JVMLOK: Idiota? Ja jsem nalinkoval CT24, Idnes a Frekvenci 1, ktery jsem zpetne ted po case nasel.
Bulvarni Extra. cz bylo jediny medium , ktery tu informaci nejak rozporovalo a byl tam rozhovoru s normalni sefkou ustavu mikrobiologie fakulty Akademie ved, ty extra.
Je fakt videt, na cem stavi panikari svoje informace. Pokud si myslite, ze tahle Tachezy je nejaka reporterka Extra.cz . Fakt smutne do jake intelektualni bidy se svet propadl. Ja uplne cekal, kdo se s tim extra.cz ozve. Ne, naopak to bylo jediny medium, ktery tomu v TE dobe kontrovalo nejakym protirozhovorem, nebo alespon z toho, co jsem ted nasel.
A kdo kdy tvrdil, ze by Cina sirila fake videa padu lidi? Proc mi vnucujes nejaky svuj strawman? Ale fascinujici lidi,co ti na takovej blabol hazej palce. Je videt, jakou informacni kvalitu maji. Ne, vrat se do normalni sveta.. bez UFO, jesteru a nevim, cemu vsemu veris jeste.
Ty videa s nejvetsi pravdepodobnosti natocil nekdo v Cine skutecne pady lidi, a protoze se panikarilo z korony, tak huahua panika, ze ktere panikarila tady MINERWA jeste vcera! A ty mi vysvetlujes, ze ja jsem jedinej idiot, kterej to tehdy bral vazne?