• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Moje babička vždycky nesnášela Veškrnovou. Znala Havla i Olgu osobně. Teď už to docela chápu proč. Přiznám se, že Veškrnová mi nikdy zas tak nevadila. Ale tohle mne fakt nasralo. Ona opravdu nehraje roli v odkazu Václava Havla. Takže by měla nechat knihovně původní název... A ne do toho rejpat, ach to ego.
    Knihovna Václava Havla se přejmenovala na 1. prezidentskou knihovnu - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-knihovna-vaclava-havla-se-prejmenovala-na-1-prezidentskou-knihovnu-315064

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Už jsem si říkala, že to ten prezident s tou familiérností nějak přehání :D...

KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Nevím, už co chcete za větší znamení
    A Golden Corona Eclipse
    Zlaté zatmění korony
    https://apod.nasa.gov/apod/image/2608/GoldCorona_Santos_960.jpg

Viděl jsem, jak potemněly stíny

Koukali na zatmění bez filtru, teď špatně vidí - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zatmeni-slunce-ocni-klinika-lekar-filtr.A260823_170424_domaci_jans

EZOUN
    EZOUN --- ---
    EZOUN: A třeba nevidomý imo ty taky budou cilovka.

This is called True Friendship | Man Explaining Football match to his blind Friend | Real Friendship
    https://youtube.com/shorts/Ji2CZ7dcTXE?is=56q-9bAO0DgT-q8R
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Přiznám se, že v tomhle sem zajedno s JAMILLOSem. Sport, zejména profesionální, mi prostě v rámci lokálního i celosvětovýho dění přijde tak strašně irelevantní a zbytečnej, že prostě nechápu, proč by to mělo mít pokrytí v rámci téměř každýho bloku zpráv. Já beru, že to někoho zajímá, ale proč je nutný se i v rámci pětiminutovýho zprávařskýho vstupu v 15.00 dozvědět, že FC Kyselá Prdel zvítězila nad AC Dolní Hnojůvky v prodloužení na hlavičky 1:0, to fakt nechápu. Spoustu lidi zajímá spousta různejch věcí a svůj dedikovanej blok v téměř každejch zprávách to taky nemá.
    A nejen irelevantní, ale i nemorální. Nemyslím si, že by jeden člověk měl ročně za čutání do mičudy dostávat tolik, jako je HDP středně velkýho africkýho státu.
    Prostě:

HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    VESTIGIA: neni nic jednodusiho...)

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Obcas si pred spanim zahulim abych prebil tu moji posranou dvacet let trvajici insomnii a apple/fitbit air mi pak vystrelej sleep score do nebes.

ERRTU
    ERRTU --- ---
    MORTTUUS: slovenský skokan Hektor Kapustík...
    pokaždý se mi v hlavě spustí tohle
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SALVATOR: toho Bakaláře myslím, Birrel nevím kde, ale někde asi jo, obrázky k tomu jsou

BAAL
    BAAL --- ---
    SPIKE411: nedávno jsem projížděl SRN a vzal jsem si basu nealko pšeničného paulanera za euro kus v akci v kauflandu a to je velké letní potěšení. Tady stojí 50 a to už se mi za to nechce obvykle dávat, když vedle je birrel za 20:)

BAAL
    BAAL --- ---
    Jinak z českých nealko piv je imho top strop bakalář, pak modrej birrel. A jsem mega zvedavej na to až budvar ukáže to jejich nové, protože nedávno někdo z managementu říkal, že koupili osmozu a budou dělat nealko z opravdového piva.

D_B_M
    D_B_M --- ---
    co jsem prestal chlastat, leju misto plzne pri praci tohle:

NEI
    NEI --- ---
    Nejvíc mi chutná tahle nealko IPA.
    Jo a nealko ipě se říká NEIPA! :)
    (Ano, vím o tom že obrázek je otočený:)

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Cela ta anabaze s plakatkem AI mne trochu pripomina tenhle obrazek ;o)

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ...

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SALVATOR: Velká Slivovicová Nehoda?

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    _ANT_: nejlepší běžně dostupné nealko je bakalář

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam