• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIPEKLARP - Střípky
    ELLTAR
    ELLTAR --- ---
    AMBERAN: OMG! Já tam chci zajít a povídat si s nimi!!!
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Do situace na nabrezi se zapojuje novy hrac :-)

    FIN
    FIN --- ---
    REINITA: (Vynásobenému mocninou odmocniny šířky Chuefovy pyramidy vydělené konstantou Kpa? Nemyslím si.)
    REINITA
    REINITA --- ---
    (btw, pokud by klapl tenhle termín: co se dnů týče, přesně by odpovídal dnům prvního běhu. Náhoda...?)
    REINITA
    REINITA --- ---

    Hodí se vám na další běh termín 7. - 11. dubna 2021?

    20 hlasy od 20 respondentů

      INSOLITUS
      INSOLITUS --- ---
      SELLIGAN: Naše kancelář se případu samozřejmě ráda ujme a je tu nenulová šance, že ho vyřešíme :-)
      FIN
      FIN --- ---
      WIZARDY: když se hodně, fakt hodně dobře domluvíš s veverkama... se všema veverkama v celém okolí...
      EURIUS
      EURIUS --- ---
      WIZARDY: Asi jsme věnovali málo času osvětě občanů :D
      WIZARDY
      WIZARDY --- ---
      SELLIGAN: Jó, sledovat stopu z ořechů, moooc dobrej nápad...
      FIN
      FIN --- ---
      JORIM: Většina z nich lze nalézt v běžných výkladových slovnících i s uvedenými možnými různými významy. Rádo se stalo.
      REINITA
      REINITA --- ---
      SELLIGAN: proč ty chlapce tak moc nemáš ráda? :D
      SELLIGAN
      SELLIGAN --- ---
      To si tak jdete lesem v Krkonoších, všude smrky a mech a houby. Spousta mechu. A na jednom mechovem miste z ničeho nic hromada slupek od ořechů. A kousek dál další. Sleduji stopu, ta však po chvíli mizi.. Asi předam případ Sanftovi a Kaczynskemu:)
      JORIM
      JORIM --- ---
      FIN: Kámo... I don't know what you mean when you say words...
      FIN
      FIN --- ---
      EOLIS: ona nepřijde třetí vlna, ono se jenom stane to, co se logicky stát muselo a soudný člověk by čekal: virus sám o sobě nezmizí, jak nešlo nikdy čekat, ale bude tu mezi námi nadále, což se dalo, logicky, čekat a lidi budou takoví, jak na jaře bývají - víc nastydlí po zimě než by byli třeba v květnu :-) a mezi tím ovšem přijde 2,5tá vlna, jak již bylo upozorněno, v lednu a únoru, kdy lidé trpívají víc respiračními onemocněními (jaké překvapení!) než v jiných částech roku. takže ani nevím, jestli ta vlna na jaře vlastně nebude 4. až 5. (nesmíme zapomínat na problematický konec února a začátek března, kdy končí zima a lidé bývají nemocnější než... než... no nemocnější. brát to takto, čekal bych s larpem tak na červen až červenec, kdy bychom mohli doufat v menší výskyt nachlazení - leč, když se člověk podívá na tento rok, ono to tehdy celou dobu stejně rostlo (početně), jen si toho chvíli lidi radši nevšímali (jak jsem byl upozorněn, taky jsem si toho původně nevšímal) :-D

      prakticky mi z toho vychází, že bych bral jakýkoliv termín, kdy není ta zkurvená kos nepříznivé počasí a orgové jsou ochotni nám tu srandičku udělat, protože v nejbližších letech stejně budou různá omezení. (bohužel, ale do rozborů a následně nevyhnutelně nutně debat společensko-politických NEbudeme se zde pouštět a kdyby někdo přeci jen chtěl, uděláme to jinde, stačí napsat do pošty:-)
      EOLIS
      EOLIS --- ---
      TRAVIX: já bych se toho nebál. Na jaře stejně přijde třetí vlna, takže ostatní akce budou mít utrum. :-/
      AMBERAN
      AMBERAN --- ---
      Ano, nejspis se nevynneme tomu, ze se budeme s nejakou akci krizit. S tim jsme smireni. O Velikonocich k tomu preci jen pribyva moznost krizit se s takovymi vecmi, jako je setkani s rodinou, pripadne zvony v Kutne hore. Proto se ptame. Pokud bude vice tech, kteri se ozvou, ze jim Velikonoce nevyhovuji, najdeme jiny, blizky termin. Nemame vsak ambici se vyhybat vsem akcim, ktere se na jare vyroji.
      TRAVIX
      TRAVIX --- ---
      No, ono bude dost těžké hledat jakýkoliv jiný termín, protože všechny akce se přesunuly z jara na podzim a z podzima pak zase na jaro...
      TRILIAN_
      TRILIAN_ --- ---
      FIN: no hodne lidi dlabe na křesťanské oslavy vzkříšení, zato jsou pro ne důležité zcela světské pondělní radovánky. Je pochopitelně možné, ze zadni takoví Střípky nehrají, jen já jich mám ve svém okolí tolik, ze mi to přišlo jako relevantni otázka. Ale vzhledem k tomu, ze moje osobní motivace se netýkala pondělního ožírání, tak je mi to jedno.
      FIN
      FIN --- ---
      TRILIAN_: hele sorry, ale smysl mají celé velikonoce - jestli někdo chce být jinde a dělat jiné věci, je už jeho věc. jako nejhorší varianta je jen kus toho víkendu - přesně na to, aby člověk neodjel na čundr, ale pak se tu třeba v pondělí nudil? za mě pokud možno tuto variantu ne, radši vůbec anebo (to spíš) naplno :-) v takovém případě "oželím" čundr a výlet (velikonoční kraviny ignoruju už x let) a budu se bavit :-)
      TRILIAN_
      TRILIAN_ --- ---
      AMBERAN: jo dobrý, já jsem zmatkář, zvoní se samozřejmě v sobotu a neděli. Takže jsem trochu v rozpacích, jak se rozhodnout :D
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam