• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: to není žádné závratné číslo. Kdyby se dělaly denní statistiky, co lidí umře na další nemoci....je nás více jak deset miliónů, covidiocie trvá dva a půl roku a i podle samotnýho hysterika Kubka se pravděpodobně nakazil každý. Navíc s přihlédnutí na fakt, jak se ty statistiky dělají....
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: ježišmarjá to jsou kraviny. ano, máme 40 tisíc mrtvých za dva roky, prokazatelně podle nárůstu nad normál (nehledě na úmrtí s covidem nebo bez), ale běda jak po mě chtějí nejdřív nějakou administrativu na příjmu :D ty jsi vážně debil. já končím :)
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: jak jsem psal-jednoduchým experimentem. Pokud projde vodní pára je další zkoumání bezpředměntný a nemá smysl řešit velikost částic, když většina projde kolem. To, co neprojde projde z části ještě filtračním materiálem a uvnitř zůstane opravdu jenom zlomek, který akorát složí jako živný podklad pro bujení nějakých breberek a plísní (na to byl na zařátku uveřejněný taky jednoduchý experiment, který byl z ideologických důvodů odstraněn).
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: nějaká ochrana lepší než žádná....to je paralela s ovčím názorem že "musíme přece něco dělat" s tím by zdravě uvažující člověk neměl souhlasit a měl by dodat že efektivně dělat. "Něco dělala" například i nymburská nemocnice, kam jsem během covidiocie jel 2x jako doprovod. To něco bylo vyplňování dotazníků. Sice k hovnu ale "něco" dělala.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: to mi vysvětli, jak sis ověril efektivitu propustnosti frakce 0,6um :D :D nebo radši ani ne. nějakou variabilitu výrobků připouštím, ale to neznamená, že nefungují. seš prostě proti celýmu světu, všichni jsou ovce, jen ty víš, jak to ve skutečnosti je :))))
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: No můžeš si hodit korunou. Jeden test byjde tak nějak ok a druhý propadák, přesto se testují stejné respirátory....proto jsem uváděl ten svůj osobní experiment a přiklonil se k testu, který říká, že jsou na hovno. Na tom není nic paranoidního. Jde o ověřování faktů. A k té dnešní "vědě" on je problém v tom, že většina "vědců" je přisátých na dotace, věda je spojená s politikou a finančními toky. Kdybych se moh víc rozepsat tak uvedu mraky příkladů z práce ale to nejde. Zkrátka když je politické zadání tak se mu přizpůsobí i věda a fyzikální zákony. Asi tak.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: takže jsi nekonečně paranoidní idiot, chápu to správně? "to výrobce napíše", "kdo si test zaplatí". tam už chybí jenom "co si vědci vymyslí" a "co politik to lhář". ale to je dobrá zpráva, tady by mohl pomoct psychiatr.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: tohle bylo vydané na seznamu, tenhle d-test jsem neviděl. Ono taky záleží, kdo si takový test zaplatí....No a jsme u toho, nejsi schopen vnímat souvislý text. Ovšem za to já nemůžu. To pak vážně není na diskuzi.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    jo jinak v práci jsme nafasovali respirátory značené jako FFP2. Jsou tuším turecké. Sranda je, že ten odstává od obličeje po celé ploše a drží hůř jak jednorázová rouška. Propouští vzduch okolo natolik, že člověk ho na obličeji ani nepozná a dokonce jsem neprskal ani já když jsem si ho párkrát nasadil. Že má nulovou účinnost muselo být jasné každému, kdo si ho vzal. Přesto tomu někteří věřili a přesto je označený FFP2 :-D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: ty si myslíš, že píšeš věty, ale já tam čtu: bla bla bla ovce, bla bla ovce bla bla bla, ovce bla ovce bla bla bla
    profláklej d-test sice něco našel, ale katastrofická kvalita a mezinárodní podvrh se opět nekoná:

    dTest: Test respirátorů 2021 - Nezávislé testy, víc než jen recenze
    https://www.dtest.cz/clanek-8721/test-respiratoru-2021?


    BIZMO: ne, na začátku pandemie byla každá ochrana lepší než žádná.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    trošku mrvím shodu podnětu s přísudkem ale což....
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    BIZMO: říkalo a dokonce než kvůli covidu změnily dokumenty o bozp, co visely na webu tak se tam psalo i o škodlivosti dlouhodobého nošení respirátoru ffp2 a povinné zdravotní přestávce. Bylo to z počátku i uváděné na krabicích jenže se na to začalo odvolávat moc lidí tak to zrušili.
    BIZMO
    BIZMO --- ---
    Nerikalo se, ze na viry pomůze jenom FFP3?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    SADY: funguje??? to jsi od mě nemoh číst takovej příspěvek nebo jsi ho blbě pochopil.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: asi měsíc zpět jsem zde postoval odkaz na výsledky testů respirátorů. 19 z 20 jich neprošlo. Na to zase nějaká ovce argumentovala že je to nesmysl a mlela ty svoje naučený fráze o nějaké studii...no když tomu nevěří tak jsem já popsal jednoduchý návod jak se přesvědčit. Opět argumentace, že je to nesmysl a ty mi tady zkopíruješ jako argument to, co udává výrobce či prodejce....To já vím ale tvrdím, že je to nesmysl a psal jsem proč. Argumentoval jsem odkazem na testy a jednoduchým experimentem, jak se snadno každý může přesvědčit. A pokud nějaké ovci připadá že respirátor, pod kterým se při výdechu opotěj brejle chrání před viry tak to není na další diskuzi. To je asi tak vše.
    SADY
    SADY --- ---
    PSYTRANCE007: opravdu neni, takovy to kdyz to jednou funguje a pak ne? asi se uz prestan strilet do nohy, prvni uz mas prostrilenou, takhle te jeste bude muset nekdo odnest :)))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SADY: ono to doteď na operačních sálech stačilo, že ano. je to sice prevence před emisí z výdechu než před nádechu, ale tím si to nebudem kazit :)
    PSYTRANCE007: tak výrobky mají podle normy splňovat nějaký hodnoty, při testech se zjistí, že někdo tu a tam něco podleze o pár procent, to ale automaticky neznamená, že to je jako systém špatný. naopak co je zjevně nalakovaná bída jsou tvoje názory a chatrná argumentace, slaboduchá přirovnání a urážky a neschopnost se posunout. jestli jsem na něco zapomněl, tak se moc omlouvám :)
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    SADY: nebudu se opakovat proč...a srovnávat chirurgickou roušku, se kterou se naklání doktor nad otevřenou ránou a jako ochrana před viry to je naprosto bezpředmětné. K tomu opravdu není co dodat.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PSYTRANCE007: a výsledkem toho bylo, že jako zdravej člověk jsem nemoh ofiko ani na oběd nebo kamkoli vycestovat. S tím jsem opět vyjebal a zařídil se podle sebe ale prostě tak to je. Kdyby dodržoval všechny ty nesmysly tak je to diskriminace jak vyšitá. A tohle zkrátka člověk se zdravým rozumem nemůže dopustit.
    SADY
    SADY --- ---
    PSYTRANCE007: vskutku? obavam se ze ne, kdyz mi tady nekdo tvrdi, ze rousky nemaji ucinnost, to je lez jak vez
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam