• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    R_U_SIRIOUS: vůbec nechápu, co to meleš :))
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A:

"přiznám se, že se mi chce napsat fakt ti straší ve věži, prober se"

Kdybys napsala, že tě frustruje, co NEI napsala, protože tohle je tvůj vlastní interní proces, jakým to zpracováváš, tak by sis nemohla připadat tak silná v kramflecích.

Namísto reflexe vlastního procesu, jsi to tím obrátila proti ní, protože tě to co? Sere. A když člověka něco sere, musí to přehodit na ten objekt, aby se toho pocitu zbavil, že jo.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    JAMILLOS: dnes jsem z odjíždějícího vlaku spatřila na peroně muže s dlouhými kalhotami a sandálech. taky měl tričko s arabskými znaky, na hlavě turban a velikánský vous. na zemi vedle něj ležela taška
    držel v ruce odpalovací zařízení a ta taška tikala

no dobře, tak možná to byl mobil a psal manželkám, že nese plnou tašku rohlíků a mlíko :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    NEI: spousta žen zařadila do svého slovníku "objektivizace". podobně jako ty s ním nakládá Linda Bartošová. mně to přijde k smíchu. prostě tě balí. když nechceš, aby tě balil, tak seš dost velká, abys mu to vysvětlila. nebo ho nějak típla v komunikaci. pokud je to takové traumíčko
    ale jak jsi to napsala, zní to, že jsi celkově alergická na projevy lásky
    přiznám se, že se mi chce napsat fakt ti straší ve věži, prober se. když nechceš projevy náklonnosti, tak je lepší nepublikovat erotiku. nechápeš tuhle jednoduchou kauzalitu :(
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    tak by ex zaslouzil par facek, co mu chybi do vychovani..kdyby se me to tykalo..coz netyka..takze koncim
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    D_B_M: To by hodně pomohlo, vzhledem k tomu, že je to bejvalej a tak ty objekty zná z první ruky.
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    myslim, ze lidi, co nechteji byt sexualne objektivizovani, by nemeli davat nahy fotky na net
    NEI
    NEI --- ---
    Jeden ex mi opakovaně píše že se mu zdálo o mých ňadrách.
    Mně to bohužel přijde debilní, protože jsem silně alergická na sexuální objektivizaci a nikdy mu na to neodepíšu, tak třeba toho jednou nechá. :-)
    A to je to teď můj snad vůbec nejoblíbenější ex.
    Achjo.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Ze uz sem to zapalil 😁Jdu si ubalit brcko,pustit nakej film a dnes se uz budu s micinou jenom nahrejvat.

MICKK
    MICKK --- ---
    NELLAS: kalhoty nosí jen barbaři z Galie, pravý Říman nosí k sandálům s ponožkami tógu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Takže sandály ke kalhotům jen s ponožkami? :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ACIDQA: někoho cestou domu podarujes.. a nebo když budeš moc ovíněna, tsk to stejně někde necháš..(⁠θ⁠‿⁠θ⁠)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    JAMILLOS: kalhoty a sandale... neee! Proc mi tyhle predstavy delas...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    A ty vyrobky pak ale nechci domu, nemam ty kramy kam davat. :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KOPRETKA: chodim na ruzny vyrabeci workshopy, keramiku, vysivam, delam ruzny vence apod.

Ale mam potiz, ze vsechno umim nejlip a nejhezci a urovni vedeni kurzu byvam zklamana. :)) Ale jestli udelas jen nejakej vyrabeci potlach, tak prijdu.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Z lidí v bundě a kraťasech zároveň jsem trochu nesvůj. Je to jako ty týpci nosící kalhoty a sandály... i když to je snad ještě horší. Černobílost nesnáším, ale vyberte si proboha jeden z těch směrů, ne? Tohle se prostě nějak příčí přírodě. Nebo snad logice.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ERVIN: to máš dobrý, já jsem rychle prošla krizí středního věku a jsem v prdeli, teď už jen čekám, nevím na co... Takže vlastně teď už je to jedno tvl :D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Vítám s otevřenou náručí krizi středního věku.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Cim dal tim vice se mi nechce, ale na zmenu se fakt necitim
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KOPRETKA: sama urcite nejsi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam