• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    Dobrovolné oběti trendu plastik, sukcí a výplní. Klub pro svobodné pohoršování nad kačeřími pysky, falešnými sixpacky a melouny na hrudníku.
    rozbalit záhlaví
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    PISISKVOR: od tohoto také lze těžko odtrhnout oči a o tom proč to ta paní dělá se dá přemýšlet do konce karantény :)
    https://www.womenarehuman.com/wp-content/uploads/The-Transition-of-Martina-BIG.jpg
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    PISISKVOR: Dneska mám blbej den a nakonec tohle... Lidstvo si ten mor a choleru fakt asi zaslouží.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    RIMSAK: fuuu! prave jsem stravila drahnou dobu prohlizenim "chelsea charms naked". neslo odtrhnout oci.
    kurva co to je tohleto. s tim se da normalne zit?
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Jedna z věcí, které mi ukázal google na dotaz "polypropylenové implantáty" https://images.app.goo.gl/eaPzutgzHD2iCZabA
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CNV: dekuji, zajimave
    CNV
    CNV --- ---
    VON_GILOTINE: Je to 800. Na větší kozy a na polypropylenové implantáty, které rostou samy od sebe, se jezdí jinam, třeba do Mexika.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CNV: to se mi nak nezda, ze by jen 800. neni to 1800? vzhledem hmm k vybave 2/3 prumyslu a ig sluts
    CNV
    CNV --- ---
    SARAJ: Jsou zákroky, které se v některých zemích nesmějí dělat. Třeba v USA dávají max. 800ml prsní implantáty. Když chceš větší, musíš jinam.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MONROE: delal, jeste jako muz tady byl.
    Jinak kdyz se kouknes, tak plastic people ty kliniky stridaji, podle mne je to nejaka soucast te jejich uchylky a asi ne kazdy klinika jim udela vsechno podle prani.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CNV: !! A jo, to je tahle vip klinika:D
    CNV
    CNV --- ---
    SARAJ: Medico Beauty
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Btw. Dalsi plastic woman, zde po odstraneni zeber a ne, lepsi foto neni, profil ma same video

SARAJ
    SARAJ --- ---
    ARGANNAH: mne se libi ten post, kde dekuje za novy prsa:D
    Hele, vzpomenete si nekdo, na jake klinice byl tady v Praze?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Ta už má fakt tvář jak z hororu. Kam se hrabe stará Wildensteinová.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    V čem spočívá zženštění obličeje?
    CNV
    CNV --- ---
    MONROE: Byla na FFS ("zženštění" obličeje), zřejmě i na doplnění rtů a navíc je ta fotka prohnaná facetunem - určitě má zvětšené oči.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    CNV: vypadá jako hodně překvapený kapr...
    CNV
    CNV --- ---
    Roddy přeje veselé Velikonoce!

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MONROE: Jsem zvědavá, jak bude vypadat za pět let.
    CNV
    CNV --- ---
    MONROE: Úplně všechno.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    INDIAN: fuuuck, vypadaji jak z hororu, uplne je vidim, jak stoji v kukuricnem poli s macetou!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam