E2E4:
Celou dobu mi tu tvrdíš, že neočkovaní jsou na tom hůř a že čísal to potvrzují. Tak já tu vytáhnu oficiální čísla, která doslova bijí do očí, kde počty jsou zcela jasně dané ... mám je snad znovu uvádět? Ta čísla jasně říkají , že v nemocnicích leží po přepočtu na 100.000 obyvatel více lidí oočkovaných než neoočkovaných. Kontroval jsi tím, že to záleží na věku, tak jsem vybral kategorii 60+. Znovu jsi to relativizoval, že nelze počítat všechny seniory jedné kupky, tak znovu korekce - beru čísla tentokrát jen 75-79, ta čísla znovu říkají, že v nemocnici leží více očkovaných než neočkovaných a ty znovu najdeš odvahu říkat že to tak není? Já je uvedu znovu, abys to neminul
Hospitalizace katergorie 80+
neočkovaní něco přes 200
očkovaní něco přes 300
Hospitalizace kategorie 75-79
neočkovaní něco přes 150
očkovaní něco přes 150
Vezmi ta čísla. Zdroj jsem uvedl. Ukaž mi na těch uvedených číslech , která jsou po několika tvých výstupech konečně taková jaká sis přál, tu ochranu. Znovu opakuji, čísla podle věku, úzká věková skupina, kde je ta ochrana. Ideálně kdybys spočetl tzv učinnost vkacíny.
**ale pokud je počet očko a neočko stejný i úplnýmu debilovi musí být jasné, že ta účinnost tam prostě není žádná. Jsem moc zvědat jak kreativně z tohle vybruslíš. To prostě bez lhaní nepůjde ...