• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    Současná pandemie si s velkou pravděpodobností vynutí změnu priorit a fungování celé společnosti. Pojďme to pojmout jako příležitost, jak začít dělat věci lépe.
    rozbalit záhlaví
    WANTON
    WANTON --- ---
    SPAMST: Dáni?
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    Asi tak

    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PSYTRANCE007: *vic rizik spojenych s ockovanim nez s nemoci
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    jinak nový postřeh z covid zápisků:
    Jedna z věcí, která mi hodně vadí, je, že se nedostatečně sledují vedlejší účinky očkování. Měly by se hlásit. Jenže
    1) Pravděpodobně se nehlásí všechny vedlejší účinky => podhodnocení vedlejších účinků.
    2) Pravděpodobně se hlásí i příhody, které s očkováním nesouvisí => nadhodnocení vedlejších účinků.
    Bohužel nevíme, jestli převažuje efekt 1 či efekt 2, takže z tohoto sledování nic moc kloudného odvodit nejde.
    Čemu ale nerozumím je, proč se u dětí, kde covid škodí málo, nedělají detailní prospektivní studie vedlejších účinků tohoto masového očkování. Tohle považuji za obrovské celosvětové selhání institucí a odborníků.
    V Thajsku prospektivní studii očkování u dětí udělali a výsledky jsou níže. Jedná se o preprint, tak nejistota ohledně výsledků tu je. Na obrázku jsou nálezy po očkování.
    “Všichni účastníci byli před podáním druhé dávky vakcíny zdraví a bez jakýchkoli abnormálních příznaků. Většina účastníků (257/301, 85,38 %) neměla žádné jiné onemocnění.”
    “Abstrakt
    Tato studie se zaměřuje na kardiovaskulární účinky, zejména na příhody myokarditidy a perikarditidy, po injekci vakcíny BNT162b2 mRNA COVID-19 u thajských adolescentů. Tato prospektivní kohortová studie zahrnovala studenty dvou škol ve věku 13-18 let, kteří obdrželi druhou dávku vakcíny BNT162b2 mRNA COVID-19. Údaje zahrnující demografické údaje, symptomy, životní funkce, EKG, echokardiografii a srdeční enzymy byly shromažďovány na začátku, 3. den, 7. den a (nepovinně) 14. den pomocí formulářů pro záznam případu. 314 účastníků jsme zařadili do studie; z nich 13 účastníků bylo ztraceno pro následné sledování, takže pro analýzu zůstalo 301 účastníků. Nejčastějšími kardiovaskulárními účinky byly tachykardie (7,64 %), dušnost (6,64 %), palpitace (4,32 %), bolest na hrudi (4,32 %) a hypertenze (3,99 %). Sedm účastníků (2,33 %) vykazovalo alespoň jeden zvýšený srdeční biomarker nebo pozitivní laboratorní hodnocení. Kardiovaskulární účinky byly zjištěny u 29,24 % pacientů, od tachykardie, palpitace a myoperikarditidy. U jednoho pacienta byla po očkování potvrzena myoperikarditida. U dvou pacientů bylo podezření na perikarditidu a u čtyř pacientů bylo podezření na subklinickou myokarditidu. Závěr: Kardiovaskulární účinky u dospívajících po očkování vakcínou BNT162b2 mRNA COVID-19 zahrnovaly tachykardii, palpitace a myokarditidu. Klinický obraz myoperikarditidy po očkování byl obvykle mírný, přičemž všechny případy se plně zotavily do 14 dnů. Proto by adolescenti, kteří dostávají mRNA vakcíny, měli být sledováni z hlediska nežádoucích účinků.”
    Cardiovascular Effects of the BNT162b2 mRNA COVID-19 Vaccine in Adolescents[v1] | Preprints
    https://www.preprints.org/manuscript/202208.0151/v1
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: Přesně tak, taky jsem se ptal bratrance, kdo se jim hlavně válí na pokojích a říkal věkové skupiny všechny ale všichni silně obézní. Proto nepochopím ovce, co na tohle cpou zdravý děti nebo na to lezou, když jim nic není a naopak vítají zákazy sportování a volného pohybu.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PSYTRANCE007: Jo jinak, tezky prubehy u omikronu jsou VYHRADNE dnes obezni s bmi nad 35 a nad 60 let veku. Zbytek populace se nema ceho bat.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PSYTRANCE007: U nas to probehlo jako lehka chripka na Vanoce 2020. Pak uz jen jako nachlazeni. Ja uz celkem 3x. Muj primar uz 4x. Holt budeme mit misto nachlazeni v lete covid a misto rymy a chripky v zime taky covid.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: já měl třeba úplně tu první variantu, co byla na začátku CoVidiocie a musím říct, že brnkačka. Bez včelek, bez léčení, bez komedie kolem a bez kyslíku.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    ACKO: tak že je ten kašlík smrtelnej, budou mrazáky v ulicích a každej, kdo se nenapíchne na to umře jsem poslouchal dva roky, čili těmhle otřepaným frázím se spíš směju. To platí na ubojené ovce. Na racionálně uvažující jedince nikoli.
    WANTON
    WANTON --- ---
    E2E4: Jenze Omikron ma mnohem mirnejsi prubehy, tezky prubehy a umrti jsou o rady nizsi nez predchozi varianty.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: no k temhle studiim jsem opravdu znacne skeptickej. Psal jsem, co jsem mel za pripady kolem sebe a kdyz si vezmu, jak malej vzorek to statisticky je, do toho se to clankama s vedlejsima ucinkama jenom hemzi, pak web suklu, kde bylo 16 000 nahlasenych vedlejsich ucinku (ze to je jenom hrstka, protoze neznam nikoho, kdo by je tam hlasil jsem presvedcenej), dale tam bylo nez to zametli 174 mrtvych (doposud jsem ze zadneho doktora nevyrazil odpoved jak v praxi setreni takoveho umrti vypada-funguje to asi tak, ze pokud uz si da nekdo tu praci a zada podezrele umrti do databaze tak to tam buh vi kolik mesicu lezi a pokud se k nemu nekdy nekdo dostane tak mrtvej uz je davno zpopelnenej v urne), do toho ta miziva ucinnost, ty prapúodivne fraze umrel na/s covidem, neresi se skutecna pricina, vykazovani vseho mozneho, vic rizik spojenych s ockovanim nez vakcinou, velmi podivna az miziva ucinnost....no dalo by se pokracovat dal ale zkratka nepochopim, ze na to nekdo vubec muze dobrovolne jit.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    Vědec apeluje na zastavení dalších dávek očkování a studium nežádoucích účinků - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/SSm7R/ockovani-covid-posilujici-ctvrta-davka-booster-nebezpeci-imunita?#.Yu64g7dVmIw.facebook
    E2E4
    E2E4 --- ---
    WANTON: ano, ty blechy nosily bakterií yersenia pestis a .. tady analogie končí.

