• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    LOLEK
    LOLEK --- ---
    HARDCABB: Tak on by je jejich prezident varoval,... oh wait
    Zelenskyj o hrozící invazi záměrně mlčel, Biden znal ruské plány už v říjnu
    Sledujeme online 17. srpna 2022 7:10

    Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-varovani-hrozba-ruske-invaze-zelenskyj-guterres-erdogan.A220817_061307_zahranicni_pukk"
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    jéje, vyhulencovo škola života se projevila:)) jak vyvěšená vlajka v ČR souvisí s dětma?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HARDCABB: a ta tichá třetina, volící babiše, nadávající na fialu a drahotu, preferující pomoc čechům namísto ukrajinským uprchlíkům, to je co za bandu? to jsou jen normální čeští zmrdi? :)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    ja se ti vubec nedivim, solidarne vyvesena vlajka ciziho napadenyho statu na ceskym urade, kdo to ma kurva trpet! todle si mrtvy a zmraceny ukrajinsky deti nezaslouzej.

    todle je presne ten bod, kdy se z legracniho antivax klauna stane absolutni zmrd, kterej by si zaslouzil prostrilet kolena
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: Opovrhovat jde přeci i bez vyvěšování vlajek cizích států místo znaků měst (viz. například nedávná aféra v Brně). Tohle naopak dovedu pochopit, že to někoho nasere, mě to jde taky prosti srsti. Jinak jo, vesměs souhlas.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PSYTRANCE007: To je prave trochu kratkozraky videni. Ja mam na fb schvalne obe, jak ceskou, tak ukrajinskou. Je to virtue signaling, ale tady mi to nevadi. Rusove se musi citit vylouceni, prašiví, musi poznat, ze jsou nechteni, ze jimi opovrhujeme. Jinak si budou porad myslet, ze jsou svetovi. A zasadne jim rikam, kdyz na mne rusky, ze at prosim mluvi civilizovanym jazykem, ze te jejich barbarske reci nerozumim.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    Tady je paralela s CoVidiocií úplně stejná, během CoVidiocie jsme bojovali proti viru zákazem prodeje pastelek a zablokováním dveří autobusu, nyní bojujeme tím, že přestaneme topit. Předtím ve jménu "musíme něco udělat" jsme vyplňovali dotazníky a nasadili si hadry přes pusu, nyní vyvěsíme vlajky.....Kdo trochu přemýšlí tak by mu to mělo dojít ale...
    CROME
    CROME --- ---
    Takovy to kdyz kolem sebe vidis samy ovce, ale nevsimnes si ze te pase Putin.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    Však jsem psal, že některým ovcím stačí málo a člověk hned zapadne do škatulky :-))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ...a už se hezky odkopává. Ani to moc dlouho netrvalo.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: Jinak ještě k těm vlaječkám. Já mezi mávače nepatřím ale z principu mě vytáčí, když na památkách visí ta ukrajinská. Jednak vlajka je státní, čili jiná než česká sem nepatří a pak podpora tím, že vyvěsím cizí vlajku má možná tak psychologický efekt ale praktická podpora je nulová.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: jj to vím. Naštěstí kolem jsem měl normální lidi. Pár se jich sice podělalo ale žádná tragédie (ti imho nevylezli strachem do teď). A tchánovi z toho solidně mrdalo ale jinak to měli vesměs všichni na salámu a užívali státem dotovaného volna.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PSYTRANCE007: To nesmíš ty internety brát tak vážně. Základní obrana proti jakýmukoliv trestnímu oznámení ohledně TČ spáchanému na sociálních sítích je: Já to nenapsal, k mému počítači má přístup spousta lidí, nikdy se neodhlašuji z účtu, zrovna v době, kdy jsem to údajně napsal u mne bylo xy lidí a z inkriminovaného počítače si pouštěli hudbu.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: nesmysl...ale běda když jsi jim to řek.....bys měl vidět kolikrát jsem byl už virtuálně popravenej, zmlácenej, zavřenej v koncentráku, odstěhovanej na pustým ostrově, zavřenej v hladomorně a já nevím co všechno. U CoVidiocie byla prdel ta, že na nic nebyl zákon, vše se vymhalo protiprávně a pokud se člověk odvolal tak si s úřadama moh vytřít prdel ale ovce to moc hrotily.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PSYTRANCE007: U covidu to byl nesmysl, u ruské války to nesmysl není, i státní zastupitelství řeklo, že po podpoře a schvalování půjde. Takže začali být opatrní. Proto ty český vlaječky. ;)
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: tohle házení paragrafama moc v lásce nemám. O CoVidiocii ovce rády argumentovaly úmyslným šířením nakažlivé nemoci ale jaksi opomíjely fakt, že to šíření musí být úmyslné a nemoc prokázaná, nikoli to, že si někdo nenasadí respirátor proti prachu. Stejně tak tohle osočování co se týče Ruska. Tam s oblibou ovce házej všechny, kdo jenom tupě nepřitakává a třeba se vyjádří likvidaci našeho státu a některých skupin lidí vlivem dopadu cen.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: jo když jsem psal koroňákovo desatero tak jsem si delal prdel hlavne z volicu ANO a CSSD. Prišlo mi že u babišovců je ta mira zdebilnění daleko větší.
    WANTON
    WANTON --- ---
    MAKROUSEK: Dost často je to jen zastřená podpora a schvalování. Od začátku mají strach z trestných stíhání. On ten paragraf 405 TZ je dost gumový:

    "Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit ... zločiny proti lidskosti nebo válečné zločiny nebo zločiny proti míru, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta."

    Proto na začátku blbli s těma českýma vlaječkama, protože ruskou si dát nemohli, proto to vypadá, že jen fanděj, ale vyhýbají se otevřeně podpořit. Já je vždy zaženu do kouta, když potřebuji, tím, že se jich zeptám: Souhlasíte, že ruská agrese na Ukrajinu je útočná amorální protiprávní válka? A jakmile nechtějí odpovědět, tak jsou jasně proruský.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PSYTRANCE007: Já zase znám spoustu voličů Trikolory, SPD, Babiše,..., kteří se stali naprostými covidovými fanatiky. Covid a válka na Ukrajině rozdělila nejen "neomarxisty", např. pirát Dostál, ale i "fašisty".
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MAKROUSEK: ono kdyby to přímo schvalovali, tak by se se zlou potazali..

    obhajovat invazi do cizí kvůli snaze nasadit tam loutkovou proruskou vládu to prostě neprojde. dobře pamatujeme, jak nám totéž udělal sovětský svaz v roce 1968 a dovedeme si představit, jak by ty bomby padaly na naše domy, jsme další na řadě atd.

    ono glorifikovat Rusko je jaksi nemožný. na první pohled je jasný každýmu, že je to zaostala, primitivní země s odporným režimem a agresivní imperiálistickou politikou.

    tak na to propaganda jde chytre.

    místo aby Rusko přímo vychvalovali, tak zasévají pochybnosti, poukazují na nejistoty, whataboutismus,. nedůvěru k institucím obecný svár a hejty, který rozdelujou společnost..

    no ale to jsme offtopic, došlo nám tu k vrbetizaci auditka.

    myslím že obětí ruské propagandy i covidoveho strachu/nedůvěry tu nikoho nepřesvědčili, takze by mohli jít někam jinam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam