• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    Současná pandemie si s velkou pravděpodobností vynutí změnu priorit a fungování celé společnosti. Pojďme to pojmout jako příležitost, jak začít dělat věci lépe.
    rozbalit záhlaví
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: nojo, ale totéž se dělo i v první vlně a to v daleko větší míře, kdy ale bylo úmrtí na covid i nadumrti málo.

    a druhý odstavec - tedy podle tebe tu bylo něco (strach, odepření lékařské péče), co se projevovalo zároveň s vlnami covidu, lidí po tom umírali a zároveň měli pozitivní test na covid?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSYTRANCE007: pokud mas tohle tvrzeni dukazy, klidne se obrat na policii, ktera musi odmitnuti pece vysetrit. otazka je, jestli nahodou nelzes.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: jak jsem psal na začátku, během covidiocie jsem se dohromady 3x potřeboval obrátit na lékaře (vč. přicházejícího kolapsu tchána po očkování) a pomoc byla 3x odmítnuta. Pokud se toto dělo v masovém měřítku tak se úmrtím ani nedivím. A pokud měl dotyčný navíc pozitivní test tak to byl podle našich ofiko statistik mrtvý na covid.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSYTRANCE007: no a to prave antikovidova hnuti uspesne potvrzuji. tik tak tik tak tik tak
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    VYHULENY_UFO: jo, každej komu vadí covid buzerace je proruskej, to je věda teda...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSYTRANCE007: ja po tobe nechci abys chapal souvislosti, ty mas svoji realitu, ja zase svoji a nikdy prunik nenajdeme. my mame vedu, ty meles hovna, ja z tebe mam prdel a ty se jenom potrebujes utvrzovat ve sve pravde.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: aha já myslel, že budem řešit metodiku sčítání koviďáků v státech rovníkové afriky a jižní ameriky. no, nebudu lhát, trošku se mi tím blbábolem ulevilo :))
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: během první vlny covidu na jaře 2020 byly negativní zprávy i omezení pohybu největší, že?

    ale úmrtí na covid bylo málo, stejně jako nebyla žádná nadumrti. taky bylo málo případů covidu ve srovnání s dalšími vlnami.

    mně z toho vyplývá, že lidí umírají na covid, co z toho vyplývá tobě?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: a jak si pak vysvětlujes, že ve stejném období kdy jsou oficiální úmrtí na COVID vysoká, jsou vysoká i úmrtí na libovolnou příčinu ve srovnání s dlouhodobým normálem ?

    a tahle čísla nadrumrti odpovídají celkem přesně počtu oficiálních obětí covidu (jsou o 20-50% větší).

    jo a platí to všude na světě, nadumrti kopírují oficiální úmrtí na covid..
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    VYHULENY_UFO: No nevím, jak covid souvisí s Ukrajinou ale kdy to píšou tak to přece musí být pravda :-D
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    VYHULENY_UFO: nevím, co jsi kde viděl nebo neviděl, já mluvím za sebe. Rýmička to byla, tedy ne rýmička, tu jsem ani neměl, pouze na čtyři dny ztratil čich jako u rýmičky. Rýmička mě tedy odrovná víc, u té alespoň škrábe v krku. Smrtnost když jsem viděl, na co všechno se to shazuje tak bych se tomu ani nedivil ale nemám o tom informace. že na to někdo umře je možný. Umírá se na ledasco. třeba i na E.Coli, se kterou jsje jinak v symbióze (abych se vyhnul zase strojovýmu uvažování některých jedinců tak to berte jako příklad).
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    Lenka Bradáčová (VSZ): Velká část bojovníků proti covidovým opatřením začala adorovat Rusko - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/clanky/lenka-bradacova-vsz-velka-cast-bojovniku-proti-covidovym-opatrenim-zacala-adorovat-rusko/

    Policie a státní zastupitelství se čím dál víc zaměřují na to, jak se chovají lidé na internetu. Během covidu výrazně přibylo hlavně na sociálních sítích nenávistného chování. Velká část proticovidových aktivistů se ale nyní přesunula k adorování ruské agrese na Ukrajině, říká vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová.
    ...
    Ono se to co do obsahu následně značně proměnilo, protože v únoru zahájila Ruská federace agresí válku na Ukrajině a z těch všech studií, které máme k dispozici, i z informací policie, která se fenoménem zabývá, se valná část těch, kteří se projevovali velmi agresivně ve vztahu k proticovidovým opatřením, přesunula směrem ke schvalování a adorování veškerých sympatických projevů ve vztahu k ruské agresi na Ukrajině. Spektrum lidí, kteří tyto informace šíří, je dosti podobné. A v některých případech se stalo, že jsou tito lidé stíhání za trestné činy verbální povahy, přičemž jejich aktivity byly monitorovány už během covidu. Nyní jsou stíháni za to, že se dopustili trestného činu schvalování válečných zločinů.
    ...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSYTRANCE007: jasny a kovid neexistuje, byla to jenom rymicka, smrtnost je podvrzena a vsichni lzou.

    kamo, tvoji realitu ti nezavidim, ale vybral sis ji sam :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSYTRANCE007: ja jsem videl pouze ovce, ktere se nechaly manipulovat dezinformacemi. na twittrech se jim rika jednozubci.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    VYHULENY_UFO: buď konkrétní, nevím oč jde. CoVid pas byl taky typická dezinformace, stejně jako certifikát apod.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSYTRANCE007: jj, nejhorsi byly ovce, ktery verily dezinformacim. vselijaka hnuti placena ruskou ambasadou typu chciply pes byly klasickym prikladem, jak zblaznit ovce, ktere neumi pouzivat vlastni selsky rozum.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    VYHULENY_UFO: jde o princip. Už to, že někdo tohle prosadil a ovce to dodržovaly je špatně.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: Psal jsem ve smyslu že když naženeš stádo do ohrádky, denně je masíruješ negativníma zprávama, omezíš péči, omezíš pohyb, omezíš základní věci jako setkávání se, v podstatě řekneš, že kdo zakašle je na umření tak se to něke projevit musí.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSYTRANCE007: ja nevim, ja jsem normalne chodil ven a do prace... neprisel jsem si omezeny natoz segregovany. vlastne si ani nepamatuju, ze by nekdo chtel nekdy videt ockovaci certifikat.... tedy krome jedne vystavy mladych umelcu.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    VYHULENY_UFO: vůbec, tady šlo o omezování pohybu, segregaci lidí atd. Naštěstí si člověk našel způsob, jak s tím vyjebat a hodit to za hlavu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: můžeš být konkrétnější ?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSYTRANCE007: tobe nekdo omezil prava? nekdo ti zakazal sirit tve "informace"? Hrozilo ti vezeni za sireni tve pravdy?

    PSYTRANCE007: tak to je skoda, nejsi tedy zasveceny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam