• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BACCARA: myslím, že víc než to, že se po ní jmenuje letiště, ji těšilo, že miliony dětí jí říkají Book Lady :-)

(to, že královská garda hrála na její počest 9 to 5, fakt nebylo za to, že byla skvělá zpěvačka, takovejch bylo víc, ale Book Lady jen jedna)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    TRISSIE: Dolly už má letiště, kdo z vás to má :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Dolly bude vždycky Dolly, ale Jolene mám nejradši ve verzi The Backyard Sessions z roku 2012 od Miley Cyrus (jen tuhle jedinou verzi, když jí bylo dvacet a měla hlas jak čistý stříbro, ne ty pozdější koncertní verze)

Miley Cyrus - The Backyard Sessions - "Jolene"
    https://www.youtube.com/watch?v=wOwblaKmyVw
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: trosku :((
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ANTICLOVEK: cítíš se zneužitý, že to píšeš sem? :)))
    ACKO
    ACKO --- ---
    se přiznám, že jsem si začala kontrolovat kvalitu neznámých e shopů a zboží v nich přes chatgpt a vycházejí mi z toho užitečný věci, jsem ráda, že mě to napadlo
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    přiznávám se, že jsem byl jen jednou v životě u kadeřníka. ano doslova jen jednou.
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    za patek a sobotu jsem se ponekud rozsypal..

..snad z toho pujde jeste neco rozumneho poskladat..

drzte mi palce

anebo ne, na vysledku to stejne nic nemeni..
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Takže právě jsem napsala dceři, jestli by nemohla začít psát česky a né jako člověk s pěti zuby, protože to jak píše, drtí i moje dys poznamenane já!!!!..
    Chápete to, já někoho opravuji??? Ji musím napsat: dostali jsme, protože tam měla dvě a ani jedna jí nepřišla divná... A to mívala zrovna s češtiny jedničky..
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Dneska sem šíleně nadrženej.🤯
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: a já si tykám se všema!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: to se nedivím.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    GRANTORINO: já jsem znala Hynaise osobně
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Moje babička vždycky nesnášela Veškrnovou. Znala Havla i Olgu osobně. Teď už to docela chápu proč. Přiznám se, že Veškrnová mi nikdy zas tak nevadila. Ale tohle mne fakt nasralo. Ona opravdu nehraje roli v odkazu Václava Havla. Takže by měla nechat knihovně původní název... A ne do toho rejpat, ach to ego.
    Knihovna Václava Havla se přejmenovala na 1. prezidentskou knihovnu - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-knihovna-vaclava-havla-se-prejmenovala-na-1-prezidentskou-knihovnu-315064

K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    hm proto nechodím do kina - pro moji hlavu a útroby je to horší jak nejnáročnější atrakce na Matějský. migréna a tinitus zaručen
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Občas mi zvědavost nedá a nakouknu do klubu Zralé ženy a pak zas rychle vycouvám, když ony zralé ženy, matky a milfky na fotkách josu tak o 20 let mladší anebo 20 kilo lehčí než já.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PETER_PAN: deathmetal je ale zábavný hluk!
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ERRTU: To je samozrejmne pravda. Ja ale myslel ze lide co maji prupravu z metalovych koncertu si tohodle vlastne ani nemuzou vsimnout.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LADY_MYSKA: přiložím že po zaplacení tučného vstupného musím před filmem strpět desetiminutové pásmo reklam zesílených na úroveň že se divákům uvolňují zubní plomby
    a všechna multikina drží zásadu že dobrý zvuk = hlavně hutné basy. výsledkem je dunění že malým dětem trva po návštěvě minimálně hodinu než přestanou vidět rozmazaně.a menší savci rovnou vybuchují.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Už jsem si říkala, že to ten prezident s tou familiérností nějak přehání :D...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam