• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    Dobrovolné oběti trendu plastik, sukcí a výplní. Klub pro svobodné pohoršování nad kačeřími pysky, falešnými sixpacky a melouny na hrudníku.
    rozbalit záhlaví
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MADIETTA: ..viz ty rty. Zepředu jsou možná pěkný, plný, ale když z boku vidíš tu římsu, na který by mohli sedět ptáci, achjo 🤦
    (Tím nezatracuju úpravy jako takový - viděla jsem pěkný proměny u žen s rozštěpem, nebo disproporcema, kde ten stav po vypadal přirozeně, ne stylem "když už, tak tam narvu půl litru").
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KAIAFOX: to mě teda od pomyšlení na nějaké zákroky odrazuje, mám svůj obličej mnohem radši z profilu než zepředu...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    CNV: ..jak píšeš, že jsou ty obličeje dělaný jen na pohled zepředu, je velká pravda a neustále mě fascinuje, že se v tomhle oboru nikdo asi moc nezamýšlí i na ten pohyb obličeje. Včera jsem potkala takovou pojednání babičku na hřišti a tvl, všechno je strašně vidět, jizvy, hrboly, jak si ta kůže dělá svoji přírozenou agendu, ani štuková omítka to nevyhladí. No a jakmile ten člověk začne mluvit, je vymalováno. Vypadá jak po mrtvici.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    CNV: Tý paní někdo amputoval přední část obličeje? :D
    CNV
    CNV --- ---
    CORNELA: Koukám, že mám stará data, v posledních letech se to fakt dostalo na mnohem bezpečnější úroveň. Aspoň že tak. I když teď už velké zadky zase pomalu vycházejí z módy.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    CNV: 0,04% ti přijde hodně?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CHOCOLAT: obdivuju tu tkaničku na plavkách, To je velmi heroický výkon!
    CNV
    CNV --- ---
    CHOCOLAT: Někteří chirurgové to ani nechtějí dělat, protože jsou s tím často problémy. Radši dělají BBL, ale u toho zase statisticky nezanedbatelně často někdo umře.
    CHOCOLAT
    CHOCOLAT --- ---
    CHOCOLAT
    CHOCOLAT --- ---
    CNV: No, na zadku implantáty má. Dokonce jí to předělávali, protože po první operaci se jí přetrhaly svaly a vypadalo to jak plena. Ne že by to teď vypadalo líp.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    CNV: Z anatomickýho hlediska už to vypadá spíš jako tumor, než vnady.
    CNV
    CNV --- ---
    Výrazné zhubnutní + gravitace = implantáty se stěhujou k pasu. Zdá se mi, že i na zadku se rýsujou implantáty, nezdá se mi, že by to tvarem odpovídalo hýžďovému svalu. A že nos a rty má udělané na focení zepředu a ne z profilu, to už víme.

XARGH
    XARGH --- ---
    je ta posledni prdel aspon trochu umela? :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Vyskočilo na mne na internetu...
    Madonna a její zadeček

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TANKIE_: mě by fakt zajímalo, jak dosáhla toho, že to vypadá, jako když ji někdo roztáhnul a dal jí doprostředka přepážku.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Opet Katie

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MART1NKA: ..ten obličej 🤦
    Imo jim jde i o definici svalů, ale berou to ze špatnýho konce.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: Olivia Wilde je tiez dalsia obet - kandidatka na pacientku s papierovymi kostami. To mas zdravu vahu vs to jak vyzera teraz.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GENTIANA: a ja teda znam docela dost takto vymakanych ludi, ktori su uplne normalni pracujuci ludia, akurat to je ich jedine hobby a posobi im to radost, co bude imho i pripad tychto dvoch, inak by asi tiez boli kostricky.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GENTIANA: Bavím sa o celebritách ktoré majú dostatok prostriedkov nie o normálnych ľuďoch ktorí potrebujú pracovať aby sa uživili niečím iným než svojím telom.
    Niektoré si zvolia cestu cvičenia a niektoré sa vychrtnú na kostičku ozempicom.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam