• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PIKKMA: pokud muzu nejak pomoc, klidne i s noclehem, tak pisni 🫶
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    GRANTORINO: Naprosto ti rozumím. O to více mě překvapuje, že mezi mládeží je to dominantní způsob komunikace. Oni mají WhatsApp skupinu a v ní si nepíšou, ale posílají hlasové zprávy, takže pak večer sedí a poslouchají desítky několikavteřinových příspěvků, jako "hmm", "dobře" a podobně. Nechápu, absolutně nechápu. Večer se posypu hlínou, abych si zvykal.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ne že bych nebyla ráda, ale přiznám se, že ta včerejší noční bouřka zaskočila až tak, že jsem v půl jedné musela jít vymetat kanály, jinak bych měla vodu v kanclu.. ale asi by mi tato každoroční tradice, pobíhání polonahá po dvorku s koštětem, chyběla..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GRANTORINO: Nevyžádané hlasovky považuji za druh manipulace až psychonásilí, zejména pokud chtějí rychlou reakci. Mluvčí pošle monolog, na který nemůžeš v průběhu hovoru nijak reagovat, reagovat na veškeré obsažené podněty jakoukoli formou je obtížné, nedá se moc vracet k začátku nebo podstatným informacím.
    Mám u toho sedět a dělat si výpisky?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nesnáším hlasové zprávy. Nesnáším je natolik, že mi trvá i několik dní, než si je pustím. Nesnáším je i od mých dobrých přátel. Ale bohužel mi je posílají. I moje profesorka uživatele mi je posílá. Nesnáším je. Nikdy je nenahrávám. Všichni mi je posílají a posledních dobou je to nejčastější typ komunikace od nich 🤦 a někdy to musím poslouchat hned, když je to důležité...si jsem taky boomer. Preferuji pokec u kafe.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    KOPRETKA: tak to fakt netuším.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    VESTIGIA: neni nic jednodusiho...)

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ELIZABETPACKARD: a jakej šašek se z něho stane... To raději Richardovi odpouštím ty písničky co zpívá.. teda zpívá ještě? Já tohle moc nesleduji.. žije ještě?
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    JORGES: bohužel :( ale pro me byla tenkrát výhra už to, že jsem mluvila s Juchelkou. To jsem teda ještě nevěděla, ze se tak jmenuje.
    NEI
    NEI --- ---
    AXTHEB: Za 18 máš hodně slušný pokoj třeba na Letný.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Lepší než pod mostem:)
    NEI
    NEI --- ---
    AXTHEB: Je to ale velmi starý a velmi vlhký dům.
    Navíc pro spolubydlení nevhodný a stojí kolik?
    18k?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    AXTHEB: Myslím, že tam nechce bydlet nikdo…
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PIKKMA: právě opouštíme jeden byt v Úněticích... :)
    JORGES
    JORGES --- ---
    ELIZABETPACKARD: Vyhrálas desku?
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Jednou jsem se dovolala do Medúzy.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Moře mě nikdy moc nebralo. Radši hory.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LIQUID_SOUND: Líbí se mi myšlenka jet každý rok aspoň na chvíli k moři. Asi to zkusím uskutečnit.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MICHELLEDANIELS: jste predtim zandali asi zbytecne moc papiru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam