• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CAIDEL: zřejmě slušnej oddíl, no
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Paralelní lékařská komora. To bude asi kvalitka.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    PSYTRANCE007: Zjevně se něco vážného stalo, když se to dostalo si pribalaku, nemyslíš?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    VYHULENY_UFO: A to nemluvím o rozjetých rakovinách, co se začínají hojně kolem objevovat. To může mít sice důvod všelijaký ale rozumnej člověk by se i před tím měl být na pozoru. Kor když na to vysloveně upozorňovala řada členů z paralelní lékařské komory, než se začalo s tím hromadným experimentem.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    VYHULENY_UFO: Nemusím bejt lékař na to, abych viděl že naočkovanej to chytne tak jako tak a má daleko drsnější průběh, vidím, jak u těch lidí jde fyzička do háje, poslouchám, jak si stěžujou na bolesti všeho možného, tchána osobně vezla manželka do nemocnice po tomn, co po tom zkolaboval, pochybuju, že by si spolužačka sama od sebe vymyslela zdravotní komplikace a odvoz rychlou pár hodin pio vakcíně, fotky otoků na celém, těle u druhé kamarádky taky fejkové nebyly, kolega pochybuju že si vymyslel smrt vlastní matky po vakcíně jenom aby byl zajímavej, manželky dlouholetá známá zemřela ani ne týden po tom, co ji tuhle sračku vpravili do těla a tak dále....a to je jenom hrstka případů...pak jsou samozřejmě ty vzdálené....na to opravdu nemusím být lékař. Jestli je to všechno náhoda tak to je sakra podivnost. Pak samozřejmě to, co si člověk přečte po diskuzích, slýchá na akcích atd.
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    FRIZER: asi niekto má očividně hodně praktických skúseností takže vie o čom hovorí ;)
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    FRIZER:pravděpodobně...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PSYTRANCE007: Od nekoho kdo ma nick psytrance bych teda cekal ze do sebe bude cpat spoustu ruznorodych latek a nemel by to byt pro nej jakykoliv problem...ale uz jsem asi stary...
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CORNELA: jasně že ne, určitě takový případ byl. Ale v případě téhle rychlokvašené sračky jsem měl několik případů i kolem sebe. Ovce rády namítají, že bylo podáno hodně vakcín, čili nějaký nežádoucí účinek je normální ale tetanovku má téměř každý a krom bolestí v místě vpichu či bolest končetiny (to jsem měl imho také) se nic vážného nestalo.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    PSYTRANCE007: Že jsi ty neslyšel neznamená, že to neexistuje
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    CORNELA: nepíšu že nemá ale že jsou spíš vyjímečné. Navíc tetanus na rozdíl od tohohle kašlíku je skutečně problém. Navíc jsem neslyšel, že by po tetanovce někdo umřel, což se bohu žel u téhle sračky několikrát stalo.
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    TRISSIE: Byla bych v klidu, protilátky vydrží dyl než si myslíme, dostat tetanus zase tak lehký není (jo, o klukovi s baterkou v nosu vím) a 0-3 úmrtí ročně mi hlavu nedelaj... :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CORNELA: no nevím, jestli je to taktický, takhle skončíte s tím, že budete v nemocnici muset řešit koviďáky s tetanem :-)
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    PSYTRANCE007: Jo jo, žádný nežádoucí účinky tetanovka nemá, vpohodě

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: vzdyt to sedi :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSYTRANCE007: ze jsou mrna vakciny rychlokvasky muze napsat jenom clovek, ktery o nich vi naproste hovno...
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: tak tetanovka je trošku rozdíl. Ta na rozdíl od téhle rychlokvašky skutečně funguje a nemá až na výjimky vedlejší účinky. Jen ať se ovečky očkujou. Klidně od rána do večera. Já jim to neberu. Pouze se divím, že tuhle komedii ještě vůbec někdo hraje když vidí, jak je to účinný a co to způsobuje.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: no jinak mi to moc smysl nedává - že existuje varianta omikron teda věříš?

    a že účinnost očkování proti původní variantě (i prodělání předchozí varianty) je jiná, konkrétně podstatně menší?

    a jinak myslím že jsem ti odpověděl, ano, pořád se to vyplatí, protože to má nějakou nenulovou účinnost, konkrétní čísla viz např ten UK vaccine report, kde máš i napsáno s jak velkou měrou jistoty co přesně víme

    (a stále teda čekám na vysvetleni, kde vidíš, jak ockovani (původní) nechrání proti hospitalizacim u nás (teď v době variant BA.2 / BA.5)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PSYTRANCE007: miliony lidi chodi na rocni ockovani proti chripce a problem nemaji. procby nemohlichodit lidi na preockovani proti kovidu?
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    E2E4: no a teď už chybí jen vesmírní lidé. Ty mi opět nasazuješ do úst, že něco zpochybňuji a jesli "věřím" na viry. Zadívej se o řádek níže, tam je teď schovaná ta puma. Je to tahle pasáž:

    A zeptejme se nahlas ... proč tedy se teď nechat očkovat nebo přeočkovat, když :
    1 - se očkuje proti variantě, která už tu není
    2 - přijde jiná varianta, která předpokládanou účonnist změní (sníží)
    ??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam