• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GRANTORINO: Ja bych do toho sla hned.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja si tu k tomu odložím jedno video, ktoré mi youtube ponúkol, pretože som sa koukala na kliniku, čo postovala Saraj.

The Deadliest Trend on TikTok Yet | An analysis
    https://youtu.be/oPKyYAP633k

A končím :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KAIAFOX: moje diskuze to neni, ale vis jak.. etika, je to nutne, etc.. ja se proste jako spravna hyena chechtam nad zmatlanejma oblicejikama a nafouklejma prdelema:D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SARAJ: Omlouvám se za OT.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    eee, nechcete debatu presunout jinam, myslim, ze Monroe tohle resila uz na vicero mistech...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MONROE: Tak záleží, jestli je to jenom volná kůže - to se řeší abdominoplastikou, kdy ti odeberou nadbytečnou plochu kůže, nebo je to vyplněný tukem - to je fakt lepší naplánovat trénink, stravu, hlídat makra a mít trpělivost - v tvym věku je dost velká šance, že se ta kůže stáhne sama, pokud je to plynulý proces. Chápu, že jsme tady v plastic auditku, ale ty rychlý řešení nejsou vždycky ty nejlepší.
    MONROE
    MONROE --- ---
    KAIAFOX: Hmmm, previs uplne nevicvicim. :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MONROE: Radši si ho pořiď cvičenim.. tohle fakt neni pěkný.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MART1NKA: cela stredni a jizni amerika je posedla plastikama a velkozadkama. Kim to odtamtud importovala. Vede samo brazilie kde ma plastiku 99proc nechudych
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MART1NKA: U tohohle si vždycky říkám, jak jsme si v devadesátých letech hromadně pořizovaly poruchu příjmu potravy, abychom se takovýchhle zadků zbavily. Kdybych byla jen dvacet let počkala a nehysterčila s dietami, nemusela jsem být dneska obézní a mohla jsem lámat srdce mladým zajíčkům.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CNV: tak ja bych to klido dala i ted:D poprve v zivote mam vic cm v pase nez pres prdel a prsa a je to teda.. mno:D
    Se tesim na dalsi masiv trend po tomhle, nejake napady?
    CNV
    CNV --- ---
    SARAJ: O tomhle jsme kdysi s holkama snily: vzít tuk z míst, kde ho nechceme, a přesunout ho tam, kde je málo. Akorát teď nevím, jestli to nebylo lepší, když to nešlo :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MART1NKA: Ferda mravenec:D to je proste bozi:D ja se vzdycky rehnim a nejvic, kdyz se nahazujou podobne fotky. - samo vyzehlene - do prirozenych kocicek..
    Prirozene my ass:D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Tak tie zadky i zahojené vyzerajú disproporčne.
    Juhoameričanky sa nechávajú prešit “na Kim”, pritom je o čo stáť?
    Ex kolega z Argentíny vravel, že ich firemné poistenie hradí i plastiky a ženské mali excelový poradovník, aby nešli na neschopeknu všetky naraz.

MONROE
    MONROE --- ---
    SARAJ: To jo. :))) ale fakt to vypada moc hezky. No nic, jdu si o tom nechat zdat. :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ARGANNAH: tak liposukce neni zadna puma celkove, bez filtru na fotkach, ze;) vsechno se to hoji, nejak reaguje, jizvy nemizi zazrakem:D puf!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    to břicho mi teda jako extra zázrak nepřijde. logo je podle mě umístěno tak šikovně, že zakrývá nejhnusnější část jizvy, a když se podíváš doprava, vidíš, jak je ta kůže povislá, hnusná, plná prohlubní. v reálu v bikinách to podle mě vůbec taková sláva nebude

ale mě si nevšímejte, já jsem známý cynik
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MONROE: ze liposukce je proste jedna z balicku:D
    MONROE
    MONROE --- ---
    SARAJ: Z toho si mam vzit co? :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MONROE: plastic surgery goals!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam