občas večer dám vychlazenou třetinku piva a je to úplný blaho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam