Miluju knihy, a je jedno jestli jsou to sci-fi, fantazy, literatura faktu, historie, beatnicí... Stejně tak odjakživa miluju filmy, od devadesátkového rychlodabingu po velkofilmy na domácím kině, rád chodím do kina a užívám si to, miluju seriály, strašně rád nedělám nic, jen koukám na seriál, čtu si, nebo se prostě jen natáhnu a poslouchám hudbu, gramofon, minidisky, CD... baví mě ten rituál, občas u toho pročítám nebo si prohlížím už stokrát viděné booklety. Ze sociálních sítí jsem na nyxu a na FB, tam jsem přestal skoro chodit když se z toho stalo doupě reklamy a krátkých videí (ty z duše nesnáším, přijde mi to na hovno a nezábavný), na instagramu jsem si účet založil a zkusil psát o letadlech, mám tam cca 10 příspěvků a přesně 0 lidí co to zajímá, tak jsem se na to vysral a nechodím tam. Tiktok? to je to Ruský? Nebo si to pletu s telegramem? Reel se jmenujou ty videa? musel bych si to vygooglit přesně. Takže jsem boomer co se strašně rád nudí a v očích mladé generace je nepochopitelný jak mohu ve svém volném čase když zrovna nejsem na výletě/kole/projížďce autem a pod. dělat úplný hovno a ještě z toho být nadšený a šťastný.