• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    BIZMO: si pozri co máš na krabici od farby nič co by si chcel dobrovoľne.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BIZMO: "nadýchat se barvy" může být dost nebezpečné
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    SIK: tak tie ffp2 sú proti prachu máš to na nich napísané :)
    Barva ma celkom veľké kvapky takže na tom respiku sú vidieť okom.
    BIZMO
    BIZMO --- ---
    PRAASHEK: Kdyz se nadychas trochu barvy, tak ti nic nehrozi. Kdyz se nadychas trochu viru, tak ten se v tobe zacne rychle mnozit.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BIZMO: můžeš tuto reakci nějak vysvětlit? Nedokážu tam najít smysluplný vztah a význam v žádné souvislosti s tím, o čem tu hovoříme.
    BIZMO
    BIZMO --- ---
    PRAASHEK: Skoda jen, ze se barvicky neumeji samy mnozit.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SIK: ale proti barvičkám to nedoporučuje zlá vláda, takže by to mohlo fungovat!
    SIK
    SIK --- ---
    PSYTRANCE007: takze rozpostedla zachyti, ale kychnuti s virem ne? to je demagogie
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    SIK: z té komunity jich moc neznám a sprejera vůbec žádného. V tomto tě asi zklamu. Jasně že když děláš s barvy a rozpouštědly tak je ochrana na místě (a skutečně přínosná).
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    FINSON: Zkrátka CoVidiocie je hlavně o víře k autoritám. Ta už naštěstí u většiny opadla ale pořád se najdou kusy, co jim to divadlo žerou a žerou ho i po třech tečkách a třech onemocnění. I takového mám v práci.
    SIK
    SIK --- ---
    PSYTRANCE007: bez strikat s pistoli nekam do mistnosti nebo i do volnyho prostranctvi bez respiratoru, po pul hodine si vezmes aspon respos a budes za nej rad ;) jasne ze to je bariera areosolu, ne snad 100% ale znacna… v psytrenkovy komunuti urcite najdes nejakyho sprejera, se zeptej co si o tom mysli…
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    FINSON: Na to je plno jednoduchých experimentů. Člověk, co nosí brýle a v zimě když pod respirátorem vydechne tak se mu rázem opotí. Už tohle je nezvratnej důkaz toho, že ven projdou i vodní páry. Hloupá ovce bude argumentovat že chce dát odkaz na nějakou studii ale průměrně inteligentnímu člověku je jasné, že když projde i vodní pára tak nějaká virová částice je naprosto bez diskuzí. Na to nemusí být člověk inženýr, doktor a já nevím co všechno. Stejný experiment se dělal i s voňavkou přesně obráceně. Jakmile stříkneš do prostoru voňavku a pod respirátorem ji ucítíš, je jasný že taková ochrana je naprosto k hovnu. Hlupák, co to nepochopí bude chtít opět vidět nějakou studii. Takhle laicky se můžeš přesvědčit sám a nepotřebuješ poslouchat žádné Flegry, Kubky, Prymuly a podobné lidi, co z celé CoVidiocie mají akorát jeden velký business.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Já bych se chtěl za psytrance komunitu omluvit. Tento nežádoucí vedlejší efekt se dostavuje po přílišné indikaci alternativních realit a následných filosofických debat s ostatníma psychonautama u hořícího pařezu za stageí do svítání.
    FINSON
    FINSON --- ---
    PSYTRANCE007: Něco málo zachytí - myslíš ty kapičky vody? A samotný viry jsou menší, takže ty nezachytí, chápu to správně?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    nic ovečky moje, jdu trochu relaxovat ven. Seďte doma a hlavně se očkujte!!!
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: jasně že něco málo zachytí. To vychází už z principu....stejně jako jakýkoli i jenom porézní materiál. Ovšem jde o množství a získané benefity. Sám jsem se za celou dobu covidiocie na nošení vysral. Když už bylo nejhůř a nějká ovce echt vysírala tak jsem si vzal respirátor, ve kterém byly díry v průměru 3mm. Na rozdíl od ostatních jsem neměl neustále kašel nebo zápal plic. Nebylo mi vůbec nic.
    BIZMO
    BIZMO --- ---
    Roušky by měli nosit nakažení. Ostatní před viry ochrání jen speciální respirátory — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/veda/3038794-rousky-pred-viry-neochrani-jsou-treba-specialni-respiratory
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    VYHULENY_UFO: Jo? a dochodil? Nebo to skončilo zasláním přihlášky?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: fascinující. takže když ponecháme stranou ty samostatne létající viry, ty na tech kapičkách by třeba respirátor zachytit mohl, pokud má dírky menší než ty kapičky, žejo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam