• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    SPIKE411:
    kde se da sehnat ten chill 0?
    ACKO
    ACKO --- ---
    Já se přiznám, že se mi každý rok přiživí moje averze k letní dovolené v Chorvatsku, když se na mě valí zprávy, kdo všechno z představitelů naší politiky a veřejného života tam jezdí. Na tohle místo fakt nikdy nechci.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BAAL: Jen kdyby to ty plantážníci prodávali ve skle :/
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ale tenhle Bakalář je taky dobrej, určitě jím nepohrdnu.
    A teda přiznám se, že mi dost chutnala i nealko CBD ale od Zichovce. :)
    Drink And Chill Ø » non-alcoholic CBD pale ale » Pivovar ZICHOVEC
    https://pivovarzichovec.cz/produkt/drink-and-chill-o/
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    BAAL: Za mě top točenej Clock Krystus. :) Mám štěstí, že mám podnik, kde to čepujou, hned naproti, a další za rohem. :)
    Ta slovenská pale ale ve Skô taky ušla.
    Začal jsem dopisovat podniky do https://sobeer.cz/, překvapivě to asi funguje, nějaké už se tam objevily. :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ACKO: V pohode ;o)
    ACKO
    ACKO --- ---
    OVERWATCH: Ty to furt ještě řešíš? Od včera? Hele neprožívej se tak, prospěje to tvý kvalitě života. Prostě přijmi, že nemáme rádi AI obrázky a ještě víc AI videa a nech to být.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Jinak z českých nealko piv je imho top strop bakalář, pak modrej birrel. A jsem mega zvedavej na to až budvar ukáže to jejich nové, protože nedávno někdo z managementu říkal, že koupili osmozu a budou dělat nealko z opravdového piva.

NEI
    NEI --- ---
    SPIKE411: Tak očividně jen v tom mém vesmíru.
    Aha! :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    BAAL: Tvl, normální brainfart, myslím new, píšu north. 🤦‍♂️
    BAAL
    BAAL --- ---
    SPIKE411: když už jsme v tom, tak New england, protože humr je víc než fish and chips:))
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NEI:
    Jo a nealko ipě se říká NEIPA! :)

In what universe?

NEIPA je samozřejmě North England(-style) Indian Pale Ale. Podobná Hazy IPA, měla by být trochu plnější a alkoholičtější.
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    co jsem prestal chlastat, leju misto plzne pri praci tohle:

NEI
    NEI --- ---
    Nejvíc mi chutná tahle nealko IPA.
    Jo a nealko ipě se říká NEIPA! :)
    (Ano, vím o tom že obrázek je otočený:)

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Cela ta anabaze s plakatkem AI mne trochu pripomina tenhle obrazek ;o)

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BACCARA: Vidíš a principál našeho cirkusu kpt. Čapka mě jen významně pokáral, ale když jsme cca za měsíc po cestě z útulku (knajpa kam se chodilo ve Kbelích chlastat) přitáhli rozcestník Miškovice, Vinoř, Kbely a šoupli mu ho do jeho záhonu růžiček co měl pod okny, za to už byly beziny pro všechny kdo byly přítomni a bez vyšetřování :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    INSEQUI: Za plukovníka Jána Vlčka bys byl za úsvitu popraven. To bylo hrozný hovado :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Já se teda také přiznám, poprvé jsem se opil v sadu co byl u nás za bytovkama, šli jsme tam hned po škole, kámoš zařídil piva do petek a krabicák, bylo nám 14 a jediný co si pamatuju bylo že Vaněk se svalil pod strom, nablil si do kapuci a usnul.

Ale nejvíc ostudná záležitost se mi stala když jsem už sloužil ve Kbelích a o jedné vycházce byla tour po Pražských lepších knajpách která končila v Luxoru (tehdy to ještě nebylo knihkupectví, ale huličský doupě a hospoda), já se tak zrušil, že jsem po cestě zpátky na myšárnu poblil nějakého chlapa v metru, já stál nebo spíše pospával pověšený na té tyči nad sedadlama a on seděl a četl si noviny, když to z nenadání přišlo dostal přímej zásah. Já pak musel zmizet a jít pěšky do Kbel z Českomoravské, spal jsem v zašívárně co jsme měli vybavenou matracemi ze starých bydel u zadního vjezdu na letiště. Druhý den jsem měl čtyřiadvacítku a bylo to neskutečný peklo.

Jo a děkuji za toto téma, člověk tu zavzpomíná na legendární hospody a putyky. Někdy si říkám že to, že jsem se dožil až do tohoto věku je malý zázrak.
    MORTTUUS
    MORTTUUS --- ---
    Já jsem se poprvé (a zároveň naposled) opil na silvestrovské akci, na kterou byl vstup 600,- s tím, že jste mohli sníst a vypít, co hrdlo ráčilo. Tak jsme si s kamarády řekli, že toho pořádně využijeme. Začátek byl v pohodě, ládovali jsme se řízky a popíjeli pivo, jenže jeden kamarád nějak neměl formu a po pátém pivu se bezvládně sesunul ze židle na zem. Bylo mi ho líto, a tak jsem vstal, že ho odvedu domů, navíc bydlel sotva 500 metrů od hospody. Jenže ten věchýtek, který vážil 50 kilo i s postelí, se proměnil v absolutně nespolupracující pytel cementu, který neustále padal a trval na tom, ať ho nechám ležet na sněhu, že je mu tam dobře. Těch 500 metrů nám trvalo asi tři čtvrtě hodiny. Do hospody jsem se vrátil úplně vyřízený, padl jsem na židli a hlesl: "Noste na stůl! Je mi úplně jedno co, ale noste!" A tak se nosilo. Dodneška nevím, kolik a čeho jsem vypil, ale měl jsem ji jak vidle. Jediný následek byl naštěstí ten, že jsem musel sousedům umýt poblitá vrata od garáže, a o tři dny později jsem úspěšně absolvoval zkoušku z pozemkového práva.

Tenhle zážitek mi bohatě stačil. Postupně jsem pil čím dál míň, až jsem přestal úplně.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ACKO: ve 12 letech na oslavě kamaráda 14. narozenin - každej jsme vypili 5 piv na sluníčku - on se pak poblil, tak jsem ho dovedl domu a pak jsem se zeblil v autobuse 177 :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam