• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SALVATOR: ja taky od 16, kdy jsem udělala kámošce omylem moncla, táhli mne domů 3 kluci, neměla jsem klíče a když se konečně v šest ráno dobouchali a máma otevřela, tak zároveň s čau mami, jsem ji solidně poblila.. samo jsem si druhý den odpoledne nic nepamatovala... Od té doby slyším tequila a zvedá se mi kufr..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LORD_DE_SEIS: Tam sem sice strávil mládí, ale začali sme tam chodit až pozdějc, když sem byl na střední. Tohle bylo na horním Žižkově, hospoda Na Třemošné. Už nevim přesně, kde byla, mám tušení, že na rohu Přemyslovský a Baarovy.

Na základce sme vlastně chodili i na Vinohrady, nalejvali nám i u Bohouše a Na Schůdku u Riegráku.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SALVATOR: tipul bych "Nad Viktorkou" :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAR_TINA: Ale tak jako nic extra zajímavýho. Eště na základce sme slavili kamarádovi narozky a to v hospodě, kde nám nalili, protože devadesátky a protože Žižkov. No, po příchodu domu už v lehce podroušeným stavu mě nenapadlo nic lepšího, než přiživit to slivovicí, co sme měli doma. Zřídil sem se jak carskej důstojník a blil jak Alík. A to i do přímotopu, kterej sme měli na záchodě, protože tam byla v zimě kosa. Dolovat to z krycí mřížky, když navíc člověk vidí čtvermo, nebyla zábava. Takže sem pak nějakejch 28 let nemoh slivovici ani vidět. Vlastně jakoukoliv ovocnou pálenku.
    CATT
    CATT --- ---
    Mám alergii na pivo, nesjpíš na český chmel a alkohol to zhoršuje. Posledně jsem měl dva dny šílenou reakci po vepřové na pivě, kde tím pivem asi nešetřili a celé to mělo hořkou chuť.
    jo a tím jsem prakticky přestal pít alkohol :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    já se přiznám, že mě napadá, že bych občas mohla trochu pít a víc se uvolnit :)
    Navíc ten absolutní nezvyk pak působí nehody, když člověk někde přijme skleničku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SALVATOR: Velká Slivovicová Nehoda?

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Do sekce "nikoho to nezajímá" bych rád přispěl informací, že jsem nepil rok a půl. Teď si v těch velkejch vedrech občas večer dám vychlazenou třetinku piva a je to úplný blaho.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vecer si vetsinou davam medunkovy caj #zivotpoctyricitce
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Ne. Většinou tak tři až čtyři panáky za večer. Obsah baru byl pestrý abych si mohl vybrat na co jsem měl zrovna chuť.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NELLAS: a k tomu další dvě lahve skotský !
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Tři lahve rumu za večer? :-O
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jen k tomu dodám že jsem byl docela chlastač, 5 piv a 4 panáky býval slušný základ pro večer. Doma věčně k večernímu popíjení min tři lahve nějakého kvalitního rumu a min dvě kouřový skotský.

Ze začátku ta chuť po večerech byla, ale už je to v pohodě a vůbec mi to popíjení nechybí.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jako zase musím říct, že sice na jednu stranu si domu radši kupuju Birell, na druhou stranu už ale už beru zavděk i slivovicí, kterou sem od Velké Slivovicové Nehody roku 1998 nemoh ani cejtit.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Já měl včera pár piv a dneska jdu na pivo s kamarádem, kterého jsem neviděl asi 8 let, takže si jich určitě taky pár dám
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Už třičtvrtě roku jsem neměl ani kapku alkoholu, jediný pivo co jsem párkrát měl bylo nealkoholický pomelo grep a bylo docela dobrý.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že jsem alkoholický pivo měla naposled loni v srpnu. Aktuálně jsem na tom tak, že piju jen "nealko" s 0,5% a chutná mi už úplně stejně jako dřív klasický pivo. Zato alko pivu jsem už úplně odvykla a stačí mi si k němu čuchnout a navaluje se mi. Aktuálně to mám tak s veškerým alkoholem, takovej bonus delší abstinence...
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    _ANT_: nejlepší běžně dostupné nealko je bakalář

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    _ANT_: ve věku, kdy všichni kolem mě začínali s pivem, jsem já brala léky na poúrazovou epilepsii a alkohol byl absolutní no-go. Takže jsem si na tu hořkou chuť nikdy nezvykla a na milost jsem vzala až o moc let pozdějc ty míchaný, nejdřív alko a hlavně pak nealko :-)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    SALVATOR: Tak IPA Birrel jsem jeste nemela, musim vyzkouset.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam