• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LADY_MYSKA: přiložím že po zaplacení tučného vstupného musím před filmem strpět desetiminutové pásmo reklam zesílených na úroveň že se divákům uvolňují zubní plomby
    a všechna multikina drží zásadu že dobrý zvuk = hlavně hutné basy. výsledkem je dunění že malým dětem trva po návštěvě minimálně hodinu než přestanou vidět rozmazaně.a menší savci rovnou vybuchují.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ze pro me ty multi kina vubec nejsou, pri prichodu desny smrad, cestou ke salu se brodit rozsypaným popkornem a spol., kdyz uz se usadím, ze vsech stran chroupani a přežvykováni. Nekteri jedinci si zasli pro svoji davku u behem filmu.
    A tech opozdilců s mobilem a po tmě hledající místo a ze jich bylo a klasicky uprostřed rady.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Kupte si spis nekdo tohle :-)

Microduck - A tiny biped robot you can teach new tricks | Pollen Robotics
    https://pollen-robotics.com/microduck/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MAR_TINA: tohle je skoro škoda otvírat, jestli z toho chceš stavět šumperák. V tom setu jsou jenom nejzákladnější dílky, který si můžeš koupit na váhu i na spoustě českejch e-shopech, a jestli je to zavřený, tak to dneska střelíš tak za 15.000, a furt to roste.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Teď koukám že mají ještě DC 3 PAN-AM, to nutně potřebuju :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: A kterou verzí Deloreanu máš? :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Mám rád Lego, hlavně ty sběratelské kusy, takže doma otírám prach z raket, raketoplánů, Bondovského auta, Deloreanu co cestuje časem a tak podobně :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Když si to vychytáš na prodejně, tak si jich můžeš vyskládat celou krabičku (udělat luxferový blok) :D
    Za 269 korun malá (pokud googlím správně).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: A luxfery a jiné jsem dokupovala volné kostky. Což po jedné stojí balík :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MULTICAT: Jo. A gerbery jsou z vesel. A taky tu mám stonky z bičů :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    RANDOM_NIGHT: mně a dceru baví objevovat, které dílky byly použity. Třeba V. přišla s tím, že: mami, ten květ je z miliardy banánů! (chryzantema)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Mně se kytky líbí, kvůli tomu kontrastu hladkých hran a křehké krásy, kterou zobrazují tak dobře, jak je v jejich možnostech. A stejně jako v přírodě je jediné šlápnutí ničivé.
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA: jakou krabici?
    (přiznáním budiž, že mám vágní pocit že už jsi mi to někde psala, ale moje hlava děrava...)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MAR_TINA: ! Ano.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MULTICAT: Mám luxfery ve vodní modré
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MAR_TINA: hodně luxfer!
    NEI
    NEI --- ---
    RANDOM_NIGHT: Asi ty techničtější věci.
    Auta, domy.
    Zmenšeniny slavných staveb.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RANDOM_NIGHT: Já miluju lego. A mám obří krabici architekta, všechny kostičky bílé. A jednou postavím šumperák v měřítku, plány mám, dostatek kostiček taky, včetně luxfer. :)))

Ale ty kytky se mi nelíbí.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NEI: Co z Lega ti přijde pěkné?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam