• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CNV: !! A jo, to je tahle vip klinika:D
    CNV
    CNV --- ---
    SARAJ: Medico Beauty
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Btw. Dalsi plastic woman, zde po odstraneni zeber a ne, lepsi foto neni, profil ma same video

SARAJ
    SARAJ --- ---
    ARGANNAH: mne se libi ten post, kde dekuje za novy prsa:D
    Hele, vzpomenete si nekdo, na jake klinice byl tady v Praze?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Ta už má fakt tvář jak z hororu. Kam se hrabe stará Wildensteinová.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    V čem spočívá zženštění obličeje?
    CNV
    CNV --- ---
    MONROE: Byla na FFS ("zženštění" obličeje), zřejmě i na doplnění rtů a navíc je ta fotka prohnaná facetunem - určitě má zvětšené oči.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    CNV: vypadá jako hodně překvapený kapr...
    CNV
    CNV --- ---
    Roddy přeje veselé Velikonoce!

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MONROE: Jsem zvědavá, jak bude vypadat za pět let.
    CNV
    CNV --- ---
    MONROE: Úplně všechno.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    INDIAN: fuuuck, vypadaji jak z hororu, uplne je vidim, jak stoji v kukuricnem poli s macetou!
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    jeste tu chybi bratri Bogdanovovi

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MONROE: absces? To nasere.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    KAIAFOX: che, zážitky nemusejí být dobré, hlavně když jsou intenzivní. Když mě probudili, tak jsem odmítla dýchat, že to bolí a pak do mně lili opiáty po kýblech až do večera, kdy se mi sestřička hrozně omluvila, že jsem totálně zfetovaná, ať zkusím tak hodinku vydržet. A taky jsem chtěla vysomrovat aspoň malý kafe, ale prošlo mi až druhý den.
    Nicméně, až jsem se mohla trochu hýbat, tak jsem zjistila, že když si lehnu na ten řez, zatížím ho vlastní vahou a nehýbe se při každém nádechu - asi se to dá aplikovat i na kozi, ale s nosem bych to nezkoušela.

Jinými slovy, ve sprostém státním špitále člověka zalijou lékama proti bolesti, jak jen to jde, takže doufám, že na drahé soukromé klinice to umí taky.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Další věc jsou bolesti. Když si vezmu, co jsem nedávno vytrpěla kvůli zubům, představa, ze mi někdo přeseká celej obličej.. fuck! Ty lidi musej jíst prášky po kilech.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GENTIANA: nebo davaji vhodne implantaty, maji spravnou pooperacni peci, atd..
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Tak imho největší riziko jsou ty narkózy - takový Rody jich musí absolvovat několik do roka. Občas se stane, že se někdo kvůli novejm kozám už neprobudí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam