• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    MONROE: no hele....je to samozřejmě Tvoje věc, ale imho bys udělala líp, kdybys investovala čas a peníze do terapie, která Ti srovná vztah k sobě samý, než do operace, protože chceš mít jinej tvar očí, než máš.....

já to dokážu ještě pochopit u vyloženě hrozně velkýho/orlího/bambulatýho nosu, hrozně vytahanýho poprsí či břicha, extrémně odstávajících uší....ale doprdele na co potřebuješ foxy eyes, když je Tvůj obličej naprosto v pořádku? to fakt není zdravý uvažování.

je to Tvoje tělo, ale myslím, že terapie by pro Tebe měla rozhodně větší a trvalejší přínos ma vyřešila by i krátký nohy a větší zadek, protože věř mi, foxy eyes Tě fakt nespasí....abys pak nelitovala.....just sayin ;)
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    Jak jsem mohla tento klub neznat?! Moje guilty pleasure :))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CNV: pripomina Lil Kim a ma z nosu taky peknou paseku
    CNV
    CNV --- ---
    To už je skoro pillow face.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KK je lepsi a lepsi!

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MONROE: Obličej se mění celej život... eh.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CHEVALIER: chlapi nic nevydrží :)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    ...to je naposled co jsem sem vlez.....
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GENEVIEVE: Odmaz si ty prsa, zadek, tvaricky a mas anorekticku.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MONROE: heh.. jako do as you wish, ale vzhledem k tomu, ze resis hubnuti, tak bych s estetikou vyckala. I oblicej se ti zmeni.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MONROE: Bojíš se Prahy, ale chceš si nechat přešít oči? Občas tvoje uvažování opravdu nechápu. (Btw, je to město, jako každý jiný, baráky ti hlavu neukousnou).
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MONROE: já asi neumím vyjádřit, co mě znepokojuje víc, jestli obličej, prsa nebo něco jinýho. Ale tady mě děsí ty nohy. Ty jsou taky nějak upravovaný? Protože je má takový nepřirozený a hodně, hodně hubený.
    MONROE
    MONROE --- ---
    :)))

GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MONROE: a do háje...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CNV: liplift je výroba zaječího pysku, koukám :)
    Já tomu teda nerozumím, ale vzhledem k tomu, jak doktoři neradi řežou, když má člověk blbej opar, tak by mi přišlo logické nejdřív vyndat ten shnilý implantát a vyléčit zánět a teprve pak se vrhat do nějakého vyšívání s rozpadlým nosem.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CNV: jj, je to divny.
    CNV
    CNV --- ---
    MONROE: Mně právě přijde, že nemá vůbec otok. Navíc při větší operaci nosu by měla mít dlahu a ne jen pár náplastí. Jizva pod nosem je od lipliftu. Celé je to nějaké zvláštní. Možná do toho doktor na stole kouknul a radši to vzdal?
    CNV
    CNV --- ---
    Už to má za sebou, ale neřekla bych, že se ten nos nějak moc změnil. Spíš vůbec.

CNV
    CNV --- ---
    SARAJ: I na to je zvyklá :D Spíš jsem zvědavá, jak se povede ten nos. Jestli je to vůbec ještě opravitelný.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    stejne bude mit zafacovanou kebuli uplne celou.

ja mam spolubydliciho, mladyho studenta, a ten si holi oboci do spravnyho tvaru. takhle to asi nejak zacina?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam