Používala jsem no poo už před 14 lety, aniž bych tušila, jak se to jmenuje - to bylo čistě bylinné. Teď cca 3 roky jedu no poo, mám jemné vlasy, barvím už jen hennou, a teď už dlouho nosím vlněná pseuda.
Vyzkoušela jsem mouku, půl roku OK, pak se vlasy začaly mastit 2. den po umytí. Zkusila jsem marocký jíl, super věc, jen to nebylo na mytí 2x týdně, přišla jsem si pak vysušená, i přesto, že jsem dávala agranový, mandlový nebo jiný olej. Pak jsem mouku, jíl a byliny kombinovala dle nálady a aktuálního pocitu. Oplach jsem volila dle nálady - černý čaj, zelený čaj, šalvěj, trochu octa nebo taky vůbec.... Vlasy paráda, i v délkách, hřeben čistě kančí štětiny, ten jsem musela mít šampukem. Těď je pro mě nejjednodušší jeden měsíc bylinná koupel, druhý šampuk, třetí henna a voda.
Co si vybavuju začátky s moukou, asi 3 týdny jsme myla každý druhý den, pak cca jednou za 5 dní. S jílem stejně. Do vlasů si ale dost sahám, běžné je, že rozpustím a svážu vlasy klidně 10x za den a víc, nosím různé čepice, šátky apod. Takže celkově se mi celé délky promašťují rychle. Kadeřnice mi nikdy nic neřikala, bavilo jí mýt jílem.