• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: A jestli mně někdy nějaký strýček ožral, tak se o tom doma nemluví...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    No já asi až v těch 16ti.. ale fotek s pivem mám od mala dost, prý mi strašně chutnalo a já s radostí na rodinných oslavách (páč jsem tam většinou byla jediný dítě a nudila se) točila pivo, takže jsem byla od mala přímo u zdroje. A mám fotku s pradědou, jak mu sedím asi v půl roce na klíně(asi moje první rodinná sešlost), on má před sebou tuplák a já na to koukám zamilovaně, jak na flašku od mléka...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ACKO: Tak tohle trumfnout, to nebude prdel. Já asi až někdy ve 12-13, když sem na chalupě potajmu chodil upíjet rum a griotku.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Kdy jste se nejdříve ožrali? Já ve čtyřech nebo pěti letech likérem Jelínek na návštěvě u babiččiny sestry, babička tam dostala na přivítání panáka a když se na mě nekoukaly, tak jsem si samostatně několikrát taky nalila. Pak mě babička vezla autobusem domů totálně vožralou.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ERVIN: To záleží jakej byl rok, kromě toho v 15 už jsme teda byli většinou na střední…
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    OMG. A já co se vožral a poblil z rumu na soustředění se zuškovou kapelou "až" v patnácti mam dodneška výčitky, jak brzo se mi to povedlo... jako kdo naleje sedmákovi?
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ERRTU: Jo, hranolky na narodce si pamatuju. Ale pak jsem te posadil na tramvaj a sam jel domu jinak.
    Vzpominam si to jako dnes: jak jsi sedel na sedacce v tramvaji, zubozena to vyzabla postava, dvere tramvaje se zaviraji a vagon mizi vpravo smer Karlovo namesti. :D
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Bylo to U Zaludu, takze ne Pha1. :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jé, U Žaludů, tam sme chodili na střední. Dokud tam teda spolužák nezeblil protější zeď, pak už sme tam nesměli. Tak sme chodili do hospody U Jarouše. Dnes teda U Parašutistů.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: a ja se chtel zeptat, esli to bylo u zpevcu nebo u zaludu, ale rikal sem si to je blbost, u zaludu uz je pha2:D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PETER_PAN: tak za prve to nebylo na jednicce, ale nekde pod karlakem, myslim ze u zaludu.
    za druhe jsi me pak zkusil srovnat do pouzitelnejsiho stavu nejakyma hranolkama na narodce, coz ti nevyslo.
    za treti mam matnou vzpominku ze jsi se mnou dojel domu, oprel me o dvere pavlace, zazvonil a utek! ale jelikoz je opravdu matna a mlzna tak to necham bejt...
    a za ctvrte bych rad uvedl, ze se nic z toho nikdy nestalo a je to slovo proti slovu! :D
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ERRTU: Pockej, pockej, jeste jsi zapomnel jak jsme se zlili v te hospode na Praze 1 a ja te pak posadil na tramvaj a ty jsi nejak dojel domu a tvoje mama ti pak se mnou zakazala kamaradit.
    To byla take jeste zakladka, ne? U me urcite, protoze ta hospa na Praze 1 byla od 7. tridy moje "kmenova" hospoda :-D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MICHELLEDANIELS: to je dobře protože za našich časů bych se tam bál jen sáhnout na příbor :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ERRTU: ted tam maj dobrou svickovou :))
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    wow
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ERRTU: tyvole, tuhle větu jen čtu a navaluje se mi (už 13 let abstinuju).
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: Jo, tak tam sem se taky párkrát vylil. Ale pro změnu až na vejšce :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: u holanu :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: No schválně, která to byla, jestli sem tam coby základkové robě lemtal pivo taky :D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    btw teda, prvni setkani s chlastem probehlo ve trinacti na letnim tabore po prudkem a zurivem stretu s krabicovym vinem.
    nikdo nikdy neprisel na to kdo tenkrat nablil pod taborovy totem, mel jsem snahu dobehnout do lesa, ovsem do cesty se mi postavil kamen, kdyz jsem se zoufale sbiral ze zeme, tak jsem vyhodnotil ze nema cenu nic odkladat...

druhe probehlo po vysvedceni v devate tride. hospoda za rohem na vinohradech, ctyrka bez obsluhy a system "polozim sem deset piv a otocim se a budu hlasite pocitat do deseti. az se otocim zpatky, tak tam kde lezela piva, budou lezet penize, rozumime si?".
    dostali jsme se se spoluzakem do stavu ze nebyl sto trefit domu (asi pet bloku od hospody) tak jsem ho dovedl domu... tam jsem ztratil orientaci ja, takze od sebe dovedl domu on me (dva bloky) a to uz zpakty trefil.

melo to zabavnou dohru: mama mela pritele a ten mel syna o ctyri roky starsiho, tj. ten si vyzvedaval maturitni vysvedceni. byla naplanovana slavnosti rodina vecere v noblesni restauraci. mama prisla domu, spatrila muj stav a malem sebou sekla.
    dve hodiny jsem stravil pod studenou sprchou srkajic cerne kafe. nejak jsem se dal dohromady ze jsem byl schopny chodit.
    byl jsem odveden do restaurace. mama se celou dobu tvarila rozpacite az trapne...
    prijdeme do restarace, tam sedi pritel s uplne stejnym vyrazem... a na zidly vedle nej vlaje jako ten nefukovaci panak u benzinek muj temer nevlastni bratr ktery ma v zile minimalne o jedno vic nez ja :D

jako jo, ted je to zabavna historka ale kdyz si tak vzpomenu na svoje mladi v devadesatkach, ze nebylo vyjimkou kdyz se slo v pate tride po skole na krabicak, kdyz i nas pedagogicky sbor byl uz nejpozdeji o velke prestavce nalitej jak puma, tak se priznavam ze jsem vesrkze rad ze tu ta chlastaci kultura pomalu uvada...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: zvladam bez problemu popijet slivovici po douskach jako whisky. vetsina meho okoli je schopna to do sebe jen svihnout jako panaka, rychle polknout, uz at je to pryc :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam