• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ADELHAIDA: Takhle jsme v mládí vymysleli plán jak ukrást metro. Musíme jen rychle kopat tunel a pokládat koleje a nikdo nás nedohoní!

Byl to zábavný večer.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Dostavila se chut nekomu moc ublizit. Jak ja nerada resim veci po e-mailu, ale par jsem uz vyresila, jdu na dalsi... kruci, kruci, jak ja tohle nemam rada
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Mně se dneska zdálo, že moje děti ukradly parní lokomotivu. Nejdřív mi to nevadilo, říkala jsem si, že s ní nikam neujedou, protože mašinka musí po kolejích. Ale voni nějak přišly na způsopb, jak pokládat koleje hrozně rychle pod zemí. Zdálo se mi to proto, že v sobotu se konala nedaleko od naší chalupy přehlídka parních lokomotiv. Měla jsem hrozný nutkání o tom někam napsat, ale přiznávám, že mi to přišlo blbý. Teď už mi to blbý nepřijde :-D
    NEI
    NEI --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Tak díky že mi to konečně dovolíš. :-)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    NEI: užij si své mrzeníčko :)
    NEI
    NEI --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: To že to nijak nemám šanci ovlivnit a musím to přijmout jako fakt ještě přece neznamená že mě to nemůže mrzet. ;P
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    NEI: asi si taky nevšim. nestihl to
    dalas sem už asi milion fotek svých koz, tak je asi přirozené, že se lidem o nich zdá
    akorát nevím, co bys měla dělat, aby se lidem v noci zdálo o tvé osobnosti
    NEI
    NEI --- ---
    Jinak ve věži mi +- "straší" konstantně, ale to už je přece nějakej ten pátek veřejně známý fakt a každý s tím v interakci se mnou může počítat. :-)
    NEI
    NEI --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Mně na tom nejvíc vadí to že neustále zmiňuje jen moje prsa a ne mě jako osobnost. Je to takový pro mě spíš smutný.
    Ale asi bych místo neodepisování měla napsat že mi to vadí, to je asi fakt a ještě mě to vůbec nenapadlo.

Jinak nahé fotky mám už pár dní všude po nyxu smazané, ale to sis asi ještě nevšimla.
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    a brzo bude uplnek..
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: mondays..
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    to taky
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    nemuzu si pomoc, ale objektifikace a objektivizace jsou dve naprosto odlisny veci:p
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    tady je dnes celá léčebna :)))
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: evidentne
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A:

To nevadí. Zase to přejde, dej tomu čas. :))
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    R_U_SIRIOUS: vůbec nechápu, co to meleš :))
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A:

"přiznám se, že se mi chce napsat fakt ti straší ve věži, prober se"

Kdybys napsala, že tě frustruje, co NEI napsala, protože tohle je tvůj vlastní interní proces, jakým to zpracováváš, tak by sis nemohla připadat tak silná v kramflecích.

Namísto reflexe vlastního procesu, jsi to tím obrátila proti ní, protože tě to co? Sere. A když člověka něco sere, musí to přehodit na ten objekt, aby se toho pocitu zbavil, že jo.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    JAMILLOS: dnes jsem z odjíždějícího vlaku spatřila na peroně muže s dlouhými kalhotami a sandálech. taky měl tričko s arabskými znaky, na hlavě turban a velikánský vous. na zemi vedle něj ležela taška
    držel v ruce odpalovací zařízení a ta taška tikala

no dobře, tak možná to byl mobil a psal manželkám, že nese plnou tašku rohlíků a mlíko :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    NEI: spousta žen zařadila do svého slovníku "objektivizace". podobně jako ty s ním nakládá Linda Bartošová. mně to přijde k smíchu. prostě tě balí. když nechceš, aby tě balil, tak seš dost velká, abys mu to vysvětlila. nebo ho nějak típla v komunikaci. pokud je to takové traumíčko
    ale jak jsi to napsala, zní to, že jsi celkově alergická na projevy lásky
    přiznám se, že se mi chce napsat fakt ti straší ve věži, prober se. když nechceš projevy náklonnosti, tak je lepší nepublikovat erotiku. nechápeš tuhle jednoduchou kauzalitu :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam