• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    RIMSAK: a nemuze byt proste jen oplacana? Ani jako chlap to nebyl zadnej atlet a pochybuju, ze mezi operacema nejak cvici a urco ji nejaky hormony..
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Mňa najviac fascinujú chlapi ako tento, čo kreslí Kardashianovým rovnaké masky na tvár:

https://www.instagram.com/p/CC4FEfDpS_q/?igshid=130zoosirf5i5

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    RIMSAK: To mi pripomína tento film https://www.imdb.com/title/tt0104070/
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    MADIETTA: instant mouthbreathing. instant sexy
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Jessica Alves on Instagram: “She is back in #italy #jessicaalves”
    https://www.instagram.com/p/CH6p8Ppp6nE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
    V tomto videu je vidět jak velice opatrně umísťuje své hýždě na křeslo aby jí neodpadly.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Jessica absolvovala i nějaké odstranění žeber a bůhví co ještě. Má oteklé i ruce. Asi má někde přiškrcené lymfatické cévy. Já tiše čekám kdy se začne rozpadat.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CNV:
    podle mne zustane ten silikon v obalu, takze jako muze se pohnout, ale aby zpusobil embolii.. bych spis rekla, ze ne.
    Nema ty nohy otekly z jinejch duvodu? Nejak si nedokazu predstavit, jak by to probehlo.. prdlej obal silikonu je dost masiv pruser, to se uplne nefotis v lodickach.
    CNV
    CNV --- ---
    Jessica aktuálně. Nos už je ztracenej, ale teď má nově problémy s nohama. Nechala si aplikovat silikonové injekce do hýždí a ten silikon prosakuje a "teče" dolů do nohou - proto jsou tak oteklé.
    Může silikon způsobit embolii nebo něco takovýho?

TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    MONROE: no hele....je to samozřejmě Tvoje věc, ale imho bys udělala líp, kdybys investovala čas a peníze do terapie, která Ti srovná vztah k sobě samý, než do operace, protože chceš mít jinej tvar očí, než máš.....

já to dokážu ještě pochopit u vyloženě hrozně velkýho/orlího/bambulatýho nosu, hrozně vytahanýho poprsí či břicha, extrémně odstávajících uší....ale doprdele na co potřebuješ foxy eyes, když je Tvůj obličej naprosto v pořádku? to fakt není zdravý uvažování.

je to Tvoje tělo, ale myslím, že terapie by pro Tebe měla rozhodně větší a trvalejší přínos ma vyřešila by i krátký nohy a větší zadek, protože věř mi, foxy eyes Tě fakt nespasí....abys pak nelitovala.....just sayin ;)
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    Jak jsem mohla tento klub neznat?! Moje guilty pleasure :))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CNV: pripomina Lil Kim a ma z nosu taky peknou paseku
    CNV
    CNV --- ---
    To už je skoro pillow face.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KK je lepsi a lepsi!

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MONROE: Obličej se mění celej život... eh.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CHEVALIER: chlapi nic nevydrží :)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    ...to je naposled co jsem sem vlez.....
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GENEVIEVE: Odmaz si ty prsa, zadek, tvaricky a mas anorekticku.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MONROE: heh.. jako do as you wish, ale vzhledem k tomu, ze resis hubnuti, tak bych s estetikou vyckala. I oblicej se ti zmeni.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MONROE: Bojíš se Prahy, ale chceš si nechat přešít oči? Občas tvoje uvažování opravdu nechápu. (Btw, je to město, jako každý jiný, baráky ti hlavu neukousnou).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam