• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    Dobrovolné oběti trendu plastik, sukcí a výplní. Klub pro svobodné pohoršování nad kačeřími pysky, falešnými sixpacky a melouny na hrudníku.
    rozbalit záhlaví
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CNV: tak ja bych to klido dala i ted:D poprve v zivote mam vic cm v pase nez pres prdel a prsa a je to teda.. mno:D
    Se tesim na dalsi masiv trend po tomhle, nejake napady?
    CNV
    CNV --- ---
    SARAJ: O tomhle jsme kdysi s holkama snily: vzít tuk z míst, kde ho nechceme, a přesunout ho tam, kde je málo. Akorát teď nevím, jestli to nebylo lepší, když to nešlo :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MART1NKA: Ferda mravenec:D to je proste bozi:D ja se vzdycky rehnim a nejvic, kdyz se nahazujou podobne fotky. - samo vyzehlene - do prirozenych kocicek..
    Prirozene my ass:D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Tak tie zadky i zahojené vyzerajú disproporčne.
    Juhoameričanky sa nechávajú prešit “na Kim”, pritom je o čo stáť?
    Ex kolega z Argentíny vravel, že ich firemné poistenie hradí i plastiky a ženské mali excelový poradovník, aby nešli na neschopeknu všetky naraz.

MONROE
    MONROE --- ---
    SARAJ: To jo. :))) ale fakt to vypada moc hezky. No nic, jdu si o tom nechat zdat. :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ARGANNAH: tak liposukce neni zadna puma celkove, bez filtru na fotkach, ze;) vsechno se to hoji, nejak reaguje, jizvy nemizi zazrakem:D puf!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    to břicho mi teda jako extra zázrak nepřijde. logo je podle mě umístěno tak šikovně, že zakrývá nejhnusnější část jizvy, a když se podíváš doprava, vidíš, jak je ta kůže povislá, hnusná, plná prohlubní. v reálu v bikinách to podle mě vůbec taková sláva nebude

ale mě si nevšímejte, já jsem známý cynik
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MONROE: ze liposukce je proste jedna z balicku:D
    MONROE
    MONROE --- ---
    SARAJ: Z toho si mam vzit co? :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MONROE: plastic surgery goals!
    MONROE
    MONROE --- ---
    SARAJ: Ale to bricho je dobry. :)))
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    RIMSAK: pockej, kolik dilu jsi videl(a)?:Dfotky zmrsenych zakroku dohledas lehce. Mno po operaci lezis.. na brise, tak min tejden..a dalsi si nesednes.
    Je to boj a odhodlani!
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    SARAJ: reality show na tohle téma je zaměřená na směrování klientů do renomovaných klinik plastické chirurgie - tedy viděla jsem jeden a půl takového pořadu. Snaží se vzbudit dojem, že na drahé klinice se nemůže nic takového stát. Ale ono může.........
    Mě je dostatečně mdlo z představy jak asi taková paní s čerstvě nafouknutým zadkem koná velkou potřebu. :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    RIMSAK: ale simte:D je toho vsude mrte, vcetne reality show co frci x let:D
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Spousta těch "zkrášlovacích" zákroků dopadne bledě, ale takové fotky se nezveřejňují. Ty rozkrájené, nesymetrické vybouleniny mezi divnými jizvamina břichách a hýždích, pomuchlané kachní zobáky, oční víčka, která se nedají zavřít.....
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Body goals:)
    Nejvic je ta zkratka BBL, ja tam porad vidim BLT..:D

SARAJ
    SARAJ --- ---
    Vyrobny kulatych zadku.. ja je zeru!:D

SARAJ
    SARAJ --- ---
    Tenhle lip trend je mor..

SARAJ
    SARAJ --- ---
    Ja bych ji Po nepoznala..

SARAJ
    SARAJ --- ---
    KAIAFOX: kazdej mame nejakou uchylku, ze

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SARAJ: Vůbec si nedovedu představit, jaký celkový pocit z vlastního těla zažívá.. když si člověk uvědomí, jak limitující dokáže být jeden jediný natažený sval, kolik práce to dá, dát i takovou maličkost dohromady, nebo co člověka vede si vzít jeden jedinej paralen na bolest.. a tohle? Může mít pak vůbec radost/užitek z toho zevnějšku, když je tak zdrátovaná a věčně na práškách/rekonvalescenci z operací? Odpověď nečekám, jen mi to tak vrtá hlavou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam