• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FAIRIELLAZa co jste vděční? Děkovací auditko
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Za uvědomění, co to všechno vlastně bylo a že takhle to dál nejde, že už fakt stačilo.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    Děkuju za kraj kam jsme se s rodinou přestěhovali... voda, les, sousedé, neuvěřitelná historie místa, kteroučlověk cítí s každým krokem... to všechno nám dává ještě větší smysl být spolu, být tu pro někoho a navazovat ... s pokorou díky ...
    FAIRIELLA
    FAIRIELLA --- ---
    Jsem vděčná za každý projev autentičnosti svých nejbližších i za to, že můžu s nimi být sama sebou bez potlačování svých potřeb i já. A děkuji za ten čerstvý vítr, který takový vzájemný postoj přináší do mých vztahů.
    CIL
    CIL --- ---
    Diiiky za každé nové ráno, diikyy za každý noovyy den ;)
    LOLADANIELA
    LOLADANIELA --- ---
    Za mého psího kamaráda, který nikdy nezklame. Je se mnou vždy v dobrém i zlém. Když mám dobrou náladu, tak jí má semnou a když špatnou, tak se mi jí snaží zlepšit. :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Jentak
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    Že jsem neumřel, budu chodit a tak ...
    ADEL91
    ADEL91 --- ---
    Za to, že jsem se narodila do doby, která je tak úžasná. Máme nepředstavitelně velké množství věcí, které nám každý den usnadňují život (internet, auto, pračka, trouba, antikoncepce..)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    Své báječné ženě za to že vůbec existuje... ;)
    1KA
    1KA --- ---
    Za to, že mi přátelé k narozeninám nadělili elektroakustickou kytaru...
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    A děkujete Bohu nebo Vesmíru ? :) Neděkujte vzduchoprázdnu ! :))
    FAIRIELLA
    FAIRIELLA --- ---
    Tak teď jsem zrovna fakt vděčná za živost vjemů ve svých snech. Když jsou nepříjemné, tak teda nic moc, ale dneska v noci to teda rozhodně nepříjemné nebylo.
    LEBUBLE
    LEBUBLE --- ---
    Obrovské díky za nikdy neumírající přátelství. Za to, že se pořád rádi sejdeme.
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    Děkuju NYXovi za tuhle platformu, včera jsem si uvědomil co všechno do mého života tahle socialni sit z casu kdy ten pojem jeste nic neznamenal prinesla!

    // jdu si zaplatit premium ;)
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    Děkuji, že jsem si mohla splnit svůj sen vystudovat medicínu, že ji mohu praktikovat a že i když jsem praktický lékař tak dělám dětské preventivní konzultace tak jak jsem si vlastně přála, víc než to být rodinnou lékařkou. Jsem také moc vděčná za to, že je na mne můj muž tak hodně ohleduplný a milý.
    FAIRIELLA
    FAIRIELLA --- ---
    Dneska ráno mi došlo, že ta cesta k radostnějšímu prožívání je v tom, že začneme fakt systematicky a vědomě vnímat úplné maličkosti, které nejsou negativní, ale jsou třeba nějak pěkné, správné, legrační. Takových věcí je totiž každý den k nalezení spousta, ať je vám jakkoli. Když je vám zle, tak vidíte snáz ty věci, který jsou velký špatný. Ale ty malý tu prostě jsou úplně vždycky, je jich totiž fakt spousta. Fungujou jako malý světýlka po cestě k těm větším radostným věcem, kterých bychom si jinak nevšimli (protože jsou vzácnější a třeba se jenom mihnou).
    Dneska jsem proto vděčná, že jsem si všimla té paní, co po svém psíkovi poctivě uklidila bobek z chodníku; že jedna babička v tramvaji (mohlo jí být k 80 letům) měla velmi barevný batůžek s logem, na němž bylo černé srdce se zkříženými hnáty; že vás tolik má důvod být za něco vděční a že to auditko zřejmě zatím pěkně funguje; že se dneska kluci v kanclu vzájemně podporovali, že si sebe váží, napůl ze srandy, ale zároveň napůl vážně, protože se všichni cítili nějak rozladění a smutní; že jsem po dlouhých týdnech, možná měsících, spala poprvé celou noc v kuse až do rána; že kocour hlídkoval ráno u mého polštáře a uklidňujícně vrněl jako empatický chundelatý polštář; že ten obrázek, který jsem včera malovala, ještě potřebuje nějaké finální úpravy a dnes ráno jsem krásně uviděla, které. Děkuju.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    díky za každé nové ráno.
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    Dekuji za Jin Xuan Gui Fei jejiz chut mi pripomina casy pred 10ti lety kdy jsem mel podobneho caje velmi slusnou zasobu...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Za uvědomění, které mi umožnilo a stále umožňuje navracení se k sobě.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Jsem vděčný za všechny ty roky, kdy jsem byl zdravý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam