• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Cela ta anabaze s plakatkem AI mne trochu pripomina tenhle obrazek ;o)

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BACCARA: Vidíš a principál našeho cirkusu kpt. Čapka mě jen významně pokáral, ale když jsme cca za měsíc po cestě z útulku (knajpa kam se chodilo ve Kbelích chlastat) přitáhli rozcestník Miškovice, Vinoř, Kbely a šoupli mu ho do jeho záhonu růžiček co měl pod okny, za to už byly beziny pro všechny kdo byly přítomni a bez vyšetřování :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    INSEQUI: Za plukovníka Jána Vlčka bys byl za úsvitu popraven. To bylo hrozný hovado :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Já se teda také přiznám, poprvé jsem se opil v sadu co byl u nás za bytovkama, šli jsme tam hned po škole, kámoš zařídil piva do petek a krabicák, bylo nám 14 a jediný co si pamatuju bylo že Vaněk se svalil pod strom, nablil si do kapuci a usnul.

Ale nejvíc ostudná záležitost se mi stala když jsem už sloužil ve Kbelích a o jedné vycházce byla tour po Pražských lepších knajpách která končila v Luxoru (tehdy to ještě nebylo knihkupectví, ale huličský doupě a hospoda), já se tak zrušil, že jsem po cestě zpátky na myšárnu poblil nějakého chlapa v metru, já stál nebo spíše pospával pověšený na té tyči nad sedadlama a on seděl a četl si noviny, když to z nenadání přišlo dostal přímej zásah. Já pak musel zmizet a jít pěšky do Kbel z Českomoravské, spal jsem v zašívárně co jsme měli vybavenou matracemi ze starých bydel u zadního vjezdu na letiště. Druhý den jsem měl čtyřiadvacítku a bylo to neskutečný peklo.

Jo a děkuji za toto téma, člověk tu zavzpomíná na legendární hospody a putyky. Někdy si říkám že to, že jsem se dožil až do tohoto věku je malý zázrak.
    MORTTUUS
    MORTTUUS --- ---
    Já jsem se poprvé (a zároveň naposled) opil na silvestrovské akci, na kterou byl vstup 600,- s tím, že jste mohli sníst a vypít, co hrdlo ráčilo. Tak jsme si s kamarády řekli, že toho pořádně využijeme. Začátek byl v pohodě, ládovali jsme se řízky a popíjeli pivo, jenže jeden kamarád nějak neměl formu a po pátém pivu se bezvládně sesunul ze židle na zem. Bylo mi ho líto, a tak jsem vstal, že ho odvedu domů, navíc bydlel sotva 500 metrů od hospody. Jenže ten věchýtek, který vážil 50 kilo i s postelí, se proměnil v absolutně nespolupracující pytel cementu, který neustále padal a trval na tom, ať ho nechám ležet na sněhu, že je mu tam dobře. Těch 500 metrů nám trvalo asi tři čtvrtě hodiny. Do hospody jsem se vrátil úplně vyřízený, padl jsem na židli a hlesl: "Noste na stůl! Je mi úplně jedno co, ale noste!" A tak se nosilo. Dodneška nevím, kolik a čeho jsem vypil, ale měl jsem ji jak vidle. Jediný následek byl naštěstí ten, že jsem musel sousedům umýt poblitá vrata od garáže, a o tři dny později jsem úspěšně absolvoval zkoušku z pozemkového práva.

Tenhle zážitek mi bohatě stačil. Postupně jsem pil čím dál míň, až jsem přestal úplně.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ACKO: ve 12 letech na oslavě kamaráda 14. narozenin - každej jsme vypili 5 piv na sluníčku - on se pak poblil, tak jsem ho dovedl domu a pak jsem se zeblil v autobuse 177 :-D
    SITH
    SITH --- ---
    Já poprvé a naposled při oslavě maturity v kulturáku na Kladně a od té doby už jen piji kvalitu než kvantitu
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Prague Pride 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈 jsem celotýdenním účastníkem 24/7, protože to mám pod oknama a když vylezu ven, tak se vmísím do davu účastníků. Jako já bych to klidně snesla slavit celý rok, jsem s tím úplně v pohodě. Vlastně jsem byla vždycky hippie... Teda když jsem dělala někdy v šestnácti rozhovor na trávě na Kampě do časopisu Mladý svět o současných hippies, protože si Vitexi nedorazil včas, že jo?! :D Tak to udělal redaktor se mnou. .a tam jsem teda říkala takový chytrý věci jakože se "mají mít lidí rádi" a pak to otiskli... 🌈🪷🦄🕊️🏳️‍⚧️ Love & Peace
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MULTICAT: Já taky ne :))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MULTICAT: O nic si nepřišla.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: Zadna skoda.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Ja se nikdy pořádně nevožrala.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: :)) a do toho klubu jsem chodil 14 dni
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HAR4NT: To je ale pekna rada, 8 - 10 - 12
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Přiznám se, že i v tomhle počasí musím spát pod teplou peřinou.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ACKO: ve 12 letech na softballovym turnaji v HK, asi 8 desitek pri hrani tzv Bolivie v nejaky tamejsi hospode
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ACKO: jako takhle, prvni zarez ma asi prateta karlicka ktera me v sesti letech vzala na dva tydny na chalupu s kamaradkou (tudiz dve vetche osmdesatilete starenky a fakan. to leto se narodila moje segra takze jsem ho travil cele v exilu at se nemotam).

pamatuju si to jako dnes. v po pulnoci jsem se vzbudil... a mel jsem pocit ze se hybe zed a strop! nakonec jsem to nevydrzel a vzbudil pratetu ze se bojim a jestli nemuze rozsvitit.
    rozsvitila ze si ukazeme, ze neni ceho se bat.

spatrili jsme snad tri metry dlouhy a dvacet cisel siroky pruh migrujicich mravencu faraonu oknem z venku pres obyvako-kuchyn oknem do spajzu.
    nasledovala dovuhodinova promorovaci akce kdy tetky behaly se sprejema proti mravencum, morily co mohly a ja hubil kostetem stastlivce kteri unikly chemicke zkaze.
    ve tri rano jsme sedeli v pachnouci sednici, tu a tam se na zemi krouti hynouci zastupce blanokridlych, nejvetsi hruza zazehnana.

tetky se rozhodly ze se uklidnime pred spanim sklenkou vina, mladej si taky zaslouzi, bojoval statecne.
    nalily tri trojdecky.
    nez nam to vsem seplo tak jsem ji do sebe zahnul na tri loky.
    za deset minut jsem spal jak dudek a faraoni mohli migrovat skrz moje nosni dutiny a nevedel bych nic.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ACKO: Ve 12 na společném táboře se západními němci. Dostali jsme pár piv a krabičku Golden America od jejich führera a pak jsme blili jak Amina :))) pivo jsem pak nemoh tak do 20 let :))
    ACKO
    ACKO --- ---
    BACCARA: výchova boomerů, no ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam