• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    VERSONNENHEIT: Přiznám se, že ten druhý odstavec, chtěl jsem doplnit to samé.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že bych si moc přála vědět co to je se nudit. Nikdy jsem to nezažila, ani v dětství. Když já nic nedělám, můj mozek dělá...
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Dost pomáhá omezit internet ve formě rychlého obsahu. Reels, TikTok, Instagram a podobně dost kurví dopaminový cyklus a dlouhodobě tříští soustředění. Menší digitální detox a záměrné chvíle nudy to pomáhají trochu narovnat.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že já to mám poslední roky dost podobně. Seriály a filmy jsem sledovala spíš jako součást nějaké aktivity v páru. Jakmile jsem sama a aktuálně single, klidně nevidím film nebo seriál i několik měsíců a koukám jen na věci, které mě opravdu nějak zaujmou.

Dřív jsem to tak nemívala a hodně jsem četla a celkem dost i koukala na filmy a seriály. Jen poslední roky prostě nějak záměrně nemám potřebu konzumovat vymyšlené příběhy. Možná můj reálný život a všechno, co se v něm děje, můj mozek zaměstnává dostatečně a možná ani nemám kapacity plnit tam něco dalšího.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    STICKYGREEN: strašně moc mě lidi nesledující fikci zajímají. Je to pro mě jiný vesmír.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    RANDOM_NIGHT: jj Foglara Bukowskiho beatniky atd
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    STICKYGREEN: A četl jsi fikci?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    RANDOM_NIGHT: Jako mladej jsem četl fest, teď sosam informace z netu, furt něco čtu, ale knihy to nejsou.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    STICKYGREEN: A to jsem nedávno nemohla uvěřit, že někdo takový existuje… S knihami to máš stejně?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Jsem absolutní filmový analfabet. Na filmy jsem koukal naposled v devadesatkach. Nebaví mě koukat na něco, co si někdo vymyslel.
    Když se vedle bavíte o nějakých současných filmech nebo seriálech připadám si jak jantar. (dokumenty samozřejmě sjizdim);
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Začínám mít ze sebe a svých nejlepších let docela strach.. jako jestli jsem přežila pubertu, tak teď si nejsem úplně jistá...
    Ale tak, zkusit se má v životě všechno!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MORTTUUS: slovenský skokan Hektor Kapustík...
    pokaždý se mi v hlavě spustí tohle
    NEI
    NEI --- ---
    JELLY: Na čtení mám většinu času moc velký ADHD.
    Musím poslouchat audio a koukat na video.
    JELLY
    JELLY --- ---
    NEI: já čtu kuchařky, ty recepty s svět jídla je proste pozitivní:)
    MORTTUUS
    MORTTUUS --- ---
    HONZA09: Mě zase Ingeborg Žádná.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Pokaždý mě pobaví jméno Margit Slimáková.
    FAT
    FAT --- ---
    Já z vyprávění strýce a babičky ve třech letech. Babička stáčela šípkové víno a strejc mi dal ochutnat. Prý jsem mlaskal, tak mi dal asi tři decové naběračky. Měl jsem ji prý hezkou, rozesmátou a brzo jsem usnul jako špalek. No a potom už co si pamatuju, tak asi v sedmičce vodkou na Silvestra u sousedů. Ale ani jsem si nebylinknul...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ERRTU: na me to pusobilo v interieru čistě - beru jidlo s sebou. Ale vecer se pry spolecnost vyrazne meni. Pivo maji porad za slusne ceny, tusim Plzen za 59,- (ale ono je tak vseobecne znamo, ze nejdrazsi plzen je v plzni)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Z těchhle velkohubejch úvah o tom kam půjdu na pivo se stalo to, že jsem si dal malou zmrzku na Synkáči v Mekáči a šel zas domu. Jako úplně akční to nebylo no.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SALVATOR: toho Bakaláře myslím, Birrel nevím kde, ale někde asi jo, obrázky k tomu jsou

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam