KRAMERIUS: uf, tenhle přístup tomu fakt pomáhá, já nejsem antivaxx ani provaxx
v lednu 2020 jsem byla WTF!-ale podle zdejších informací má čína blbý zdravotnictví
v únoru jsem byla WTF Itálie!-ale tam počítali všechny úmrtí na kovid, i když na kovid neumřeli, jenomže byli pozitivní- zdroj mzcr
musim se rychle tetovat, dvě tetování jsou imunita +, jenom jedno je - (ad Indiáni)
s vietnamkou jsme se poprvý bavili o rouškách
mám narozky tak jupí je to u nás, budu nosit tu roušku
duben zubař-první koviďák na vlastní oči ve vestibulu nemocnice, projížděl na vozíku
20. 7. 2020 — Lidé ve Větrném Jeníkově si mohou oddechnout. Krajští hygienici tam od pondělní třetí hodiny odpoledne zrušili mimořádná opatření.
22.7.cesta vlakem, kde průvodčí s lesklýma očíčkama a rouškou pod nosem vypráví historický příběh
dovolenou trávím ve větrným jeníkově
volby-říkám si: nejdu, nejsem debil
přeplněný jipky, lockdown na Vánoce nebude
lidi si furt můžou chodit do hospody, nikdo je netestuje, oni nemají potřebu se testovat, pokud to nevyžaduje povolání
máti mě furt tahá k doktorovi, bolí mě pravá ruka, nejspíš z hádání se jako vaxx s antivaxx, stejně tam musím, máti si nedá říct
je vakcína
vakcína není z víc jak 50% učinná, zdravotníci, kteří jsou denně v kontaktu s kovidem se netestují
musí se testovat návštěvníci sociálních zařízení, zaměstnanci nikoliv
tak znova, proč já bych měla podstupovat riziko mít jakékoliv nežádoucí účinky vakcíny, která bude chránit lidi o přinejhorším 50% míň než panelový zdi?