    u covidu je unik ochraně po proděláni v řádu 1%, jo, bejvávalo, po prodělání delty je ochrana před omikronem jen 30-50%, a očkování po prodělání (nebo naopak) dává nejlepší, skoro dokonalou imunitu, např. tři dávky očkování a pak infekce omikronem BA.1 je asi 94%.
    BIZMO
    BIZMO --- ---
    Ta cisla tedy jsou
    562,475,586 (99%) se setkalo s covid-19, z toho 6,439,659 (1%) zemrelo
    Covid-19 ma aktualne 21,700,478 z toho 21,656,706 (99.8%) ma mirny covid-19 a 43,772 (0.2%) vazny covid-19
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ACKO: tak to byla jen ilustrace že se sloupecky obsahující procento v dané skupině nedají sčítat..

    jinak ano, je to marnost.
    ACKO
    ACKO --- ---
    E2E4: to není dobrý příklad, musíš dodat, že se jedná o speciální zmutované blechy, jejichž štipnuti je možná i smrtelné nebo s těžkými následky, jinak tím nikoho dost nevyděsiš, když na jejich odstranění stačí ten správný šampon..že tě to ještě baví po těch letech 😀
    WANTON
    WANTON --- ---
    E2E4: A ve skupine, co uz blechy jednou meli, uplne jedno, jestli cistotni nebo necistotni, ma reinfekci blech 0,1 z 10. Nestalo by za to zjistit, kdo jiz blechy mel a ty nechat na pokoji? ;-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: gratuluju, pochopil jsi to, snad to jednou pochopi i Johnny.

    takže účinnost velké čistotnosti na na blechy je 66%. to sice není 100% ale pořád je to 3x menší šance, že budeš mít blechy.

    samozřejmě že můžeš říct že to je spiknutí výrobců mýdla, a že se dost lidí mýdlem udusilo, když ho omylem spolkli, hlavně sportovci a celebrity.. a že nejlepší ochrana proti blechám je přirozené zableseni. a že poctivého blechy nekoušou.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: to by bylo vystiznejsi to uvadet v celych cislech....a i tak je ta ucinnost zalostna kdyz bys dal tenhle pomer na cely obyvatelstvo...nehlede na to, ze ty trendy se hodne meni.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: představ si, že se rozšířily blechy.

    mezi necistotnyma lidma má blechy 6 z 10.

    mezi středně cistotnejma lidma ma blechy 4 z 10

    mezi velmi cistotnyma lidma ma blechy 2 z 10

    vyplatí se být čistotny, protože maji blechy 1.5x až 3x méně často, nebo je to jedno, protoze 2+4=6 ?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: čili ten, kdo není očkovanej je zároveň obsaženej ve skupinách 2x a 3x a více nebo jak? Vím, že jde o poměry ale za těmi poměry jsou nějaká čísla...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam