• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ACIDQA: někoho cestou domu podarujes.. a nebo když budeš moc ovíněna, tsk to stejně někde necháš..(⁠θ⁠‿⁠θ⁠)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    A ty vyrobky pak ale nechci domu, nemam ty kramy kam davat. :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KOPRETKA: chodim na ruzny vyrabeci workshopy, keramiku, vysivam, delam ruzny vence apod.

Ale mam potiz, ze vsechno umim nejlip a nejhezci a urovni vedeni kurzu byvam zklamana. :)) Ale jestli udelas jen nejakej vyrabeci potlach, tak prijdu.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Z lidí v bundě a kraťasech zároveň jsem trochu nesvůj. Je to jako ty týpci nosící kalhoty a sandály... i když to je snad ještě horší. Černobílost nesnáším, ale vyberte si proboha jeden z těch směrů, ne? Tohle se prostě nějak příčí přírodě. Nebo snad logice.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ERVIN: to máš dobrý, já jsem rychle prošla krizí středního věku a jsem v prdeli, teď už jen čekám, nevím na co... Takže vlastně teď už je to jedno tvl :D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Vítám s otevřenou náručí krizi středního věku.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Cim dal tim vice se mi nechce, ale na zmenu se fakt necitim
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KOPRETKA: sama urcite nejsi
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Strašně ráda pořád něco tvořím a už několik let si hraji s představou, že bych dělala nějaké kurzy pro veřejnost. Ted momentálně bych strašně ráda různé podzimní a zimní dekorace, takový sezení dělání a povídání si, aby se člověk připravil na zimu. Akorát mám pocit, že jsem asi jediná ve vesmíru, kterou to baví..(
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    vlastne ani nevim, jak jsem prezil tenhle tyden..ale asi dobry..
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    TRISSIE: Dolly je jej krstna mama takze it is allowed.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BACCARA: myslím, že víc než to, že se po ní jmenuje letiště, ji těšilo, že miliony dětí jí říkají Book Lady :-)

(to, že královská garda hrála na její počest 9 to 5, fakt nebylo za to, že byla skvělá zpěvačka, takovejch bylo víc, ale Book Lady jen jedna)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    TRISSIE: Dolly už má letiště, kdo z vás to má :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Dolly bude vždycky Dolly, ale Jolene mám nejradši ve verzi The Backyard Sessions z roku 2012 od Miley Cyrus (jen tuhle jedinou verzi, když jí bylo dvacet a měla hlas jak čistý stříbro, ne ty pozdější koncertní verze)

Miley Cyrus - The Backyard Sessions - "Jolene"
    https://www.youtube.com/watch?v=wOwblaKmyVw
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: trosku :((
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ANTICLOVEK: cítíš se zneužitý, že to píšeš sem? :)))
    ACKO
    ACKO --- ---
    se přiznám, že jsem si začala kontrolovat kvalitu neznámých e shopů a zboží v nich přes chatgpt a vycházejí mi z toho užitečný věci, jsem ráda, že mě to napadlo
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    přiznávám se, že jsem byl jen jednou v životě u kadeřníka. ano doslova jen jednou.
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    za patek a sobotu jsem se ponekud rozsypal..

..snad z toho pujde jeste neco rozumneho poskladat..

drzte mi palce

anebo ne, na vysledku to stejne nic nemeni..
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Takže právě jsem napsala dceři, jestli by nemohla začít psát česky a né jako člověk s pěti zuby, protože to jak píše, drtí i moje dys poznamenane já!!!!..
    Chápete to, já někoho opravuji??? Ji musím napsat: dostali jsme, protože tam měla dvě a ani jedna jí nepřišla divná... A to mívala zrovna s češtiny jedničky..
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Dneska sem šíleně nadrženej.🤯
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam