• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    JEBTISKA
    JEBTISKA --- ---
    Jen si tady odložím....
    Dominika Bujdakova on Instagram: “My love…”
    https://www.instagram.com/p/BoOv0cGB_DF/?utm_medium=copy_link
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DEEFHA: jako modely na Pride week jsou cajk, mne desi, jak M vypada v obliceji. To je fakt zlo! Nejak jsem tajne doufala, ze se zastavi a nebude vypat po 60 jako plastova modelina:// jau!
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MUI: Madona?!
    TINA
    TINA --- ---
    GENTIANA: jejdananky, tak te nepochopila no, neber si to osobne a zkus ji radsi vysvetlit jaks to myslela
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MART1NKA: jejdanánky, to by mě fakt ani trochu nikdy nenapadlo, že někde můžou věci být dražší, co bych si bez tebe počala, faktžejo.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GENTIANA: Hele videla som videá 25-30 ročných influenceriek, ktoré dávajú čo pol roka nižšie stovky dolárov len za čelo. Filler na zväčšenie pier okolo 1k. To, že to v ČR stojí niečo neznamená, že inde to nebude stáť niečo iné.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    GENTIANA: tak u tebe se da predpokladat, ze se s tebou da jednat narovinu a tim padem by ti lekarka rekla, kdyby to uz bylo moc. Navic mi prijdes pomerne pricetna, tudiz i soudna. Jak jsem pochopila z postu BERUSKA_CA: tak u celebrit je to casto o tom, ze jim ta soudnost chybi.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ORIKA: mne dela botox kozarka z okresniho mesta za par tisic a nikdy si nikdo nevsiml, ze vypadam jako zruda. Nebo ze nevypadam jako zruda. Vitecomyslim. O kyblech penez to neni.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Kanadská komička Katherine Ryan - jak šel čas. Je jí 37.

SARAJ
    SARAJ --- ---
    ORIKA: kvalitni je, kdyz se nerozpadnou do peti let;) Monika nekde uznala, ze to dosti prehnala a dava si v tomto smeru pohov.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ORIKA: Penez maji dost, ale postradaji soudnost. Potkala jsem jednoho takoveho Hollywoodskeho lekare a ten mi vysvetloval krehkou rovnovahu: zenska chce neco, co on mysli, ze uz je priliz. Vymluvit ji to nejde, umanula si, ze musi predbehnout konkurentky a dalsi filler je spravna cesta. Kdyz odmitne, pujde dotycna jinam. A tam bude chtit jeste neco odsat a neco jineho zvetsit a pak bude vykladat na IG jak se o ni skvele postarali. Dalsi takove slecny zacnou klepat na dvere.
    Za pravdu by zaplatil uslym ziskem a reklamou.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    MART1NKA: to je dost desivy teda. Clovek by cekal, ze celebrity teda aspon maji dostatek financi na kvalitniho lekare a neskonci jako karikatury sebe sama.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Ja myslim, ze botox a fillery maji vsichni v ty bande z pratel, vcetne chlapu. Jen nekteri vice a nekteri mene.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ORIKA: Botox má vo filmovom priemysle v podstate každý 25+. Ak máš mimiku, si chudobná :D je to vlastne taký status symbol.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    KAIAFOX: vidis, to jsem zapomnela. Ja ty nosy beru tak nejak jako neco, co by tihle lidi podstoupili i kdyby nebyli slavni.Proste uprava neceho, z ceho meli od puberty mindrak. Asi jako u "Baby" z Dirty dancing, akorat ze tu ta uprava nosu v podstate stala karieru.
    Botox, vyplne, invazivni upravy v oblasti obliceje, vyndavani zeber, orezavani kdeceho beru jako urputnou snahu nepriznat si starnuti. A pak clovek dopadne jako Madonna, Nicole Kidman a dalsi...oproti tem ta Monica dopadla v podstate jeste dobre :D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ORIKA: Aniston má za sebou taky plastiku nosu, dokonce snad víckrát.

ORIKA
    ORIKA --- ---
    GENEVIEVE: Jenn by mela byt prirozena, kdyz se nepocitaji takovy ty udrzovaci procedury jako plazmalifting apod. Lisa ma akorat udelanej nos, ale to uz od 16. No a krasna Courteney sama pred par lety rekla, ze tech plastickejch uprav lituje a kdyby mohla, tak by to vratila. A dal uz nic invazivniho nepodstupuje. No a nejaky upravy za sebou pry ma i David.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam