• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIPEKLARP - Střípky
    REINITA
    REINITA --- ---
    MISA_V: kdyby bylo možné k těm písničkám psát nějaké poznámky, tak je tam klidně napíšu, což o to. :)
    MISA_V
    MISA_V --- ---
    REINITA:
    Doporučuju, sjíždím ho už půl roku, kdykoli je mi střípkově ♡
    A Reinito, teď už mi nemusíš tajit, kterým postavám jsi tam přiřadila písničku sama! :))
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    REINITA: super:)
    REINITA
    REINITA --- ---
    Aniž bych chtěla (nebo vůbec mohla) konkurovat Šaršounovu vybranému vkusu, níže uvádím odkaz na playlist, který jsem si v průběhu hry tvořila pro vlastní potřebu a ve kterém najdete jak atmosférické, tak pro příběh důležité nebo postavám odpovídající songy. Řada z nich zazněla i v Tlachapoudovi, když byl správný čas. A velká většina z nich kdovíproč obsahuje témata jako oči, hvězdy, chaos, sny, bdění, neodvratnost, šílenství...
    Pokud byste chtěli playlist o něco doplnit (třeba o skladbu, která podle vás vystihuje vaši postavu, nebo jinou postavu, nebo nějakou situaci), hoďte mi odkaz na song do pošty a ráda ho tam přidám. Byť je to žánrově velmi eklektické, od popíku až k heavy metalu, vyhrazuji si možnost tam skladbu nezařadit, kdyby přece jenom neodpovídala mojí koncepci. Ale nestyďte se a dejte vědět, ať mám co poslouchat - těch 5 hodin muziky je žalostně málo. 😃

Ještě malý update k filmu: neděláme Zagorky, ale pokoušíme se ho umístit na YT v nějaké přijatelné (tedy nekostičkované) kvalitě a naše úspěchy jsou střídavé. Ale myslíme na vás.

Střípky - playlist by David Ambeřan Maleček | Spotify
    https://open.spotify.com/playlist/0VR2xZbKHeTtmoI0gzzQv2?si=21588e54da6a4b7e
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    MISA_V: parádní kousky! :)
    MISA_V
    MISA_V --- ---
    Drazí spoluhráči,

níže zase přikládám odkaz - na policejní Svodku 2!
    Co se zase dělo po Praze a u čeho byli naši kolegové z UNO působící off screen? ♡ Čtěte, než to vyřeší.

Pořadí je od nejnovějších po nejstarší. Děkujeme všem, kdo to pro nás psali a díky komu byla Praha tak živá (občas víc, než by měla).

UNO Svodka 2026 - Dokumenty Google
    https://docs.google.com/document/d/1dg3XWxHlthn6O3Ymr4Lu0GP4E5_U1Voni3j2-tyxSo0/edit?tab=t.0
    REINITA
    REINITA --- ---
    jak jsem slíbila, že vás budu neodbytně spamovat, je to tady. Velmi atmosférický kousek. :)
    This is Not a Test - Short Horror Film
    https://www.youtube.com/watch?v=TCaf9qkN2gU
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    AMBERAN: Tady mela bejt tahle fotka :-D

AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Party zacina :-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    konečně sem můžu hodit moje oblíbené video s oblíbeným songem. Podobnost se situací v magické komunitě a s jistými uskupeními je čistě náhodná. :)
    The Secret World - Music Video
    https://www.youtube.com/watch?v=UheV1Ti4snw
    STRIPEK
    STRIPEK --- ---
    Zároveň pozor, u toho Sadu nic nerezervujeme a je sobota vecer :-DZároveň pozor, u toho Sadu nic nerezervujeme a je sobota vecer :-D
    STRIPEK
    STRIPEK --- ---
    Pro jistotu znovu k dnešnímu večernímu zastavení ve 22:22, které mají všichni hráči.
    Jedná se o zastavení v kině Balt na adrese Blahnikova 575/1. Ve 22:22 budeme začínat promítat, proto je dobré svou hru přizpůsobit tomu, abyste dorazili včas.
    Opravdu prosím plánujte se všemi výlukami, oklikami, nedostatkem taxikářů a podobně - Praha se otřásá v základech, doprava je složitá.
    Zastavení není pro vaše postavy, ale pro hráče, nezahrnujte ho prosím do hry.
    Pokud možno spolu cestou na místo nemluvte, v kině samotném a v jeho okolí už vůbec ne.
    Po skončení promítání (nebude dlouhé) prosím zase mlčky odejděte.
    Místo na pozdější neherní pokec budiž U sadu. Naopak kdo budete ještě dohrávat, dohrávejte jinde.
    STRIPEK
    STRIPEK --- ---
    Je to smutné, ale hra se nám chýlí ke konci. Ale to znamená, že se blíží afterparty!
    Afterparty bude v neděli ve vnitrobloku na adrese Slavíkova 11 formou přátelského pikniku a grilovačky.
    Budeme mít něco málo zásob, ale obecně platí co kdo přinese, to tu bude.
    Je možné přicházet od deseti hodin dopoledne, nějaké frontální povídání bude cca ve 13:00.
    Pokračovat budeme do pozdního odpoledne/podvečera, kdy vás požádáme o pomoc úklidem vnitrobloku.
    Cokoli dalšího bude již neorganizované.
    Budeme se na vás těšit.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Orgoun nefungoval, uz funguje.
    REINITA
    REINITA --- ---
    Hlášení všem jednotkám: Sudička bude dost pravděpodobně mluvit divným hlasem. Neříkejte si "chudák Reinita je asi nastydlá". Je zcela na místě tuto skutečnost přijmout do hry. :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    ELLTAR: Neee... 😢
    ELLTAR
    ELLTAR --- ---
    Pozor - od pátku 8.5. do neděle 10.5. nejezdí metro mezi stanicemi Kobylisy a Pražského povstání. Je náhradní autobusová doprava.
    STRIPEK
    STRIPEK --- ---
    Hráči by měli mít v mailu seznam zastavení. Pokud tomu tak není, dejte vědět.
    STRIPEK
    STRIPEK --- ---
    Prosíme hráčstvo a cépka, ale hlavně hráčstvo, abyste si poslechli záznam ze sedánky, pokud jste na ní nebyli. Je to půl hodinka, to zvládnete. 🙂
    Těšíme se na vás ve středu. 👁️👁️👁️👁️👁️
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam