• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: kvůli tetanu (a taky všem dalším "povinným" očkováním) rozhodně práva omezovány jsou, například ti neočkovaný děti nevezmou do školy.

    a to trvale, i když tu žádná epidemie není!
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: Tak opět, když se jako laik porozhlédnu kolem sebe tak neznám nikoho, kdo by na tetanus zemřel. Možnosti jsou buď ty, že tetanus nemá tak hojný výskyt nebo jsou vakcíny účinné. Stejně tak neznám žádný případ úmrtí na tetanovku a očkovaných mám kolem sebe mraky vč. mě. Navíc díky absenci očkování proti tetanu nebyly omezovány základní práva a svobody. To jsou dost zásadní rozdíly.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: myslíš, že výrobci tetanovek jsou nějaké hodné farmafirmy a vedlejší účinky tetanovek a jejich mizernou účinnost netaji?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CAIDEL: to si taky myslím, proto mě ani nenapadlo jít se nechat napíchnout.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PSYTRANCE007: To otázka právě vůbec není.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CAIDEL: to je otazka, jestli ta kvalitka je nejakej Kubek s Flegrem nebo tihle lekari z praxe.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CORNELA: ani nemusí. Výrobce se tím kryje aby se vyhnul právnímu postihu.
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    Začíná mi to tu připomínat, staršího učitele matematiky na střední. Jednou nám řekl, že se to dá řešit i jiným způsobem, začal čmárat na tabuli, pak mu asi došlo, že to nepůjde, tak to smazal a nenechal nás ani vysledovat ten jeho postup.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CAIDEL: zřejmě slušnej oddíl, no
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Paralelní lékařská komora. To bude asi kvalitka.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    PSYTRANCE007: Zjevně se něco vážného stalo, když se to dostalo si pribalaku, nemyslíš?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    VYHULENY_UFO: A to nemluvím o rozjetých rakovinách, co se začínají hojně kolem objevovat. To může mít sice důvod všelijaký ale rozumnej člověk by se i před tím měl být na pozoru. Kor když na to vysloveně upozorňovala řada členů z paralelní lékařské komory, než se začalo s tím hromadným experimentem.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    VYHULENY_UFO: Nemusím bejt lékař na to, abych viděl že naočkovanej to chytne tak jako tak a má daleko drsnější průběh, vidím, jak u těch lidí jde fyzička do háje, poslouchám, jak si stěžujou na bolesti všeho možného, tchána osobně vezla manželka do nemocnice po tomn, co po tom zkolaboval, pochybuju, že by si spolužačka sama od sebe vymyslela zdravotní komplikace a odvoz rychlou pár hodin pio vakcíně, fotky otoků na celém, těle u druhé kamarádky taky fejkové nebyly, kolega pochybuju že si vymyslel smrt vlastní matky po vakcíně jenom aby byl zajímavej, manželky dlouholetá známá zemřela ani ne týden po tom, co ji tuhle sračku vpravili do těla a tak dále....a to je jenom hrstka případů...pak jsou samozřejmě ty vzdálené....na to opravdu nemusím být lékař. Jestli je to všechno náhoda tak to je sakra podivnost. Pak samozřejmě to, co si člověk přečte po diskuzích, slýchá na akcích atd.
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    FRIZER: asi niekto má očividně hodně praktických skúseností takže vie o čom hovorí ;)
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    FRIZER:pravděpodobně...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PSYTRANCE007: Od nekoho kdo ma nick psytrance bych teda cekal ze do sebe bude cpat spoustu ruznorodych latek a nemel by to byt pro nej jakykoliv problem...ale uz jsem asi stary...
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CORNELA: jasně že ne, určitě takový případ byl. Ale v případě téhle rychlokvašené sračky jsem měl několik případů i kolem sebe. Ovce rády namítají, že bylo podáno hodně vakcín, čili nějaký nežádoucí účinek je normální ale tetanovku má téměř každý a krom bolestí v místě vpichu či bolest končetiny (to jsem měl imho také) se nic vážného nestalo.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    PSYTRANCE007: Že jsi ty neslyšel neznamená, že to neexistuje
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CORNELA: nepíšu že nemá ale že jsou spíš vyjímečné. Navíc tetanus na rozdíl od tohohle kašlíku je skutečně problém. Navíc jsem neslyšel, že by po tetanovce někdo umřel, což se bohu žel u téhle sračky několikrát stalo.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    TRISSIE: Byla bych v klidu, protilátky vydrží dyl než si myslíme, dostat tetanus zase tak lehký není (jo, o klukovi s baterkou v nosu vím) a 0-3 úmrtí ročně mi hlavu nedelaj... :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam