• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    Současná pandemie si s velkou pravděpodobností vynutí změnu priorit a fungování celé společnosti. Pojďme to pojmout jako příležitost, jak začít dělat věci lépe.
    rozbalit záhlaví
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CAIDEL: Ale vůbec šmudlo, to špatně chápeš. Nač dělat něco, co člověka obtěžuje, je to na nic a navíc protizákonné? Ovce proto, protože jim v televizi řeknou a ony jdou a udělají to. My jsme použili rozum, všechny tyhle nesmysly hodili za hlavu a prostě žili nadále jako doposud. Jestli ovcím vyhovuje chodit v dusítkách tak prosím, ať v tom klidně i spí ale ať s tím neobtěžují tu normální část obyvatelstva, protože ony se bojí. Jak je asi účinnej respirátor proti prachu na viry by mělo dojít i slabším kusům ale holt nedojde. Vakcíny jak vidno jsou na nic. Když pominu rizika, jaké představují tak bez ni se nestalo také nic. Naopak ve svém okolí ulehly hlavně napíchaný ovce. Toť vše.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jinak je roztomilé, jak pořád zkouší to ovcování apod. Přitom je to jenom klasické popírání a vytěsnění. Pořád jen dokola papouškují nějakou kravinu kterou jim někdo někde sdělil (třeba to s tou experimentální vkacínou) a které se chytli (všichni antivax pořád to samé, béé bééé) a většinou to dělají, protože jsou vlastně vystrašení, že nemají nad situací žádnou kontrolu, takže potřebují popřít že se něco vůbec děje a představa injekce nebo obyčejné roušky před pusu je k smrti děsí :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CORDELL: Jakym stavu jsem ho mel, to videt tak by nechapal ze jsem s tim vubec prezil

    rekl nekdo, ze dusitko na oblicej se musi menit idealne kazdy den, ze ho nemuzes nosit cely rok. slysel jsi nekdy slovo hygiena? :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HARDCABB: nechá odpovědi vystydnout a za 2 měsíce se dočteš překvapivou novinku, že proč se jako na té experimentální vakcíně neřeší dlouhodobý rizika?!
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CORDELL: to ať klidně vrátěj. Nenosil jsem to doposud, nebudu ani nyní. Holt člověk musí jednou za čas zkousnout výstup nějaké hysterické ovce ale což.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    omlouvam se ze vyrusuju mistni poplacavani se po ramenou ty smesky retardu co se tady sesla, ale rad bych aby nezapadly tydle tri odpovedi

    PALEONTOLOG
    CAIDEL
    KRAMERIUS

    a JOHNYTHEDEVIL na ne nezapomnel odpovedet. dekuji.
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    PSYTRANCE007: jj hruzostrasny dusitka, ale chtej je zase vratit do hry a nacpat do tramvaji :( Jakym stavu jsem ho mel, to videt tak by nechapal ze jsem s tim vubec prezil.... radsi ani nechci vedet kolik jsem mel v tom bakterii a roztocu :D
    Kamoska treba nechala dusitko lezet pul vecer v trave, to muselo bejt taky posusnani s kolika breberkama to pak sebrala :D
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    PALEONTOLOG: cisla necisla, proste svoboda neco stoji, takze musi nekdo umrit aby ostatni mohli zit :)
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CORDELL: My už jsme vlastně mrtví. Si pamatuju jak ovce poučovaly, že kdo nepůjde na včelku tak bude chcípat na plicním ventilátoru a já nevím co všechno. Vidíš a zmákli jsme to bez Tečky a i bez nesmyslu přes tlamu a zavírání se doma :-D
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    PALEONTOLOG: no jo takže zase znovu koľko je úmrtnosť podľa vakcíny 0.2% a koľko ma Švédsko úmrtí nebude to tým že si to prešli všetci keď nemali opatrenia?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: můj favorit je id psytrance :-) tam je všechno
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    dezinformacni dezolati jako johnytheretard a jeho parta mentalu z nyxu se musi smirit s tim, ze mrna vakciny jsou ve vyvoji aspon 30let a jsou budoucnosti ockovani....
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    úmrtí
    švédsko - česko (31/12/2020) 9 817 : 12 016
    švédsko - česko (31/12/2021) 15 310 : 36 340

    očkuje se v obou zemích od 12/2020 prakticky stejným tempem, k dnešku plně vakcinováno (2x):
    SWE 73,8% - CZE 64,2%


    podzim 2020
    Komentář: Vánoční lockdown musí být, ale nestačí - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/komentar-vanocni-lockdown-musi-byt-ale-nestaci-134879

    nový rok 2021
    Česko znovu na špici. Více nových případů nemá za poslední týden nikdo na světě - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/cesko-znovu-na-spici-vice-novych-pripadu-nema-za-posledni-tyden-nikdo-na-svete-40346761
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    PALEONTOLOG: ja ze tie percentá uz vieš a zvládneš ich použiť aj v inom príklade :D

    Koľko bola úmrtnosť na covid?
    Vypadá to že sa vyliezli do štatistiky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CORDELL: ono by bylo si dobry rict cisla, ktera clanek nezminuje. svedsko ma 10,4M obyvatel, 19tis nadumrti, hustota zalidneni 23/km2. u nas je 10,7M obyvatel, hustota 136/km2 a 40 tis nadumrti. me pripada, ze to prosrali i na nase pomery. ale vyuka a sluzby jsou na tom lip, to ale asi vsude narozdil od nas. bohuzel pripomenme si, kdo u nas vladl, jak a ci hajmy zajil a jakej nam zbyl schodek rozpoctu, kolik byly vydaje na covid a tak ..
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    PSYTRANCE007: jj vlaky v poho, bus ok, do skalniho mesta treba parada to jsem jel moc rad :) Jenze ja chci i tu a tam litat mimo EU a to uz je horsi, kdyz vymejslej ruzne appky kde mas nahrat cert a pak nevis zda to bude cajk a nebo te nejakej urednik zacne prudit :( Tam uz je ve hre dost penez (letenka, naklady, pratele kterem pruvodcujes). Letos neco pripravuju, tak pak dam vedet jak to dopadlo :D
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CORDELL: Vlaky nikdo nekontroloval, to bylo v klidu. Jinak čundry po ČR byly taky fajn.
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    PSYTRANCE007: jo ale muzu leda pak litat po CR, protoze na letistich vsude bude pruda :( Kdyz uz tak na zimu to muzou klidne zavrit, ted at me to jeste chvilku nechaj, rad bych uzil svuj cundr v zahranici.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CORDELL: To já vím viď ale ovce z toho stejně vyšilujou. Teď budou mít ještě vzrůšo v podobě opičích neštovic. To aby si na ty Tečky pomalu začaly psát harmonogram. Jinak lockdown bych zaved. Kdy jindy dostaneš v práci půl roku volna na cestování a volnočasové aktivity.
    CORDELL
    CORDELL --- ---
    PSYTRANCE007: Vyhrálo Švédsko. Tabulka nadúmrtí dokazuje, že lockdowny byly na nic
    Vyhrálo Švédsko. Tabulka nadúmrtí dokazuje, že lockdowny byly na nic - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/SwMrm/vyhralo-svedsko-tabulka-nadumrti-dokazuje-ze-lockdowny-byly-na-nic

    njn kazdej nemuze se stehovat do SW, budme ale radi za CR proti fasistum v Rakousku a Australii :)
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: To, že něco nebylo v praxi zatím otestováno, ještě neznamená, že je je to pro nás zcela neznámé.
    Z oblasti vakcín i z oblasti výzkumu mRNA existuje za léta výzkumů i praxe dostatek poznatků, aby bylo možné s dostatečnou mírou jistoty říci, že riziko jakýchkoliv dlouhodobých účinků dané látky nehrozí.
    S tím se ztotožnily i zdravotnické orgány, které vakcíny schválily pro použití - s tím, že si tento fakt v budoucnu ještě nechají potvrdit výsledky z praxe - dělají to tak u všech nových léčiv, pro jistotu, protože to mají v postupech, ne proto, že by o daném předpokladu měly pochybnosti.

    Takže konečný verdikt je, že dlouhodobé účinky mRNA vakcín jsou na základě vědeckých poznatků s dostatečnou mírou jistoty VYLOUČENY - a kdo tvrdí opak, lže.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam