• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    CNV
    CNV --- ---
    Au.

SARAJ
    SARAJ --- ---
    Lulu;)

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SARAJ: Duběnky, zanícený Duběnky. Ten nos má taky takovej zflikovanej.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CNV: vetsina tehle slecen z te bimbo stranky vypada desive, combo anorexie a obrich bouli na hrudi.. sileny.
    CNV
    CNV --- ---
    SARAJ: Ona hodně extrémně photoshopuje. Má poruchu příjmu potravy, spoustu plastik a ještě edituje - příkladná dysmorfie, řekla bych.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    A hlava.. au!

SARAJ
    SARAJ --- ---
    Tahle je fakt jak z hororu, ty zebra?!

SARAJ
    SARAJ --- ---
    Nehtiky include:)

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SELIX: Jo, idiot za tvrzeni, ze rousky nicemu nejsou, a idiot za dwbilni kecy.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Tve, jdete s tim plkani jinam, damy cekaji!

SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    SELIX: jj, roušky jsou nahovno. Ber respirátor.
    SELIX
    SELIX --- ---
    jestli jsem ale někomu šlápl na kuří oko, upřímně se omlouvám, to cílem nebylo... já sem prostě proti plastikám obecně, tak mi udělalo radost, že si to (snad) rozmyslela... tolik k dovysvětlení.
    SELIX
    SELIX --- ---
    proč idiot? jen jsem ji pochválil, že už neuvažuje o nějaký plastice (další level je brát se takovou jaká je) a současně si rejpnul do roušek, který jsou úplně nahovno, ale všichni je z tuposti nosej, takže pokud by měla pocit, že jí její nos nesluší, může ho nenápadně maskovat rouškou (kterou nosí skoro všichni, takže to nikomu nepřijde divný)

takže gratulace plus pokus o zlehčení situace = jsem idiot? pěkně děkuji.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    SELIX: ty jsi ale idiot
    MONROE
    MONROE --- ---
    SELIX: Eh..
    SELIX
    SELIX --- ---
    MONROE: chytrá holka. Nebo nos roušku, ať je aspoň k něčemu dobrá :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    GENTIANA: Ja na to kaslu. :) nestoji mi to za to. Radsi si koupim neco peknyho pro sebe nebo zajdu na masaz.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MONROE: "berou v potaz" - jako, předpokládat, že zlí voškliví chirurgové nechápou objektivní utrpení lidí s malými nosy, je trochu... to je sprostá anatomie, ne nepochopení pro tvůj nos. Je tam potřeba přidat kost nebo chrupavku. Chrupavky nejsou prokrvené, kyslík a živiny se do nich dostávají ditúzí - takže trochu špatně. Když ti ten nos rozřežou, vznikne tam otok, takže o to hůř. Takže se to špatně hojí, může tam něco začít odumírat... prostě tam jsou rizika.

No a že v nějakém salonu krásy s rozšířenou působností nedělají zákroky, které by dělali jednou za rok, je naprosto logické. Prostě to tam nikdo neumí, nemá se to kde naučit a hlavně, nemá si ty skillz jak udržovat. A jenom debil by se pouštěl do zákroku, který neumí, a jenom debil vyžaduje po lékaři, aby dělal, co neumí. Nebo, jako, chceš, aby ti žlučník operoval někdo, kdo to dělal naposledy předloni? Nechceš. A řekla bych, že předělat nos je trochu složitější.

Takže, najdi si nějaké oddělení plastické chirurgie ve velkém špitále, ušetři si pár stovek a objednej se na konzultaci. Předpokládám, že na Vinohradech, kde řeší mj. spáleniny, ti budou umět vyrobit tvarově obstojný nos i mezi lopatkami :D
    MONROE
    MONROE --- ---
    Btw pokud tu pise neco Gilotin, tak ten od pocatku nyxu zacal s mym ponizovanim vzhledu, radej me asi smazte a delejme ze nic. Jen me zajimal vas nazor, precetla jsem si ho, rozhodla se ze je to tu blbost si nechat delat, konec.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    pres deset let zbytecnejch rad.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam