• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LADY_MYSKA: přiložím že po zaplacení tučného vstupného musím před filmem strpět desetiminutové pásmo reklam zesílených na úroveň že se divákům uvolňují zubní plomby
    a všechna multikina drží zásadu že dobrý zvuk = hlavně hutné basy. výsledkem je dunění že malým dětem trva po návštěvě minimálně hodinu než přestanou vidět rozmazaně.a menší savci rovnou vybuchují.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Už jsem si říkala, že to ten prezident s tou familiérností nějak přehání :D...

SM3
    SM3 --- ---
    BAAL: Bakalář je za mě top a pak kupujeme domů všechny druhy Birelu, nemáme s tim problém.
    Za poslední měsíc jsem pár čepovaných nealko Budvarů vypil a je to dost povedené, podle mě jediné dobré, co se Budvaru povedlo.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KURE: tohle imho slouzi k tomu, abys zakazal automaticky aktualizace tem apkam, co se samy aktualizujou:) chces si drzet nakou verzi treba

ale napr Lidl apka se sama neaktualizuje a zjistis to az treba na pokladne, kdyz chces nacist kartu
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    KURE: Prosimtě všechno, všechno jsem vyzkoušel. Včetně těchto samozřejmých věcí, to je základ.
    KURE
    KURE --- ---
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Ano, vedu se sebou boj. Ano, je to trapné, the first world problems. Ano, jasně že bych doopravdy nemusel. Ale vyzkoušel jsem už všechno. Opravdu všechno. A četl jsem příběhy lidí, kteří prošli stejným traumatem... Je to příšerné.
    Jakkoli drastická, přehnaná a především totálně vynucená záležitost to je, tak se omlouvám, ale přece jenom budu nakonec muset... přejít z Androidu na iOS.
    ALE! Nemůže za to Android. Může za to zasraný Google. Appky se prostě automaticky aktualizovat nebudou, ne a ne. Několik přístrojů, několik verzí systému, všechna dostupná řešení, i s AI jsem to hodiny konzultoval... Nada. No dice. Close but no cigar. Už toho mám po krk. A ještě tu věc budu muset koupit na splátky.
    Zjevně v tom ale nejsem sám. Ale hele, když jdu v největší vřavě koupit jízdenku nebo platit a foun řekne "ne ne kámo, nejdřív to musíš aktualizovat"...
    ...
    ...
    tak člověk lituje, že není vymeditovaný buddha nebo že nedával ve škole větší pozor. (Proč přesně? Těžko říct – protože jsme nedávali pozor. Courtesy of Ford Prefect.)
    Pardon, kecy končí, víno pokračuje. Cheers.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ze pro me ty multi kina vubec nejsou, pri prichodu desny smrad, cestou ke salu se brodit rozsypaným popkornem a spol., kdyz uz se usadím, ze vsech stran chroupani a přežvykováni. Nekteri jedinci si zasli pro svoji davku u behem filmu.
    A tech opozdilců s mobilem a po tmě hledající místo a ze jich bylo a klasicky uprostřed rady.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Kupte si spis nekdo tohle :-)

Microduck - A tiny biped robot you can teach new tricks | Pollen Robotics
    https://pollen-robotics.com/microduck/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MAR_TINA: tohle je skoro škoda otvírat, jestli z toho chceš stavět šumperák. V tom setu jsou jenom nejzákladnější dílky, který si můžeš koupit na váhu i na spoustě českejch e-shopech, a jestli je to zavřený, tak to dneska střelíš tak za 15.000, a furt to roste.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Teď koukám že mají ještě DC 3 PAN-AM, to nutně potřebuju :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: A kterou verzí Deloreanu máš? :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Mám rád Lego, hlavně ty sběratelské kusy, takže doma otírám prach z raket, raketoplánů, Bondovského auta, Deloreanu co cestuje časem a tak podobně :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Když si to vychytáš na prodejně, tak si jich můžeš vyskládat celou krabičku (udělat luxferový blok) :D
    Za 269 korun malá (pokud googlím správně).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: A luxfery a jiné jsem dokupovala volné kostky. Což po jedné stojí balík :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MULTICAT: Jo. A gerbery jsou z vesel. A taky tu mám stonky z bičů :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    RANDOM_NIGHT: mně a dceru baví objevovat, které dílky byly použity. Třeba V. přišla s tím, že: mami, ten květ je z miliardy banánů! (chryzantema)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Mně se kytky líbí, kvůli tomu kontrastu hladkých hran a křehké krásy, kterou zobrazují tak dobře, jak je v jejich možnostech. A stejně jako v přírodě je jediné šlápnutí ničivé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam