• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    NELLAS: Kdyz se lidi ptaji, jaky jsem znameni, obcas reknu uplne jiny. Uz jsem byla typicka ryba, typickej kozoroh a “nojoo, jasnej vodnar”! Predpokladam, ze to asi delaji taky jenom blizenci. Nevyhraju proste.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PAKOBYLKA_: No ale to je typický blíženec! Pusť ke kormidlu radši některou ze svých klidnějších a vyrovnanějších osobností :D
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Nerada, ale přiznám se, že lidi, který o mně nic neví, ale střelí po mně větu: “No jó, typickej blíženec, ty tvoje osobnosti!” ve mně vzbuzují sklony k agresi. Fakt bych ti nejradši jebla čelem o zeď, Silvie!
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MAR_TINA: Od určité doby s sebou nosím i tu větší velikost. Co kdyby.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dnes jsem poprvé zcela samostatně nasadila kondom na opravdový živý penis. (žena, 48).
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Nemám ráda, když si lidi otevřeně nadávají. Ale dost mě baví, když někdo někoho urazí tak mistrně, že si toho příjemce ani nevšimne a ještě se tomu zasměje.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Tak jako..., tekhle blbě mi dlouho nebylo!!
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Cítím určitý uspokojení, že tu na střídačku postujeme selfíčka z crazy dove, mrdaček a špitálů. No, nyxáci se neflákaj a tak to má být.
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Když jdu domů za tmy, tak jsem ráda, když už jsem celá uvnitř za prahem vchodových dveří, protože v ten moment už mi nemůže žádnej upír ublížit. Pak mě ale napadne, že jsem možná někdy napůl ve snu nějakýho nechtěně pozvala dovnitř a je to jen falešnej pocit bezpečí.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    V aute si nikdy nepustam tadio, len spotify
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MACSKA: To vůbec neznám, doplním si znalosti. :)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: takhle si pouštím Bastarda, bylo mi cca 18, když jsem na něm byla, ale občas mi dj mozek donese kus textu, tak si to jdu radši pustit. Tam na konci umřou všichni.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    RANDOM_NIGHT: Ha há, také si ho občas rád poslechnu INSEQUI
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HAR4NT: Najdu ořezávátko a jdu!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Jednou za pár let se neudržím a pustím si muzikál Krysař; miluju tu hudbu, protože píšťalky a bubínky na mě prostě působí, a miluju ten příběh, protože to klišé zakázané lásky hrdinky, která se zamiluje do nějaké mocné, děsivé postavy, na mě působí taky. A všichni, kdo hlásali národ jako zásadní hodnotu, na konci umřou. Připadá mi to jako příběh o tom, že lidi jsou kreténi a není to dobře a že dcery despotů mívají zažité nezdravé vzorce.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    SITH:
    Blííít
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRK_R23: jak chces, budu tam do pul hodiny!!!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HAR4NT: Nedá se nic dělat, vem si tužku a papír a utkáme se za soumraku!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SITH: rádio, který má 3x víc mluveného slovo než hudby :D
    A hodinu tam Aleš Brychta vykládá, jak jamovali v garáži :)) (Mohl by zkoušet u Turka....)
    SITH
    SITH --- ---
    MAR_TINA: na rááááádiu býýýýýýýýýýt
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Sport byl ve zprávách vždycky, prostě souhrn, delší zpravodajství zlvášť. Hodně moc velkou část lidu to zajímá, tak to prostě je.
    Jestli si chcete volit, co číst a poslouchat, zkuste internetové deníky a spotify ;))). Anebo radio Beat, tam mají rubriku menšinové sporty a místo fotbalu hlásí jachty a snooker.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam